- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.861
Geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir rahatsızlığın. Burada bazı arkadaşlar diyetisyen eşliğinde kilo veriyolar,ben de kendimce yapıyorum bişeyler. Cnm ne isterse az yiyorum seningibi. Beraber veririz inşallah :)Gecen yil 2 kez diyetisyrne gittim ama kendimden oturu fayda goremedim
..yani biseyleri kurallar icinde yemek bana gore deil..74.8 kilo ile basladim subat sonu gibi..canimin istedigini yiyorum az yiyotum ama...hapa dun basladim ...hashimoto tiroidimden dolayida ilac kullaniyorum..
Ben yok sandım canım ya o zaman tamam doyurucu :))
Hıhı akşamki o kadarck pasta yetti valla tadını aldım nasılsa hepsi aynı tatta :) nefsimi körelttim herhalde yemem bugün. Kahvaltıda da meyve yiyince şeker istemez bugun vücut :)Aynen canım evden çıkar pastayı yokss yersn bende annemde un kurabiyesi var tutuyom kendimi bilge ablamdada yemicem söz veriyorum :)
Yaa kahvaltıyı az yiyince diğer öğünlerde de az yiyorum sanki ben :) sana da oluyo mu öylebende kahvaltıyı kesnce sankım ıyı kılo verıyom degısık ama bakalım ama hafta sonu bı yumurta kırcam peynırlı bu hafta hep yulaf sıkıldm
bunu bir iltifat olarak kabul ediyorumsapol canım benim
maşallah yarasınne denebilir ki olan olmuş ama telafi edilir be canım herşey bitmiş değil yani aynen devam
canım hoşgeldn afiyet olsun yani benim tabağımın yanında çok az çünkü bol domates yeşillik biber de olsa hem gözün hem karnın doyar zararsız şeylerden çok alıcaksın ki tabağa psikolojik olarak da doyasın peynirde o kadar az kaşar olacağına süzme peynir ya da normal beyaz peynir yiyip biraz daha fazla yiyebilirsin yumurtan zeytinler çok güzelekmek de bence yeterli
güzel bence sana nekadar peynir veriyo aslıcım diyetisyen
maşallahaslına lahmacun da bence de sorun yok, onların minik yuvarlak servis tabakları oluyo o tatlıya özel onun 1/3 iyse o da bence çok değil yani o masada ben olsam olay çok başka boyutta olurdu
ama menemen kalorili değil ki yağ da çok az koyuyorum ben ymurta sebze yanigerçi sen pastadan dolayı sanırım dimi güzel olmuş bence kahvaltı ben meyveli yoğurtlu kahvaltı çok seviyorum
Yaa kahvaltıyı az yiyince diğer öğünlerde de az yiyorum sanki ben :) sana da oluyo mu öyle
Ne bileyim gün günü tutmuyor galiba :)yanı sankım pekde dııl ınsan acıkıyorama bu hafta ıyıyım masallah bana hafta sonu ödül yapcam ama ınsallah
Yaa bende biraz yulaf yesem iyi olur aslında bende akşam çok az yemeliyim o zaman iyi gidiyor benden de :)bende kahvaltıyı kesnce sankım ıyı kılo verıyom degısık ama bakalım ama hafta sonu bı yumurta kırcam peynırlı bu hafta hep yulaf sıkıldm
Di mi ya peynir dediğin nedir ki lahmacun mu yedim sankiHoşgeldin şekerimm :) afiyet olsun. Peynir candır ya ye gitsin bişeycik olmaz :)
oh masallah tatlım gerı kalanı naopdnz evde durdukca benm aklmda olurdu ole seyler :)
Kociş yedi zaten bayağı :) kalanı duruyo. Komşuya vericem birazını eğer kalırsa :)
Bugün annemle babaannem gelicek bize,onlara da ikram ederim tamaaaamm
bende kahvaltıyı kesnce sankım ıyı kılo verıyom degısık ama bakalım ama hafta sonu bı yumurta kırcam peynırlı bu hafta hep yulaf sıkıldm
işte bu mantık bizi sayıflatıcak nasılsa hepsi aynı tattaHıhı akşamki o kadarck pasta yetti valla tadını aldım nasılsa hepsi aynı tatta :) nefsimi körelttim herhalde yemem bugün. Kahvaltıda da meyve yiyince şeker istemez bugun vücut :)
Yaa kahvaltıyı az yiyince diğer öğünlerde de az yiyorum sanki ben :) sana da oluyo mu öyle
Ne bileyim gün günü tutmuyor galiba :)
Eee ödül günün olsun tabi hak ediyosun artık
Yaa bende biraz yulaf yesem iyi olur aslında bende akşam çok az yemeliyim o zaman iyi gidiyor benden de :)
