Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Benim de dün arkadaş yemek getirmişti bitiremedim kıymalı patlıcan salata yoğurt var onları yiycem ay bugün yine de çabuk geçiyo sanki yaa daha yemedim ben de 4 gibi yerim akşama az yiyorum o zaman

ıyı kuzum guzel menu bakm aksama ben ne yıcem.

ay ne bılım sıkıldm bıde havalardan sanırım.

Ters biretki yaptı demek yiyebileceğin için de canın istemyo hem de bulantıdan da yiyemezsın di mi ilkinde nasıldı kaç kilo almıştın kuzum toplamda
İlkinde hiç bulantı yoktu fazlasıyla yiyodum ilk 4 ay 6 kilo toplam 22 almştm ama hç dkkat etmydm canm her şeyden istiyodu şimdide iştahsızlık tiksinme oldu bazen bişiler çekiyo çiğköfteye taktım kuzum kahvaltı yapamıyorum hiç midem almıyor napcam blmyrm

Kız olucak demek sağlıklı olsun tabii öncelikle ama annesine benzeyen bir kız geliyor olabilir

kızlar gümbür gümbür bi gün oldu valla harika bayıldım bugünü hep yapsam 50 kilo olmuştum çoktan devamı akşama bi de 1 saat 15 dk yürüdüm harika oldu üstüne

Kızlar günlük 1500 kalori beslenmeye çalışıcam şimdi canım bi değişik şeyler istiyor yarın çözcem meyve süt yumurta protein daha çok dikkat etmem gerekiyor hem emziriyorum hem hamileyim diye düşünürsek vitamine bol ihtiyaç var :) karbonhidratı mümkün olduğunca az tutmaya çalışıcam dün sevinçten bi küçük pasta dilimi yemiş olabilirim ama mümkün olduğunca az kilo almalıyım zatrn benim ufak bebişle çok almak mümkün değil 5 dk oturamıyorum hadi hayırlısı olsun bakalım sizinleyim menü paylaşımı yapıcam bana özel yorumlarınızı bekliyorum :)

aman iyi beslen sakın diyet yapma biz hamile olmadığımız için bize herşey yasak

güzellikler ben menümle geldim
sabah: 5 zeytin domates bi dilim peynir bi dilim tam tahıllı ekmek
öğle: küçük meyveli yoğurt, 3 gün kurusu kayısı
ara: bi yeşil elma
akşam: 3 kaşık kıymalı pırasa, bi kase yoğurt
bi arada sütlü filtre kahve içmiştim. 1 saat 15 dk yürüdüm bundan sonra haftanın 5 günü 1-1.5 saat yürüyorum hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun

Canım sanki az olmuş gibi geldi yumurtan yok öğle yemek yok akşam ekmek olmasada olur ama en azından bi salata olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…