- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #4.201
pekmezle de güzel oluyoportakal kabuğu tarçın pekmez yulaf kepeği yumurta süt
ay haftasonu ben de yapıyım baari
![]()
KIZ BU KURABIYE TARIFIMI TEK BUNLARI MI KOYCAZ BAKIM BENDE AKSAM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pekmezle de güzel oluyoportakal kabuğu tarçın pekmez yulaf kepeği yumurta süt
ay haftasonu ben de yapıyım baari
![]()
Hadi bakalım şimdiden afiyet olsun :)OGLE MENUM
kuzenlerım burger dedı canm cekdı ya
ıspanak yumurtalı tepsıde yapmıs lokanta denım dedım bıde yanına ayran soledım 1 dılım ekmekle yerım
Valla hayatımda ilk defa enginar yemeği yaptım. Tattım biraz fena değil hoşuma gitti. İlk olduğu için acemiyim tabi,yapa yapa alışırım :)Ah canım mis gibi bayılırım sabah öğle akşam versinler yerim o derece ellerine sağlık çok güzel olmuştur eminim :)
Vermemmi yapabilirsem fotoda atarım cnm tarifi kolay zaten bişey yok malzemede bakVER TARIFTE ISTERIM AMA CUNKU BU ISLERI PEK BECEREMEM YA![]()
Canım soğanı kavur iki tane 2 yemk kşğı salça 3 4 domates minik minik doğra 4 5 diş sarımsak bol kimyon nane dereotu pul biber kabak koy kavur iyice su salsın su ekleme ağzını kapat öyle kavrulsun 15 20 dakika sonra biraz su ekle piştikten sonra sarımsaklı yoğurt üzerine dök afiyey olsun :)Valla hayatımda ilk defa enginar yemeği yaptım. Tattım biraz fena değil hoşuma gitti. İlk olduğu için acemiyim tabi,yapa yapa alışırım :)
He şey dicektm mervecim bana kimyonlu sarımsaklı kabak tarifini verir misin onu da aklıma yazayım. Değişiklik olur yapınca :)
Hadi bakalım şimdiden afiyet olsun :)
Vermemmi yapabilirsem fotoda atarım cnm tarifi kolay zaten bişey yok malzemede baklokur da yazmış zatiii
Size motivasyon olsun kızlaaar tatlıları unutalımm :)
tatlım masallah sanabende yemek yaptımda kaldı fava yapmak
ay ben ızne cıkcam ya sureklı kahvaltı ayarlıom mangal ayarlıom kıloları alcvam bu gıdısle evde de kendımı dusunemıorum
bzm apartmanda da kosu bandı var aynaya bakıp tek yurumek sarmıyor dedm dun 30 dk oldu oda cantam agırdı bugun daha cok yapıcam bakalım
oy masallah tatlım anamda dun cılek recelı yapıordu ne cok severm hafta sonu krepde yaptırım cılekle bı odul olabılrı sankım :)
kız yapmadıgın bısey sole ya pıdeler bu fena ya canm smdıde onu cekdı su yulaf kepegını alm ben evde dursun.
yulaf kepei kalorisiz değil tabii ama beyaz un falan gibi değil nefsi körlemeye iyi oluyo
kokulusabun enamm aldın mı esmer seker bende bugun bı markete gıdım ya haber et nasıl olcak
KIZ BU KURABIYE TARIFIMI TEK BUNLARI MI KOYCAZ BAKIM BENDE AKSAM
OGLE MENUM
kuzenlerım burger dedı canm cekdı ya
ıspanak yumurtalı tepsıde yapmıs lokanta denım dedım bıde yanına ayran soledım 1 dılım ekmekle yerım
Ögle:3 kepce nohut yemegi,1 kofte..35 dk gobek atyim..
Ben de işten çıkınca yürüyorum hem hava almış oluyorum hem de daha eğlenceli ya koşu bandı evde var ama sıkılıyorum ben
mangal bence sorun değil ızgara sonuçte ekmeksiz yersin protein günü yaparsın o gün istediğin kadar yesin yanında ayran kahvaltı da kaçamksız geçebilir çok sevdiklerinden bir iki çatal yumurta peynir domates falan atlatırsın canım yaa
pekmez koooyesmerşeker de şeker sonuçta kızlar
can çekiyo be canım önemli olan netice iyi bağlamışsın bence afiyet olsun![]()
Ben de işten çıkınca yürüyorum hem hava almış oluyorum hem de daha eğlenceli ya koşu bandı evde var ama sıkılıyorum ben
mangal bence sorun değil ızgara sonuçte ekmeksiz yersin protein günü yaparsın o gün istediğin kadar yesin yanında ayran kahvaltı da kaçamksız geçebilir çok sevdiklerinden bir iki çatal yumurta peynir domates falan atlatırsın canım yaa
pekmez koooyesmerşeker de şeker sonuçta kızlar
ben pek kurabiye yapamıyorum yulaf kepeğiyle gevrek olmadı benimkiler ben kek yapıyorum genelde
6yk yulaf kepeği 6 yk süt tozu 2 yumurta 4 kaşık pekmez damak tadına göre daha fazla da olabilir bir portakal kabuğu kıvamına göre göz kararı süt yani kek kıvamı olucak işte göz kararı koyuyorum sütünü 2 yk sıvı yağ 1paket kabartma tozu bol tarçın baya bildiğin keke oluyo yani önce yumurtaları 3-4 dk çırpıyorum sonra tüm mazlemelri ekleyip 1 dk falan daha çırpıp döküyorum kalıba slikon kalıp benimki onu da biraz yağlıyorum çok kabarmıyo ama baya lezzetli oluyo
can çekiyo be canım önemli olan netice iyi bağlamışsın bence afiyet olsun![]()
lokur bıde esmer un var yam bugday unu mu ole bısey ben yalnıslıkla almısdm bu mu yulaf mı sence tabı bunlarda kalorılı ama haff dıe un yerne daha ıyı olur
cancagızım :) süt tozu ılla gereklı mı bzde pek bulunmaz zaten sutte koyuyoruz ya![]()
süt tozu miktarı artırmak için tabii ki şart değil yani yulaf kepeği de şart değil tam buğday unu ile yapabilirsin evde varsa pekmez ve tam buğday unu kullan aslıtoş önemli olan yediğin miktar ben dukan yaparken süt tozu ve yulaf kepeği kullanıyordum ki daha büyük bir kekim olsun diye protein diyetiydi ya o süt tozu serbestti ondan tam tarifi yazdım sen daece tam buğday unu pekmez kullanırsın mesela un ve şeker yerine diğer malzemeler zaten aynı kek malzemesi
Yapmam lazımdı kızlar görmedi aama sanırım inşallah olcaz kuuzuumm :)ah mervem yapılır mı bu ınsallah oluruz ya :)