- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.101
Cok gecmis olsun cnmdoktorun iyi olmasina sevindom cnm .. En kisa zamanda da hamike kalirsin insallahayyy kızlar dr.çok iyiydi.karından baktı.Alttan da istese baktırcaktım çok rahattım.kadınlar hazırladı zaten beni karından olduğu halde düşünün.Allah razı olsun hepsinden valla ya.Kan verdim hormon testi falan pzt.çıkıcak ona göre konuşucaz.bi de rahim heterojen dedi homojen olması gerekiyomuş.ama bu gebeliğe engel değilmiş.adet ağrısı ondan oluyomuş.ki benim ilk 2 günüm çok ağrılı olur.bir de sol tarafta polikistik varmışsağ normalmiş buna da şükür.ama moralim bozuk sol tarafa.tahmin ediyodum daha önceki salak dr.yok demişti.sivilce tüylenme hep ondanmış lanet şey yaaa
doğru söylüyorsun kısmet gerçekten.buna da şükür.ama sivilcelerime çok takıyodum sırtımda vardı hep meğer bundanmış
Ay insan hic sivilceye takar mi cnmdoğru söylüyorsun kısmet gerçekten.buna da şükür.ama sivilcelerime çok takıyodum sırtımda vardı hep meğer bundanmış
inşallah canım.sende, bende ,kumral adada, ilk heyecanda ,crazybelde, yassiminde ,vildancadaCok gecmis olsun cnmdoktorun iyi olmasina sevindom cnm .. En kisa zamanda da hamike kalirsin insallah
Allah seni yaaAy insan hic sivilceye takar mi cnmhem de sirtinda. Kocan patlatsin. bn kocaminkileri patlatiyom
Bnde de mi oyle oldu acaba...Yassmin canim ben de 1 kere klomen kullandim bir suru kist yapti bende
Amiiiin... kizlar bakalim ilk talihlimiz kim olacak... merak ediyorum... :)inşallah canım.sende, bende ,kumral adada, ilk heyecanda ,crazybelde, yassiminde ,vildancadahepimiz inşallah isteyen herkes olsun.amiinnn
Soylerdi canim olsa benim kistten gorunmuyordu artik cunku yumurtaliklarim ilaca asiri cevap vermis sogan kuru yaptim o ay adetle gitti hepsiBnde de mi oyle oldu acaba...
Doktor bakmisti ama birsey demedi...
ben de çok merak ediyorum.aramızda kalsın kumral ada'dan şüpheleniyorummmAmiiiin... kizlar bakalim ilk talihlimiz kim olacak... merak ediyorum... :)
inşallah canım.ben soğan kürü yapıyım diyorum ne zaman başlamalıyım senceKizlar bugun okuldan ciktik sinemaya gittik hizli ve ofkeli kadin hamile oldugunu soledi ben o aksiyon filminde agladim yahuguya kafam dagilsin diye gittim.sonra ciktik biraz dolasalim dedik bebek kiyafeti gordum hamile gordum suratim dustu.takmym diyorum insanin elinde olmuyor.
27melek gecmis olsun canim iyi gecmesine sevindim ins. Hormonlarin guzel cikar.
Ilk heyecan ben hislerime guvenirim sen hamile kalacaksin Allah in izniyle
Vildancim ben daha adet olmadim ama belirtiler basladi gelecek ay calismalara devam
Mambia sen nasilsin bakalim terapistim benim
Adet bittikten 2 gun sonra basladim ben caniminşallah canım.ben soğan kürü yapıyım diyorum ne zaman başlamalıyım sence
tamam 15 gün yapcam dimi? peki ya hamile kalmış olursam etkiler mi olumsuz bebişiAdet bittikten 2 gun sonra basladim ben canim
etkilemiyormus canim 15 gun yapip birakiyorsun zaten.tamam 15 gün yapcam dimi? peki ya hamile kalmış olursam etkiler mi olumsuz bebişi
Insaallah canim ama adet belirtileri basladi bileben de çok merak ediyorum.aramızda kalsın kumral ada'dan şüpheleniyorummm
belli olmaz her ikisi de aynı belirtileri taşıyo.inşallah hamilesindir canımInsaallah canim ama adet belirtileri basladi bile
Insallah ama idrar testi yaptim negatif canimbelli olmaz her ikisi de aynı belirtileri taşıyo.inşallah hamilesindir canım
bazılarında geç çıkıyormuş canım herkes de aynı olmuyokiInsallah ama idrar testi yaptim negatif canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?