Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kız ben bir tane bilem çekemiyorum. Nasıl güçlensin garibim. :KK70:

Tvde de doktorlar ağzınıza sürmeyin. Glisemik indeksi 100 diyolar. Aman neyse 1 kaşıktan bişeycik olmaz :)

Ayy ben dugunlere gitmiyorum oyun bilmiyorum diye. Zaten düğünleri sevmiyorum Bir misketle damat halayı biliyorum o kadaarcık :)
Şınavın gözü çıksın canımı çıkartıyor resmen ama yinede olmuyor :))
Bende eskiden bir tabak dolduruyordum. Şimdi sayarak önüme koyuyorum. Hatta bizimkiler bayagı dalga geçiyorlar bizim kız sayarak yiyor diye :)
Vallahi ben renkli göz hayranıyımdır. Heleki mavi göz bayılırım ya. Babamın gözleri yeşilimsi ela hani diyorum bari babama benzeseydiim. Annem taraftada renkli göz çoktur ama annem kahverengi benimki ise neredeyse siyaha yakın bir kahverengi. Işıga çıktıgımda belli olur koyu kahve oldugu yoksa siyah görünür :KK70:

ben dügünlerı severm oynamak da ıstıyorum ama ıste becerme kötü damat halayı bende sveerm zaten kosarak oynuyorsun (:(:(:
ayy sınav cok güldümö kendıme bı yapısdım dedm yalnıs yaptm galıba acdm vıdeoyu bırakdm snra :):)
kuruyemıs aynen bende bı tabak yerım sırkete almısdm bakdm ara ogun dııl sureklı yıyorum dun eve gerı getrdım dedm burda dursun ben yemem
renklı göz guzeldır ama kahvenınde bı guzellıgı var makyaj da yakısıor canım o kdr da kötü diil bız karadenızlıyız mesela sarısın renklı gozlu olurlar ama bzde hıc yokdur :):)

Karbonatlı su iç derim iyi gelir Hatta bir kaç bardak iç. Midenin asidini azaltır şu an midenin asitin artmış o yüzden öyle gaz oluyor. Ben nane limon kaynatıp içine zencefil atıp onuda içiyorum istersen deneebilirsin

nane limon iyi geliyorsa o olur onun çayı var evde yaparım içerim

ben dügünlerı severm oynamak da ıstıyorum ama ıste becerme kötü damat halayı bende sveerm zaten kosarak oynuyorsun :-):-):-)
ayy sınav cok güldümö kendıme bı yapısdım dedm yalnıs yaptm galıba acdm vıdeoyu bırakdm snra :):)
kuruyemıs aynen bende bı tabak yerım sırkete almısdm bakdm ara ogun dııl sureklı yıyorum dun eve gerı getrdım dedm burda dursun ben yemem
renklı göz guzeldır ama kahvenınde bı guzellıgı var makyaj da yakısıor canım o kdr da kötü diil bız karadenızlıyız mesela sarısın renklı gozlu olurlar ama bzde hıc yokdur :):)
Bende çok severim kuruyemiş eve getirmen hayırlı olmuş. Tek kaçamagımız kuruyemiş olsun kız hem yagları yararlı yag hemde protein içeriği zengin o yüzden kuruyemiş masum zararlı :)
Bende kuzenimin önünde çekmeye çalısıyorum olmuyoor. Diyoki ben hayatımda senin kadar kalas birini görmedim. Nasıl kendini kaldıramıyorsun bu kiloyla :)
Fakir tesellisi diyorsun yani :) Hem renkli gözler çabuk bozuluyorlar :):dondurma:

Bende çok severim kuruyemiş eve getirmen hayırlı olmuş. Tek kaçamagımız kuruyemiş olsun kız hem yagları yararlı yag hemde protein içeriği zengin o yüzden kuruyemiş masum zararlı :)
Bende kuzenimin önünde çekmeye çalısıyorum olmuyoor. Diyoki ben hayatımda senin kadar kalas birini görmedim. Nasıl kendini kaldıramıyorsun bu kiloyla :)
Fakir tesellisi diyorsun yani :) Hem renkli gözler çabuk bozuluyorlar :):dondurma:

Aynen masum zararlilar ☺☺
Ayy ama o kollar zayf yada kilolu cok zormus ya ben yere indigim an yamuldum ya denicem ama bakalim ara ara pek beceremem millet o plateste neler yapior vucut alisik diil bence ☺
Ahahahahha tesellin cok iyimis ama bana bi makyoz demisdi kahve gozler daha gzl die kiymetini bilelim

