Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

öyleyim diye yemiyorum ama ben sen yemişsin deli

annemde akıtma dıyor ya bende nette ıste krepdı pankekdı bıseyler var ama yapıcam onu esmer bugday unu alıcam onla yap ekmek nıyetyen 1,5 ye yanı gzl sevdım ama ben onu recelsızde yıyemem kı bayılırım hamur ısıyle cılek recelıne

Teşekkür ederim lokur um sevindim o zaman :) harbiden kasıyorum çünkü kendimi. Şimdi kızlar yine oklavalıcaklar beni diye :)

yavru bıze kızma takılıoz sana sonucta bzmde kacamaklarımız var yoksa eglencesı olur mu sende zaten ole bısey olsa demezsn bıze

Yulaf kepeğiyle krep güzel oluyo tavsiye ederim, lokur biliyodur onun tadını, çocuklar çikolatalı krep seviyo onlara yaptığımda kendimede diğerinden yaparım

Aslııı esmer şeker aldım kııız yulaf kepeği ile kurabiye yapcem yarın sonucunu bildiririm

ah ah hamur canım cekdı smdı gene ya
damak zevklerımız aynı bz de sekerlı severız benımkı zeytınyaglı hıc sevmez agzınn tadnı bılmıyor favayı bılmıom hıc ben yemedm sankı bakarım netten merk ettım.

Ya yemek, yada fit bir vücuuut
Bace mşka türlü düşünmek istemiyorum.10 dakikada yemek yeniliyo ama bu kilolar 10 günde gitmiyo maalesef yıllanıyo resmen ùstümüzde
Aynen valla suan ben cok mutluyum sadece biraz gobegim kaldi onuda sporla halledecem.bana daha zayiflama diyorlarda ben kendimi ne zaman hazir hissedersem o zaman birakacam.ama gerialmamayada dikkat edecem

Yulaf kepeğiyle krep güzel oluyo tavsiye ederim, lokur biliyodur onun tadını, çocuklar çikolatalı krep seviyo onlara yaptığımda kendimede diğerinden yaparım

bende cılek cıkolata ne varsa ole severm ama kuru kuruda nasıl yıcem onu neyse verımde o zman yapım dmı :)

ben de bayılırım da da artık br iki kaşık bal falan idare edicez ya da 1-2 çay kaşığı reçel ye canım ben mesela geçen ödül günümde sabah kahvaltım 2 simit çilek receli ve süzme peynir de ama baya bi reçel yani 2 simite yeticek kadar işt eben arada hiç yemiyorum ama ödül günü kahvaltım bu mesela

eeveet çok güzel oluyo katılıyorum ben öyle altını krep yapıp üstüne kıyma az kaşar koyup açık pide falan da yapıyorum onun ama yulaf kepeği galeta karışımı var onu mu alıyosun canım sen o çok güzel oluyo yumurtasız da yapılabiliyo krep onunla daha bi ekmekimsi oluyo

Yavv bu fava güzel bişeye benziyor kızzzz ammmaaa kuru baklayı nerden bulcaz ki hiç görmedim denk gelmedi

Aynen valla suan ben cok mutluyum sadece biraz gobegim kaldi onuda sporla halledecem.bana daha zayiflama diyorlarda ben kendimi ne zaman hazir hissedersem o zaman birakacam.ama gerialmamayada dikkat edecem

benmde ust bacak ve gobek smıt seklı kaldı o nasıl gıtcek dun sokakda yuruyus yapdm eve gıderken dıorum bole bole belkım

bakla ezmesi balım haşlıyosun kuru baklayı, ayrı bir yerde soğan kavuruyosun zeytinyağında sonra karıştırıyosun o haşlanmış baklayı püre haline getiriyosun şeker zeytinyağ borcama döküyosun soğudukça baya katılaşıyo üzerine de deret otuu offf enfes olaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…