kızlar gelin nisan bizim ayımız olsun kucaklarımız bebişlerimizle dolsun :)

kızlar napıyonuzzz?
ilk heyecan nasılsın canım?
mambia sen neler yapıyorsun?
kumral ada canım belki geç döllenmedir ondan çıkmamıştır bekle biraz daha.
yassimin geçmiş olsun canım.antep de mi oturuyorsun?
kızlar ben yarın hormon testi yaptırcam bi sıkıntı var mı diye adetin 3.günü yarın çünkü.Alttan muayene etmez dimi kızlar yaa? tırsıyorum ve geriliyorummm

Yok beyb bn istanbulda oturuyorum is icin gidecektim o da Allah tan iptal oldu yoksa gidemezdim. Biletler bile alinmisti. Biletleri de yaktik. Rabb imin hikmeti yani akla hayale gelmez bir sebepten iptal oldu... yoksa perttim... bu arada hormon testi icin kan aliyor. rahmini gormek isteyebilir. Adetliyken daha mi iyi gorunuyomus ne. Sikma hic canini beee koyver gitsin bn oyle yapiom... bebisini dusun. kendini kasmayinca skinti olmuyo canim...

hımm anladım canım geçmiş olsun.yaa dr.erkek kadın olsa belki daha rahat olabilirdim. muayene etmek isterse yaptırmam galiba hem de bu haldeyken.daha önce hiç olmadım vajinal muayene çok gerildim.oofff.kan testini verir çıkarım

selam kızlar hadı ben de geldım bugun adetın 7. gunu menogen ve serophene bırlıkte kullanıyorum pazartesı kontrolum var ınsallah nisan bızım ayımız olur ve yuzumuz guler

Kismet canim. Bu arada alttan muayene eder canim. Korkma ama ben cok kotuydum bu konuda artik iyice alistim.

Aaa yaptirmalisin. Ben kafin doktora gittim bi daha gitmeyi dusunmuyorum erkekler daha iyi bence bu konuda. Kadin doktor hem catala yatirdi hem de bi carsaf falan da koymadi bi de isigi tuttu oof deme anadan uryan erkege gittim bakmiyor bile

Aaa yaptirmalisin. Ben kafin doktora gittim bi daha gitmeyi dusunmuyorum erkekler daha iyi bence bu konuda. Kadin doktor hem catala yatirdi hem de bi carsaf falan da koymadi bi de isigi tuttu oof deme anadan uryan erkege gittim bakmiyor bile
ayyy canım yaa nasıl yapacam offf offff

haberlerde okudum kadinin teki dogum kontrol hapina ragmen hamile kalmis 9 ay cocuk buyumus adet olmaya devam etmism.. anlamamis... tuvalete gidip de cocugu dogurunca anlamis hamile oldugunu... bi de bize bak yuh bize

ayyy yok kııı onu yaparım o heyecanla korkuylayaaa çok çekiniyorum en azından regl olmayaydım iyiydi
Ya vallahi birsey yok kasma cnm ciddiyim.. koca gibi omur boyu pesinde degiller nasil olsa. artik bn o kismi dert bile etmiyorum cunku biliuorum birsey yok. Bir de sen de ekrandan icini goruyon ya rahatliyon hem... psikolojik herhalde... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…