Aynen masum zararlilar ☺☺
Ayy ama o kollar zayf yada kilolu cok zormus ya ben yere indigim an yamuldum ya denicem ama bakalim ara ara pek beceremem millet o plateste neler yapior vucut alisik diil bence ☺
Ahahahahha tesellin cok iyimis ama bana bi makyoz demisdi kahve gozler daha gzl die kiymetini bilelim
Artık yapacak bir şey yok. Malzeme bu. Onu bende duymuştum makyaj daha guzel duruyor diye. Zaten ülkece hayranız renkli gözlülere adriana limalara brad pittlere :-)

Artık yapacak bir şey yok. Malzeme bu. Onu bende duymuştum makyaj daha guzel duruyor diye. Zaten ülkece hayranız renkli gözlülere adriana limalara brad pittlere :-)
Aynen yavru sadece hayraniz benim.nisanlimda mavi gozlu bzm gelinde mavi dioruz belki cocuklae renkli olur bzde yok renk ama

gunaydınnn fit hatun diim bende o zman :):) aynen tosunum benım gel bı gıdıgından alım :):)
masallah gene bomba gbısın darısı basıma :):)
Kuzum azcık sporuna başlasan daha bi motive olursun aslında squatini yap şirkette bol bol in çık evde de 10dk bile o videolardan yapsan kardır hııt cardio egzersiz diye yaz bak onlar 10-15dk ve inanılmaz faydalı hadi kuzum toparlan bak düğün vaar tatile gidicez sabah da yarım simit normal bence sonuçe ekmek yerine geçiyo yarımdan bişey olmaz kuruyemişten kurtulmuşsun ya o yeter
:KK70::KK70::KK70:cok güldüm canim yaa :KK70::KK70::KK70: maşallah cok enerjiksin :KK73: afiyet olsun tatlim :KK68:

enerjik olalım ki yağlar yansın neşe zayıflamaya çok etkili psikolojin düzgünse daha bi motive oluyosun ben keyifsizken habire yerim yani:confused:

Öğle yemeğine yine dışarı gittik iyi oluyo şimdiden 400 adım atmışım bugün g,t gel 1500 oluyo yemek de iyi oldu yani

öğle yemeğim

6yk taze fasulye
4yk karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt

sonra sade soda şimdi de yeşil çay içicem

dün akşamı kazasız blasız atlattım çokşükür eve gittiğimde açlıktan ölmek üzereydim hemen 1 kase yoğurt 4 tane salatalık yedim yeşil çay içtim o tuttu beni neyse ki sonra da bişey yemedim bu hafta biraz hafif geçsin bakalım

ben dügünlerı severm oynamak da ıstıyorum ama ıste becerme kötü damat halayı bende sveerm zaten kosarak oynuyorsun :-):-):-)

kuzu şınav zor zaten ama zorla 4-5 bile yapsan kar çok etkili o çaprazlıyı falan dene ya da koltuğa koy ellerini yarım gibi olsun

Kuzum azcık sporuna başlasan daha bi motive olursun aslında squatini yap şirkette bol bol in çık evde de 10dk bile o videolardan yapsan kardır hııt cardio egzersiz diye yaz bak onlar 10-15dk ve inanılmaz faydalı hadi kuzum toparlan bak düğün vaar tatile gidicez sabah da yarım simit normal bence sonuçe ekmek yerine geçiyo yarımdan bişey olmaz kuruyemişten kurtulmuşsun ya o yeter

enerjik olalım ki yağlar yansın neşe zayıflamaya çok etkili psikolojin düzgünse daha bi motive oluyosun ben keyifsizken habire yerim yani:confused:
Smdi kuzum o videolari izlicem
Dun hareket yapamayinca 30 squat cekdim deminde mutfaga gttm 60 yaptim canim.
Oglen menumude yazim
Kabak graten mi ne peynirli sevmedm cogu peyniri birakdm yogurt yannda salata ekmek yemicem artik oglen aksam

kuzu şınav zor zaten ama zorla 4-5 bile yapsan kar çok etkili o çaprazlıyı falan dene ya da koltuğa koy ellerini yarım gibi olsun
Cok zormus kuzu ya ben o kdr beklemiyordum ☺☺☺ aynen o koltugu yaparm o daha iyi gbi
Öğle yemeğine yine dışarı gittik iyi oluyo şimdiden 400 adım atmışım bugün g,t gel 1500 oluyo yemek de iyi oldu yani

