- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.041
evet canım bilerek öyle yaptım önceki gün diyeti bozmuştum çünkü o yüzden çok hafif geçirmek istedimCanım sanki az olmuş gibi geldi yumurtan yok öğle yemek yok akşam ekmek olmasada olur ama en azından bi salata olabilirdi
Kızlar günlük 1500 kalori beslenmeye çalışıcam şimdi canım bi değişik şeyler istiyor yarın çözcem meyve süt yumurta protein daha çok dikkat etmem gerekiyor hem emziriyorum hem hamileyim diye düşünürsek vitamine bol ihtiyaç var :) karbonhidratı mümkün olduğunca az tutmaya çalışıcam dün sevinçten bi küçük pasta dilimi yemiş olabilirim ama mümkün olduğunca az kilo almalıyım zatrn benim ufak bebişle çok almak mümkün değil 5 dk oturamıyorum hadi hayırlısı olsun bakalım sizinleyim menü paylaşımı yapıcam bana özel yorumlarınızı bekliyorum :)
ne doktoruna gidiyorsun canımGood morning madamlarr
Açım açım ve açım.. Uzun zamandır düşündüğüm ve anca bugün kısmet olan doktora gitme işini gerçekleştireceğim 11 de randevum var. gideyim öğreneyim bakim kaç ay ömrüm kalmış
Good morning madamlarr
Açım açım ve açım.. Uzun zamandır düşündüğüm ve anca bugün kısmet olan doktora gitme işini gerçekleştireceğim 11 de randevum var. gideyim öğreneyim bakim kaç ay ömrüm kalmış
Ohhh miss ben de dün 19.400 adım attım önceki gün 17.000 mümkün olduğunca günlük 15 bin üstü gitmeye çalışıyorum dün de uzun zamandan sonra iş yerinde biraz dambıl çalıştım bugün de yapıcamkızlar gümbür gümbür bi gün oldu valla harika bayıldım bugünü hep yapsam 50 kilo olmuştum çoktandevamı akşama bi de 1 saat 15 dk yürüdüm harika oldu üstüne
Good morning madamlarr
aman iyi beslen sakın diyet yapmabiz hamile olmadığımız için bize herşey yasak
GUNAYDINNN DELİ KIZ. BAK BAKALIM NE DICEK DOKTOR HABER ET BIZEDE
Günaydın aslıbalım nasılsııınn kafaltın nasıldııı
ne doktoruna gidiyorsun canım
hayırlısı gülüm balımm
GUNAYDINNN DELİ KIZ. BAK BAKALIM NE DICEK DOKTOR HABER ET BIZEDE
Geldim kızçelerim. Gittiğim bölüm dahiliyeydi. Mide ülser bakter yara, ve uzun süren kabızlık ağrılı wc ye çıkma bel kasık sancıları gibi sebeplerle doktora gittim ama en önemlisi karnımda büyük damar gibi atan kitleyi söylemeyi unuttum. Oda troid den şüphelendi kan ve idrar istedi 17 yaşında endoskopi olduğumu duyunca şok oldu 10 yıldır kontrol ettrimediğime de kızdı hayır niye gideyim kitabi ki beni en ürkütücü yere pasladı yarın tahlil sonucunu görüp troid kontrolü yapıp genel cerrahi ye göndericek endoskopi ve kolonoskopi ve bilimum operasyonlar beni bekler gelde içmee
Kızlar günlük 1500 kalori beslenmeye çalışıcam şimdi canım bi değişik şeyler istiyor yarın çözcem meyve süt yumurta protein daha çok dikkat etmem gerekiyor hem emziriyorum hem hamileyim diye düşünürsek vitamine bol ihtiyaç var :) karbonhidratı mümkün olduğunca az tutmaya çalışıcam dün sevinçten bi küçük pasta dilimi yemiş olabilirim ama mümkün olduğunca az kilo almalıyım zatrn benim ufak bebişle çok almak mümkün değil 5 dk oturamıyorum hadi hayırlısı olsun bakalım sizinleyim menü paylaşımı yapıcam bana özel yorumlarınızı bekliyorum :)
Geldim kızçelerim. Gittiğim bölüm dahiliyeydi. Mide ülser bakter yara, ve uzun süren kabızlık ağrılı wc ye çıkma bel kasık sancıları gibi sebeplerle doktora gittim ama en önemlisi karnımda büyük damar gibi atan kitleyi söylemeyi unuttum. Oda troid den şüphelendi kan ve idrar istedi 17 yaşında endoskopi olduğumu duyunca şok oldu 10 yıldır kontrol ettrimediğime de kızdı hayır niye gideyim kitabi ki beni en ürkütücü yere pasladı yarın tahlil sonucunu görüp troid kontrolü yapıp genel cerrahi ye göndericek endoskopi ve kolonoskopi ve bilimum operasyonlar beni bekler gelde içmee
KAHVALTIM GUZEL KUZUM DUNLE AYNI LAVASA PEYNIR ZEYTIN YUMURTA AMA AKSAM NUTELLA YEDM YA 1 DILIM EKMEGN USTUNE :):)
AYY KUZUM GECMIS OLSUN AMA BAKDIR ONEMLI SEYLER YA BENIMDE SACIM COK DOKULUYOR TROİDİ BANA COK DIORLARDI TAHLILDE DE CIKMAYABILIOMUS BOYUNDAN CEKDIRMEM LAZM ULTROSAN BAKALIM
aynen baktırmak lazım kuzum yanlış yapıyoruz. Eğer troid yavaş çalışıyorsa uykuda aniden nefesin kesilmesine bile sebep oluyormuş neyse tedavileri olucaz artık ama ben bu patrondan nasıl hep izin alacğm yaa
Tek kaçamak oysa okadarcıktan bişey olmaz kankam 1 dilim ekmeğe 2tk anca sürülür zaten yemek ne yedin ki
aynen baktırmak lazım kuzum yanlış yapıyoruz. Eğer troid yavaş çalışıyorsa uykuda aniden nefesin kesilmesine bile sebep oluyormuş neyse tedavileri olucaz artık ama ben bu patrondan nasıl hep izin alacğm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?