amin inşaallah kzılar nerdesiniz morlaim çok bozuk maalesef kimsennin artık beni anladıgını düşünmüyorum ve artık kimsenin samimiyetinede güvenmiyorum önceden herşey ne güzeldi yine çok güzel ama insanlaır anlamk da güçlük çekiyorum
Aktuele
Selam arkadasim.Akapunktur ile ilgili sorunu diger bolumde yanitladim.Neler yapiyorsun.Gorusuruz
evet dark en dogrusu bu haklısın görsen nasıl oldum agladım saatlerce eşime başıma grıyor dedim beebk aşşagı oturdu kaldı nefes almadım korktum agrılıgını kasıklarımın üstüne vedi sanırım annesine kızdı ve ve arkasını döndü oda benim yuzmden üzüldü dark yani işte böyle
evet dark en dogrusu bu haklısın görsen nasıl oldum agladım saatlerce eşime başıma grıyor dedim beebk aşşagı oturdu kaldı nefes almadım korktum agrılıgını kasıklarımın üstüne vedi sanırım annesine kızdı ve ve arkasını döndü oda benim yuzmden üzüldü dark yani işte böyle
canım aslında beni en çok kıran sözü şu oldu : dedi ki; hamile kalmışsın ama adam olamamışsın dedi bu söz beni çok incitti anlamdıgım şey yanınd aoldugum insanları yanımd abulamamam ben kimseye böyle yapmıyorum ama oldu işte allah ona 5 iz versin inşaallah redüksiyon işlemide yaptıramasın kalsın öyle
Bebeğini bizim içinde arada sev,teyzeleri onu dörttt gözle bekliyor.
elini kolunu ve ayaklarını çıkarıyor mu.
Gıdklıyor musun ,ne tepki veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?