öğle yemeğim

6yk taze fasulye
4yk karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt

sonra sade soda şimdi de yeşil çay içicem

dün akşamı kazasız blasız atlattım çokşükür eve gittiğimde açlıktan ölmek üzereydim hemen 1 kase yoğurt 4 tane salatalık yedim yeşil çay içtim o tuttu beni neyse ki sonra da bişey yemedim bu hafta biraz hafif geçsin bakalım
Oh baya hafif olmus kuzum aksamda ole oglende bende aksam eve gttm annem patatesli tavuklu salata yapmis haslayarak az ondan bide kuru fasulye yogurt yedim

Smdi kuzum o videolari izlicem
Dun hareket yapamayinca 30 squat cekdim deminde mutfaga gttm 60 yaptim canim.
Oglen menumude yazim
Kabak graten mi ne peynirli sevmedm cogu peyniri birakdm yogurt yannda salata ekmek yemicem artik oglen aksam

yeme kuzum ekmek dengelensin öğlen senind e baya hafif olmuş aman boşver arada hafif olsun sabahın güzeldi

Cok zormus kuzu ya ben o kdr beklemiyordum ☺☺☺ aynen o koltugu yaparm o daha iyi gbi

Oh baya hafif olmus kuzum aksamda ole oglende bende aksam eve gttm annem patatesli tavuklu salata yapmis haslayarak az ondan bide kuru fasulye yogurt yedim

afiyet olsun kuzum bak ramazanda kaçamaksız olarak yediklerini düşün güzel veriyodun o miktarları güne yaymaya çalış sahuru sabah ye mesela akşam yediklerini de öğle akşama yaysan güzel gider bence

Ohh ohh yemekler yenmiş gelinmiş :) spor muhabbetleri filan iyi valla.
Ben de çorbayla yemek yaptım akşam için. Birazdan da yoğurtlu mor lahana mezesi yapıciğim. Akşam görümcemi istemeye gelicekler o yüzden yemek yiyip hemen çıkarız herhalde vaktimiz çok az olucak :( yarın akşam da sözü olucak dışarıda bi mekan tutmuşlar. Of ya valla hep stres koşturmaca bıktım hee

Ben de çorbayla yemek yaptım akşam için. Birazdan da yoğurtlu mor lahana mezesi yapıciğim. Akşam görümcemi istemeye gelicekler o yüzden yemek yiyip hemen çıkarız herhalde vaktimiz çok az olucak :KK43: yarın akşam da sözü olucak dışarıda bi mekan tutmuşlar. Of ya valla hep stres koşturmaca bıktım hee

Kolay gelsin kankitooom ellerine sağlıkk

valla he kendimin olsa bile üşenirim :KK70: biran önce biter inşallah koşturmacalar

Kolay gelsin kankitooom ellerine sağlıkk

valla he kendimin olsa bile üşenirim :KK70: biran önce biter inşallah koşturmacalar
Sağ ol kankitoşum ya valla hem kıza ayrı yemek hem bize,zor oluyo valla artık bağırasım geliyo yeteeeer ulenn diye. Ne zormuş ya vallahi birkaç ay çabuk geçse de biz ne yersek ondan yese :/
Yaa şimdi de görümce çıktı başıma sorma,istemeydi sözdü derken düğün de gelicek. İşe başlıcam sonra çocuğa bakma meselesi filan amaaaaannnnnn:KK53:

yeme kuzum ekmek dengelensin öğlen senind e baya hafif olmuş aman boşver arada hafif olsun sabahın güzeldi

afiyet olsun kuzum bak ramazanda kaçamaksız olarak yediklerini düşün güzel veriyodun o miktarları güne yaymaya çalış sahuru sabah ye mesela akşam yediklerini de öğle akşama yaysan güzel gider bence

Sabah fazla geldı smıt yumurta kac gundur etımek yıyınce kuzu o yuzden oglende hafıf yemeye bakdım dogru dıyorsun ramazandakı gıbı yapsam bıle harıka olcak su ara ogunlerı bırakmam lazm benım ole bı alıkanlıgım var dıyet ve oncesındede. yada aktıvya yogurt kuru meyve yapıcam

Ben de çorbayla yemek yaptım akşam için. Birazdan da yoğurtlu mor lahana mezesi yapıciğim. Akşam görümcemi istemeye gelicekler o yüzden yemek yiyip hemen çıkarız herhalde vaktimiz çok az olucak :KK43: yarın akşam da sözü olucak dışarıda bi mekan tutmuşlar. Of ya valla hep stres koşturmaca bıktım hee

canım benım baya hızlı sızınkıler söz dısardaysa nışan yapılmıcak galıba ıstemede zaten bıseler olur sanırım barı haff yekı orda da yersen cok olmasın stresde yapma kuzum guzel telaslar :):)

Back
X