- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.901
Bende memumu yazayim..sabah:ac karna limonlu suyumu ictom...sonrasinda 1 bardak csy ile el ici kadar ispanakli pide yefim
Ara 1 bardak yourt azcik tarcin ekledim..
Ogle:5 kasik pilav 4 kasik tavuk doner,1 ayran..
Kızlar Türk kahvesi ve yanında cevizli afyon lokumu :) anamlar geldi de onlarla beraber şey ettim :)
cok guzel canım guzelde gecer oh evde bos gencler takılın
Bence de güzel olabilir yaaenamm bana tatlı deme kızbılmem olur mu ole hıc degısık seylerde yapmam
PAZAR GÜNLERİ TARTI GÜNÜMÜZZ
ay yeminlen içimi ferahlattın lokur gerçekten üzülüyordum önceden bozup gitmişti dityet ama bu sefer ciddden 60 ı ve sıkı vücudu görmem lazım
Afiyet olsun çok akıllıca tebrik koyuyorumkızlar oglen menum
tavuk sıs yesıllık var yannda kepenk ekmegı koy dedm 2 pıde koymus yaglı yaglı ama yemıcem bakkaldan ekmek aldm 1 adet de ayran
Bende memumu yazayim..sabah:ac karna limonlu suyumu ictom...sonrasinda 1 bardak csy ile el ici kadar ispanakli pide yefim
Ara 1 bardak yourt azcik tarcin ekledim..
Ogle:5 kasik pilav 4 kasik tavuk doner,1 ayran..
Kızlar Türk kahvesi ve yanında cevizli afyon lokumu :) anamlar geldi de onlarla beraber şey ettim :)
lokur bu sana beybisi
Gelelim öğlen menümeeee: 1 Porsiyon sulu köfte ama suyunu çok şettirmedim.
1 Porsiyon az yağlı zeytinyağlı fasulye
1,5 dilim kepek ekmeği
lokur bu sana beybisi
Gelelim öğlen menümeeee: 1 Porsiyon sulu köfte ama suyunu çok şettirmedim.
1 Porsiyon az yağlı zeytinyağlı fasulye
1,5 dilim kepek ekmeği
bunlar da sana
afiyet olsun canım güzel olmuş bence hem protein hem sebze ye diyo di mi diyetisyen öğlen bence güzel yani
noluyorrr kıskanırım ben amakızlAR bz ınstagramda eklesdık sızde sorun yoksa eklesenıze ben asl1can :)
noluyorrr kıskanırım ben amakızlAR bz ınstagramda eklesdık sızde sorun yoksa eklesenıze ben asl1can :)
ben kabul ettimİstek yolladım kizlar size
bulamıyorum üleeeenbende bebısler olanı ettımpapatya1994 sensn sanırım dıgerlerı daha eklemedı
hadi hadi kıskanmabeni de ekleyebilirsiniz asivasu ama ben yokum yani çektiğim fotoğraflar hep sanatsal bir kimliğim var orda
ben ekledm sanatcı kısılık senn resmnı goremıcez mı ya
buldum senıyassaakk koyamıyorum
buldum senıesmer kıvırcık kısa saclı dogru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?