arkadaşlar ben 7 gün önce tüp bebek yaptırdım yaklaşık 5 gün kasık ağrım oldu ve gögüslerimde şiş ve ağrı var sizce bunlar normal mi göğüs ağrısı sizde çektiniz mi arada kasıklarıma kasılmalar giriyor pazartesi 9, günüm kan testi yaptırıcam negatif çıkar diye çok korkuyorum arada semelek tavuk gibi baş dönmelerim var sizce ilaçlardan mı yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi eşim azosperm olduğu için bu döllenme olması bile bizim için bi mucizeydi pazartesi bi gelse çok korkuyorum
arkadaşlar merhaba,
ben mikro tedavisi görüyorum, yarın yumurtalarım toplanacak, daha tam belli değil ama herşey yolunda giderse cuma günü transfer yapılır diye düşünüyorum, nedense çok korkmaya başladım,başıma neler gelicek neler yaşıycam vs...sizden ricam tecrübeli arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi ? mesela eğer transfer yapılırsa kaç gün yatmam gerekiyor doktorlar 3 gün diyormuş ama acaba daha fazla yatmakmı gerekiyor, ben çalışıyorum ve cuma transfer yapılırsa pazartesi işe dönmem gerekecek, bu yatma döneminde neler oluyor ? bide transfer olduktan sonrada iğne ve ilaç kullanmaya devam ediliyormu ? yardımcı olursanız çok sevinirim. tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?