- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #10.861
Kız ben bir tane bilem çekemiyorum. Nasıl güçlensin garibim.
Tvde de doktorlar ağzınıza sürmeyin. Glisemik indeksi 100 diyolar. Aman neyse 1 kaşıktan bişeycik olmaz :)
Ayy ben dugunlere gitmiyorum oyun bilmiyorum diye. Zaten düğünleri sevmiyorum Bir misketle damat halayı biliyorum o kadaarcık :)
Şınavın gözü çıksın canımı çıkartıyor resmen ama yinede olmuyor :))
Bende eskiden bir tabak dolduruyordum. Şimdi sayarak önüme koyuyorum. Hatta bizimkiler bayagı dalga geçiyorlar bizim kız sayarak yiyor diye :)
Vallahi ben renkli göz hayranıyımdır. Heleki mavi göz bayılırım ya. Babamın gözleri yeşilimsi ela hani diyorum bari babama benzeseydiim. Annem taraftada renkli göz çoktur ama annem kahverengi benimki ise neredeyse siyaha yakın bir kahverengi. Işıga çıktıgımda belli olur koyu kahve oldugu yoksa siyah görünür![]()
ben dügünlerı severm oynamak da ıstıyorum ama ıste becerme kötü damat halayı bende sveerm zaten kosarak oynuyorsun

ayy sınav cok güldümö kendıme bı yapısdım dedm yalnıs yaptm galıba acdm vıdeoyu bırakdm snra :):)
kuruyemıs aynen bende bı tabak yerım sırkete almısdm bakdm ara ogun dııl sureklı yıyorum dun eve gerı getrdım dedm burda dursun ben yemem
renklı göz guzeldır ama kahvenınde bı guzellıgı var makyaj da yakısıor canım o kdr da kötü diil bız karadenızlıyız mesela sarısın renklı gozlu olurlar ama bzde hıc yokdur :):)