akyamm.. canıım bende aranıza yeni katıldım.. bende taransfer işlemim 12 gün oldu sonucu dün aldım. ve pozitif çıktı üstelik çoğul gebelik..gebelik testin pozitif çıkarsa hormonlarından çoğul olup olmadığını biliyolar ayrıca kedini çok yormadan işine devam edebilirsin bende 3 gün yattım.. sonra normal hayatıma döndüm ama havalar çok sıcak dikkat et. bu arada tutup tutmadığı çok belli olmyor ilk günlerde yani bu üç günde pek bişey anlmazsın ama ben çok fazla yemeğe başladım iştahım açılmıştı birde yemeklerden sonra çok tatlı bir uyku basar. göz kapakların ağarlık çöker. Başkada bir belirti olmamıştı bende bakalım bundan sonra belirtiler olacak galiba..İnşallah Allahım kucağına versin yavrunu. sana bol şans canım.
öznur merhaba,
gözün aydın Allah kucağına almayı nasib etsin bebeklerini, inşallah banada yaşatır Allah, yatmaktan o kadar sıkıldımki resmen uykularım kaçıyor bel ağrısından gece 3 te uyandım belimin ağrısından hala uyuyamadım, biraz yürüyorum evin içinde o zaman rahatlıyorum ama bu seferde içime bi kuşku düşüyor acaba bişey olurmu diye, çok zor beklemek, Allahım ne olur yardım et hepimize, bu kadar yatmak normalmi bilmiyorum, oturuncada kasıklarıma ağrı giriyor bu sefer iyice korkuyorum napçam bilmiyorum
transferin hayırlı olsun canım inşallah hamiş haberlerinide alırız ,beklemek zor amaçok heyecanlı bir süreç,kendini yoracak işler yapma her fırsatta dinlen canım.
sağol pınk rose, valla 3 gündür yatıyorum hiçbişey yapmıyorum birtek tuvalete kalkıyorum o kadar, bu durumda beni baya sıktı belim ağrıyo çok, beklemek gerçekten çok zormuş, keşke bugünlerde belli olcak bi yöntem olsaydıda 12 gün beklemeseydik, sen ne durumdasın ?
keşke öyle bir yöntem olsaydı ama maalesef canım sabredip bekliyceksin,yorulmadan stres yapmadan,ben ramazan dan sonra micro denemeyi düşünüyorum biraz dinlenicem canım..
nurtanesi ve civciv
çok tşk edrim, perşembe günü transferim oldu, bugün üçüncü günüm, sürekli yatmaktan beli ağırdı, Allahım inşallah tutunurlar, 3 tane transfer edildi, pazartesi işime başlayacağım, dr 3 gün dinlenmek yeter dedi normal hayatına dönebilirsin dedi, acaba bebekler tutunduysa ne gibi belirtileri oluyor yada tutunamadılarsa bi belirtisi oluyormu
merhaba kizlar bende yeni uyeyim bugun transferimin ucuncu gunu
canım seninde transferin hayırlı uğurlu olsun allah kucagına almayı nasip etsin inşa.s.a.s.a.s.
ben yeni uye oldum ama uzun zamandir takip ediyordum inanin hemen hemen herkesi taniyor gibi oldum sorunlar ayni olunca insanin birbirini anlamasi ne kadar kolay degilmi
canım transferin hayırlı olsun allahım inş kucağına almayıda nasip eder....benimde 3 tane transfer edildi bugun 9.günüm ama hiç bir belirti yok yada ben anlamıyorumm sadece ara ara kasık agrıları ve bel ağrıları tabi bu belirtiler iyimi kötü mü onuda bilmiyorumm...ama ben nedense hiç yatamadım yaa hala fıldır fıldır evde dolanıyorumm ve internet basındayım ama benim de kalcalarım çok ağrıyorr yaa oturmaktann bide iğnenin etkisi var tabi...bu arada dr sana iğne verdimi?
canım sanırım belirtiler de kişifden kişiye değişiyor o yüzden belirtilere takılma fazla sadece olumlu düşün
örneğin benim ilk mikroenjeksiyon denememde bekleme sürecinde belim kasıklarım ağrımıştı doktoruma sorduğumda "bu iyi bir işaret bebeklerin tutunmuş olacak yüksek ihtimalle "demişti
oysa tutunmadılar
yani bir kişide ağrı iyiyken birinde olumsuz işaret olabilir kişisel bir şey bu.
inşallah bebeklerin seninle kalacak
civciv seninde transferin hayırlı olsun sonuca az kalmış senin inşallah olumlu haberlerini alırız allah hepimize yardım etsin, ben yattım valla ama yatmamış olanlarında tutmuş, bu iş tamamen kısmet bence allah yazdıysa yatsanda yatmasanda oluyor inşallah bizim içinde güzel şeyler yazmıştır , transferden sonra 60 tane iğnem var progestron sabah 2 akşam 2 vurduruyorum, vitaminleri alıyorum hala, 5 gün boyunca alacağım prednol ve monodoks var bugün son onlar, bunların dışında bir kereliğe mahsus pazartesi göbekten vurulacağım 2 iğne var, birde 31 temmuzda başlayacağım hormon bantları var, ilaç deposu olduk valla bu kadar hormon almak kimbilir ne kadar olumsuz etkileride getiriyodur, neyse bebişlerimiz olsunda herşeye katlanırız, senin varmı kullandığın iğne ve ilaçların ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?