- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #4.161
Ya yemek, yada fit bir vücuuutTatlim aslinda en iyisini sen yapion:)
çokk aacıktım yaa mu bu corn flakesler böyle yapıyor işteelokur demişsin ya tadı ağzıma değince b..kunu çıakrırım diye al işte ben makarna da çıkarttım ne kızıyon sende öyleymişsin
Onu biz de yapıyoruz yaa seviyoruz anacım kahvaltılık yanına hamur miss. Ya da krep yapıcaksın. Biz akıtma diyoruz mesela ona. Yapıyorum yiyorum da ama önceden 2-3 yiyosam şimdi 1-1,5 yiyorum mesela. Eşime yediryom hepsini :)
Sebzeleri fln bi hevesle alıp dolaba yerleştiriyorum ama 2 kişi olunca yenmiyo hemen. O zaman da Çürüyolar yazık günah çok üzülüyorum o zaman
Teşekkür ederimlokur um sevindim o zaman :) harbiden kasıyorum çünkü kendimi. Şimdi kızlar yine oklavalıcaklar beni diye :)
Yulaf kepeğiyle krep güzel oluyo tavsiye ederim,annemde akıtma dıyor ya bende nette ıste krepdı pankekdı bıseyler var ama yapıcam onu esmer bugday unu alıcam onla yap ekmek nıyetyen 1,5 ye yanı gzl sevdımama ben onu recelsızde yıyemem kı bayılırım hamur ısıyle cılek recelıne
Tok tutuyo şekerim :)) sindirime de iyi bağırsaklara filanŞimdi şekersiz Türk Kahvesi içtim siz iciyonuz diyene işe yariyoki bu kahve
Aslııı esmer şeker aldım kııız yulaf kepeği ile kurabiye yapcem yarın sonucunu bildiririmannemde akıtma dıyor ya bende nette ıste krepdı pankekdı bıseyler var ama yapıcam onu esmer bugday unu alıcam onla yap ekmek nıyetyen 1,5 ye yanı gzl sevdımama ben onu recelsızde yıyemem kı bayılırım hamur ısıyle cılek recelıne
işte yani oturup kocaa bir tabak değil de 3-4 kaşık yoğurtla mesela ya da illa tadınd ayediysen ertesi gün ekmeksiz gibi
ben de şekerli yaparım epey erkek arkadaşım şekerli sever z.yağlıları fava yı da enginarı da imam bayıldı mesela baya bi şekerli yaparım bakla iç bakla satılıyo canım enginarları onunla dolduruyosun garnitürlü de ayrı havuç patates bezelye o da güzel olur her türlü severimbir enginar asla yetmez aban da
biz de pişi hamur kızarmasına bayılır yani 20 tane falan yerin heralde neyle olursa bana zaten kızartma deme ayakkabıyı kızartır yerim oderece
yani tabii ki biz de veremeyip üzülmeni istemiyoruz geçen hafta mesela çok üzülmüştün beceremiycem falan diye moralin bozuktuama işte öğlen yemiyosun onun yerine 1 kk pasta 5-6 minnak sarma geçmiş oluyo geçen hafta demek baya bi yapmışsın ki fazla da çıktın böyle bu hafta gibi gidince öğlen yerine yemiş oluyosun
aynen ben de işte başlamıyorum devam ederim çünkü canım
Aynen valla suan ben cok mutluyum sadece biraz gobegim kaldi onuda sporla halledecem.bana daha zayiflama diyorlarda ben kendimi ne zaman hazir hissedersem o zaman birakacam.ama gerialmamayada dikkat edecemYa yemek, yada fit bir vücuuut
Bace mşka türlü düşünmek istemiyorum.10 dakikada yemek yeniliyo ama bu kilolar 10 günde gitmiyo maalesef yıllanıyo resmen ùstümüzde
Yulaf kepeğiyle krep güzel oluyo tavsiye ederim,lokur biliyodur onun tadını, çocuklar çikolatalı krep seviyo onlara yaptığımda kendimede diğerinden yaparım
annemde akıtma dıyor ya bende nette ıste krepdı pankekdı bıseyler var ama yapıcam onu esmer bugday unu alıcam onla yap ekmek nıyetyen 1,5 ye yanı gzl sevdımama ben onu recelsızde yıyemem kı bayılırım hamur ısıyle cılek recelıne
bend3 yulaf kepegi ile krep yapuom bol yesillikli oh misss missYulaf kepeğiyle krep güzel oluyo tavsiye ederim,lokur biliyodur onun tadını, çocuklar çikolatalı krep seviyo onlara yaptığımda kendimede diğerinden yaparım
Yulaf kepeğiyle krep güzel oluyo tavsiye ederim,lokur biliyodur onun tadını, çocuklar çikolatalı krep seviyo onlara yaptığımda kendimede diğerinden yaparım
Yavv bu fava güzel bişeye benziyor kızzzz ammmaaa kuru baklayı nerden bulcaz ki hiç görmedim denk gelmediben de bayılırım da da artık br iki kaşık bal falan idare edicez ya da 1-2 çay kaşığı reçel ye canım ben mesela geçen ödül günümde sabah kahvaltım 2 simit çilek receli ve süzme peynir de ama baya bi reçel yani 2 simite yeticek kadar işt eben arada hiç yemiyorum ama ödül günü kahvaltım bu mesela
Aynen valla suan ben cok mutluyum sadece biraz gobegim kaldi onuda sporla halledecem.bana daha zayiflama diyorlarda ben kendimi ne zaman hazir hissedersem o zaman birakacam.ama gerialmamayada dikkat edecem
ah ah hamur canım cekdı smdı gene ya
damak zevklerımız aynı bz de sekerlı severız benımkı zeytınyaglı hıc sevmez agzınn tadnı bılmıyor favayı bılmıom hıc ben yemedm sankı bakarım netten merk ettım.
Senin yüzündeeeeeenHahha bi akıtma krep dedim olay nerelere geldi
Canim yuruyusun cok ama cok faydasi var ben kosu bandinda yapiyodum iste pazartesi tekrar baslayacambenmde ust bacak ve gobek smıt seklı kaldı o nasıl gıtcek dun sokakda yuruyus yapdm eve gıderken dıorum bole bole belkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?