Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kuzum kalori hesabı yapma sadece karbonhidratı belli seviyede tut dediğin gibi hem hamilesin hem bebeğin senden emiyor zaten o emmeyi 3-4 ay daha yapabilirsin sonra yasaklayacaktır doktor. ama diyet yapma et, balık, kurubaklagil ve kuruyemiş yeme dikkat et her zaman bir de en organiğinden yumurtaaa ilk aldığın gibi alamassın zaten kilo

Good morning madamlarr

Açım açım ve açım.. Uzun zamandır düşündüğüm ve anca bugün kısmet olan doktora gitme işini gerçekleştireceğim 11 de randevum var. gideyim öğreneyim bakim kaç ay ömrüm kalmış

ne doktoruna gidiyorsun canım

hayırlısı gülüm balımm

kızlar gümbür gümbür bi gün oldu valla harika bayıldım bugünü hep yapsam 50 kilo olmuştum çoktan devamı akşama bi de 1 saat 15 dk yürüdüm harika oldu üstüne
Ohhh miss ben de dün 19.400 adım attım önceki gün 17.000 mümkün olduğunca günlük 15 bin üstü gitmeye çalışıyorum dün de uzun zamandan sonra iş yerinde biraz dambıl çalıştım bugün de yapıcam

GUNAYDINNN DELİ KIZ. BAK BAKALIM NE DICEK DOKTOR HABER ET BIZEDE

ne doktoruna gidiyorsun canım

hayırlısı gülüm balımm

GUNAYDINNN DELİ KIZ. BAK BAKALIM NE DICEK DOKTOR HABER ET BIZEDE

Geldim kızçelerim. Gittiğim bölüm dahiliyeydi. Mide ülser bakter yara, ve uzun süren kabızlık ağrılı wc ye çıkma bel kasık sancıları gibi sebeplerle doktora gittim ama en önemlisi karnımda büyük damar gibi atan kitleyi söylemeyi unuttum. Oda troid den şüphelendi kan ve idrar istedi 17 yaşında endoskopi olduğumu duyunca şok oldu 10 yıldır kontrol ettrimediğime de kızdı hayır niye gideyim ki tabi ki beni en ürkütücü yere pasladı yarın tahlil sonucunu görüp troid kontrolü yapıp genel cerrahi ye göndericek endoskopi ve kolonoskopi ve bilimum operasyonlar beni bekler gelde içmee

AYY KUZUM GECMIS OLSUN AMA BAKDIR ONEMLI SEYLER YA BENIMDE SACIM COK DOKULUYOR TROİDİ BANA COK DIORLARDI TAHLILDE DE CIKMAYABILIOMUS BOYUNDAN CEKDIRMEM LAZM ULTROSAN BAKALIM

Mervecim kalori hesabından ziyade bence de önemli olan içerik kuzum bak benim yengem 56 ile hamile kaldı 64le doğuma gitti ve gayet sağlıklı bir bebek dünyayagetirdi, yiğenim 4 yaşına geliyor hala şeker vermiyolar sadece meyve ve sabah süte bal.. engem de hamileliği boyunca şeker ve karbonhidrat tüketmedi kuruyemiş ve bakliyat tüketti bol miktarda karbonhidrat olarak onun dışında da bol protein sebze meyve yoğurt süt yani sağlıklı şeylerde miktar kısıtlamadı ama şeker ve ekmek prinç makarna hamurişi yemedi

Oyy kuzum allah kolaylıklar versin yardımcın olsun inşallah kolaylıkla sağlıkla tez vakitte hallolur atlatırsın

AYY KUZUM GECMIS OLSUN AMA BAKDIR ONEMLI SEYLER YA BENIMDE SACIM COK DOKULUYOR TROİDİ BANA COK DIORLARDI TAHLILDE DE CIKMAYABILIOMUS BOYUNDAN CEKDIRMEM LAZM ULTROSAN BAKALIM

aynen baktırmak lazım kuzum yanlış yapıyoruz. Eğer troid yavaş çalışıyorsa uykuda aniden nefesin kesilmesine bile sebep oluyormuş neyse tedavileri olucaz artık ama ben bu patrondan nasıl hep izin alacğm yaa

ay o da ciddi bi sorun ben de bi doktora falan gideceğimde stres yani ama yapıcak bişey yok

pardon kuzu troıde bakdırdm o ıyı yalnıs dedım guatırdan suphelenıodular kucukken tahlıl yaptırdım cıkmadı annede abımde cıkdı. ama gecen kuafor bıle varmı dedı ayy aklmna soktu sacmda cok dokulyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…