- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi Kelebek_10
-
- #2.041
He ya sperm cikmasin diye bi de kalkmam...Bi bizimkilere baaak bi de elaleme... demin de okudum kadinin teki beşiz dogurcakmis. Bu haberleri inadina mi veriyolar... bu nasil bir dogurganliktir... yoksa bizim yumurtalar spermler mi tirt bilemedim arkadaslar...
Hiiic seninkine benimkine mi kaldilarYaparsin yahu.. gozunu kapat bisey olmaz adamlar gunde kac tane goruyor
Onu hic sorma bi de yatiyon yarim saat... o kadar vakit mi var surekli... isten gucten... cocuk yapamiyoz... Allah biliyor bazen cok useniyorumm yaaaHe ya sperm cikmasin diye bi de kalkmam...
kız yarın bi kötü geçsin sorarım sanaYa vallahi birsey yok kasma cnm ciddiyim.. koca gibi omur boyu pesinde degiller nasil olsa. artik bn o kismi dert bile etmiyorum cunku biliuorum birsey yok. Bir de sen de ekrandan icini goruyon ya rahatliyon hem... psikolojik herhalde... :)
Hiiic seninkine benimkine mi kaldilar
sana da sorarımYaparsin yahu.. gozunu kapat bisey olmaz adamlar gunde kac tane goruyor
Gecmez canim sen ilk vajinal muayenem de anlayisli olsunkız yarın bi kötü geçsin sorarım sana
Bak ilkinde ben heyecanlanmistim doktorum dedi ki istersen sana cihazi veryim srn yerlestir dedisana da sorarım
bana böyle bişey dese muayeneyi de kendim yaparımBak ilkinde ben heyecanlanmistim doktorum dedi ki istersen sana cihazi veryim srn yerlestir deditamam dedim sonra yok dedim siz yapin
Ozele mi gitcen canim... her turlu terapi yapilirbana böyle bişey dese muayeneyi de kendim yaparımsağolun kızlar yaaa rahatladım biraz
canım okul olduğu için özele yetişme imkanım yok.yakındaki devlete gitcem.birazda o yüzden çekingemOzele mi gitcen canim... her turlu terapi yapilir
Okul yarim gun degil mi canim senincanım okul olduğu için özele yetişme imkanım yok.yakındaki devlete gitcem.birazda o yüzden çekingem
Sor anam sen de sor... napalim biz de merakli degiliz ama artik yumuk bebislerimiz icin katlanioz... simdi hamile olsan da bebisinin Allah korusun bi rahatsizligi olsa kisa kosa atlaya atlaya gitmez misin... doktor bakmasa Allah askina bi acim bak diye yalvarirsin... e simdi yine bebis icin tum bunlar... anne dedigin metanetli olur acik sık dişini bisey olmaaaazzz merak etme canimcim..kız yarın bi kötü geçsin sorarım sana
ne gezer tam gün canımOkul yarim gun degil mi canim senin
tamam canıımmmSor anam sen de sor... napalim biz de merakli degiliz ama artik yumuk bebislerimiz icin katlanioz... simdi hamile olsan da bebisinin Allah korusun bi rahatsizligi olsa kisa kosa atlaya atlaya gitmez misin... doktor bakmasa Allah askina bi acim bak diye yalvarirsin... e simdi yine bebis icin tum bunlar... anne dedigin metanetli olur acik sık dişini bisey olmaaaazzz merak etme canimcim..
Yavrum cekinme... korkma da zaten aleti guzelce kayganlastirici jel suruyo... normal iliskiden daha kolay oluyo vallacanım okul olduğu için özele yetişme imkanım yok.yakındaki devlete gitcem.birazda o yüzden çekingem
ne bilim buranın drları biraz kalasYavrum cekinme... korkma da zaten aleti guzelce kayganlastirici jel suruyo... normal iliskiden daha kolay oluyo valla. Bilmiyom bi tek bna mi oyle ama...
hoşbulduk cnm sen nasılsın ne durumdasın kaçıncı gununnnHosgeldin canim insaallah hepimizin yuzu guler
hoşbulduk cnmhoş geldin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?