Di mi ya peynir dediğin nedir ki lahmacun mu yedim sankiseyrekyagmur
ben de aklımda duracağına karnımda dursuncular derneğine üyeyim
ohh bitti gittiii
yap tabii peynirli yumurta ben de çok severim
işte bu mantık bizi sayıflatıcak nasılsa hepsi aynı tatta
bana olmuyoacıkıyorum işte bünyeden bünyeye değişiyo yaa ben de kahvaltı çok yapınca aklıma bi daha yemek gelmiyo
lokur Bi sen farkettin canım çaktırma lahmacun tam dediğim kadar künefe de 3 çatal felan işte. Ama o kadar ızdırap yaşadım ki babama bağırıyorum niye tatlı yolluyorsun diye oysaki herkes diyette olduğumu biliyor. Lahmacun 250 cal miş ben daha fazladır dedim az olunca sevindim valla senle de yaparız bacım asl1can da gelir başka istanbul var mı bilmiyorum :)
Aferin sana süpersin bende kalan pastayı kayınvalideme verdim evde ne var ne yok boşalttım öyle geldim anneme ki eve gidince canım istemesin diye :) tatlı 2 hafta hiç yemicem çok fena hissediyorum kendimi disipline sokmam lazım valla bu hafta benden pek gitmicek sanırım dün hala aynıydımHıhı akşamki o kadarck pasta yetti valla tadını aldım nasılsa hepsi aynı tatta :) nefsimi körelttim herhalde yemem bugün. Kahvaltıda da meyve yiyince şeker istemez bugun vücut :)
Her gün değişiyo malesef tartı. Pazar günkü sonuç önemli olan :)Aferin sana süpersin bende kalan pastayı kayınvalideme verdim evde ne var ne yok boşalttım öyle geldim anneme ki eve gidince canım istemesin diye :) tatlı 2 hafta hiç yemicem çok fena hissediyorum kendimi disipline sokmam lazım valla bu hafta benden pek gitmicek sanırım dün hala aynıydım
enammm tatlı künefeymıymısayy ne guzel yenırdı smdı baban yapıyor ne guzel sızın evde yemekler cesıt cesıttır zor ısın canım zaten dıyet yapınca ye ısrarları bıtmez hem ver derler hem ye sen dıyetsyene ne zman gıtcen bakm. lahmacun ödülüde yapım bak aklma gelmısken lokur kafama sokdu bıkere
Canım ekmek yerine 3 kaşık yulaf var ara öğün yapabilirim süt ve bitane kuru kayısı ileaynen cok abartıya kacmadan yumurta yerm zaten oluyor belkı oglen domdurma yaparım
mervecım sen dıyetsyene uy ben 4 ay snra yulaf verdı vermıyor banada ben bu ara bazen aksam yedm ama kesn kızcak dıyetsyenle verceksn acelee etme
Evet canım pazar günü yarım kiloyada razıyım anca gidicek çünkü belliHer gün değişiyo malesef tartı. Pazar günkü sonuç önemli olan :)
Aferin sana süpersin bende kalan pastayı kayınvalideme verdim evde ne var ne yok boşalttım öyle geldim anneme ki eve gidince canım istemesin diye :) tatlı 2 hafta hiç yemicem çok fena hissediyorum kendimi disipline sokmam lazım valla bu hafta benden pek gitmicek sanırım dün hala aynıydım
Canım ekmek yerine 3 kaşık yulaf var ara öğün yapabilirim süt ve bitane kuru kayısı ile
lokur Bi sen farkettin canım çaktırma lahmacun tam dediğim kadar künefe de 3 çatal felan işte. Ama o kadar ızdırap yaşadım ki babama bağırıyorum niye tatlı yolluyorsun diye oysaki herkes diyette olduğumu biliyor. Lahmacun 250 cal miş ben daha fazladır dedim az olunca sevindim valla senle de yaparız bacım asl1can da gelir başka istanbul var mı bilmiyorum :)
aynen tatlım suan aklımda ne yemkler vardemek doymamısım bıde durgun olunca bos oturunca aklm yıyeceklerde oluyor ah ah hep zaten aklmda durmasn dıe dıe geldı kılolar ama dun adl de elbıse denedm gzl oldu zayflamısım sankım aksamda kahve ıcmeye gıttık dedm ben ıcmeme latte falan turk kahvesı ıcdm hıcde sevmem
enammm tatlı künefeymıymısayy ne guzel yenırdı smdı baban yapıyor ne guzel sızın evde yemekler cesıt cesıttır zor ısın canım zaten dıyet yapınca ye ısrarları bıtmez hem ver derler hem ye sen dıyetsyene ne zman gıtcen bakm. lahmacun ödülüde yapım bak aklma gelmısken lokur kafama sokdu bıkere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?