- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #15.021
Benim de dün arkadaş yemek getirmişti bitiremedim kıymalı patlıcan salata yoğurt var onları yiycem ay bugün yine de çabuk geçiyo sanki yaadaha yemedim ben de 4 gibi yerim akşama az yiyorum o zaman
Ay sağol kuzum benimm ya Amin İnşallahHayırlı uğurlu olsuuunnn analı babalı doğsun büyüsün inşallah canım benimm
İlkinde hiç bulantı yoktu fazlasıyla yiyodum ilk 4 ay 6 kilo toplam 22 almştm ama hç dkkat etmydm canm her şeyden istiyoduTers biretki yaptı demek yiyebileceğin için de canın istemyo hem de bulantıdan da yiyemezsın di mi ilkinde nasıldı kaç kilo almıştın kuzum toplamda
ıyı kuzum guzel menu bakm aksama ben ne yıcem.
ay ne bılım sıkıldm bıde havalardan sanırım.
İlkinde hiç bulantı yoktu fazlasıyla yiyodum ilk 4 ay 6 kilo toplam 22 almştm ama hç dkkat etmydm canm her şeyden istiyoduşimdide iştahsızlık tiksinme oldu bazen bişiler çekiyo çiğköfteye taktım kuzum kahvaltı yapamıyorum hiç midem almıyor napcam blmyrm
Yemek yok mu kanka menemen yap menemen
hmmm o zaman yani az da bi menemen ya da ayrıca bi çorba salata olabilir eşine yemek varsaMENEMN BENIMDE AKLMDA KANKA YAPMADM SON BI TABAKLIK KALDI ESM YER DEDM ERTESI GUN BELKI ANNEME GIDERIZ DIE.
Ayyy Allah söyletti kuzum İnşallaahKız olucak demeksağlıklı olsun tabii öncelikle ama annesine benzeyen bir kız geliyor olabilir
hmmm o zaman yani az da bi menemen ya da ayrıca bi çorba salata olabilir eşine yemek varsa
Hayırlı uğurlu olsun tebriklerKuzular hamileyimmm
ya merve tebrik ederim kuzum hayırlıı olsunKuzular hamileyimmm
ne kadar olmuş merve kaç haftalıkAyyy Allah söyletti kuzum İnşallaah
Sağol bitanem valla daha dün idrar yaptum bugün kan verdim yarın öğlene belli olcak canım ama tahminen 5 haftalık falan olmalıne kadar olmuş merve kaç haftalık
Sağol canımm benim :)Hayırlı uğurlu olsun tebrikler
aman iyi beslen sakın diyet yapmaKızlar günlük 1500 kalori beslenmeye çalışıcam şimdi canım bi değişik şeyler istiyor yarın çözcem meyve süt yumurta protein daha çok dikkat etmem gerekiyor hem emziriyorum hem hamileyim diye düşünürsek vitamine bol ihtiyaç var :) karbonhidratı mümkün olduğunca az tutmaya çalışıcam dün sevinçten bi küçük pasta dilimi yemiş olabilirim ama mümkün olduğunca az kilo almalıyım zatrn benim ufak bebişle çok almak mümkün değil 5 dk oturamıyorum hadi hayırlısı olsun bakalım sizinleyim menü paylaşımı yapıcam bana özel yorumlarınızı bekliyorum :)
Kuzum diyet değilde sağlıklı beslencem ne kdr uyabilirsem :)aman iyi beslen sakın diyet yapmabiz hamile olmadığımız için bize herşey yasak
Canım sanki az olmuş gibi geldi yumurtan yok öğle yemek yok akşam ekmek olmasada olur ama en azından bi salata olabilirdigüzellikler ben menümle geldim
sabah: 5 zeytin domates bi dilim peynir bi dilim tam tahıllı ekmek
öğle: küçük meyveli yoğurt, 3 gün kurusu kayısı
ara: bi yeşil elma
akşam: 3 kaşık kıymalı pırasa, bi kase yoğurt
bi arada sütlü filtre kahve içmiştim. 1 saat 15 dk yürüdüm bundan sonra haftanın 5 günü 1-1.5 saat yürüyorum hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?