Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Geçmiş olsun inşallah tez zamanda düzelir rahatsızlığın. Burada bazı arkadaşlar diyetisyen eşliğinde kilo veriyolar,ben de kendimce yapıyorum bişeyler. Cnm ne isterse az yiyorum seningibi. Beraber veririz inşallah :)

Aynen canım evden çıkar pastayı yokss yersn bende annemde un kurabiyesi var tutuyom kendimi bilge ablamdada yemicem söz veriyorum :)
Hıhı akşamki o kadarck pasta yetti valla tadını aldım nasılsa hepsi aynı tatta :) nefsimi körelttim herhalde yemem bugün. Kahvaltıda da meyve yiyince şeker istemez bugun vücut :)

peynır canım 2dılım kıbrıt kutusu yanı ama benım cok aram yok bıde ekmek yemeyınce kuru kuru oeynır pek yıyemem ınce 3 dılım kesdırdm ama 1 kıbrıt kutusudur oda hepsını yıyemedm normalde lor peynır alıyorum onu suruyom ekmegın ustune

bende kahvaltıyı kesnce sankım ıyı kılo verıyom degısık ama bakalım ama hafta sonu bı yumurta kırcam peynırlı bu hafta hep yulaf sıkıldm
Yaa bende biraz yulaf yesem iyi olur aslında bende akşam çok az yemeliyim o zaman iyi gidiyor benden de :)

Hoşgeldin şekerimm :) afiyet olsun. Peynir candır ya ye gitsin bişeycik olmaz :)
Di mi ya peynir dediğin nedir ki lahmacun mu yedim sanki seyrekyagmur

oh masallah tatlım gerı kalanı naopdnz evde durdukca benm aklmda olurdu ole seyler :)

ben de aklımda duracağına karnımda dursuncular derneğine üyeyim

Kociş yedi zaten bayağı :) kalanı duruyo. Komşuya vericem birazını eğer kalırsa :)
Bugün annemle babaannem gelicek bize,onlara da ikram ederim tamaaaamm

ohh bitti gittiii

bende kahvaltıyı kesnce sankım ıyı kılo verıyom degısık ama bakalım ama hafta sonu bı yumurta kırcam peynırlı bu hafta hep yulaf sıkıldm

yap tabii peynirli yumurta ben de çok severim

Hıhı akşamki o kadarck pasta yetti valla tadını aldım nasılsa hepsi aynı tatta :) nefsimi körelttim herhalde yemem bugün. Kahvaltıda da meyve yiyince şeker istemez bugun vücut :)
işte bu mantık bizi sayıflatıcak nasılsa hepsi aynı tatta

Yaa kahvaltıyı az yiyince diğer öğünlerde de az yiyorum sanki ben :) sana da oluyo mu öyle

bana olmuyo acıkıyorum işte bünyeden bünyeye değişiyo yaa ben de kahvaltı çok yapınca aklıma bi daha yemek gelmiyo

Ne bileyim gün günü tutmuyor galiba :)
Eee ödül günün olsun tabi hak ediyosun artık

aynen cok abartıya kacmadan yumurta yerm zaten oluyor belkı oglen domdurma yaparım

Yaa bende biraz yulaf yesem iyi olur aslında bende akşam çok az yemeliyim o zaman iyi gidiyor benden de :)

mervecım sen dıyetsyene uy ben 4 ay snra yulaf verdı vermıyor banada ben bu ara bazen aksam yedm ama kesn kızcak dıyetsyenle verceksn acelee etme

lokur Bi sen farkettin canım çaktırma lahmacun tam dediğim kadar künefe de 3 çatal felan işte. Ama o kadar ızdırap yaşadım ki babama bağırıyorum niye tatlı yolluyorsun diye oysaki herkes diyette olduğumu biliyor. Lahmacun 250 cal miş ben daha fazladır dedim az olunca sevindim valla senle de yaparız bacım asl1can da gelir başka istanbul var mı bilmiyorum :)

aynen tatlım suan aklımda ne yemkler var demek doymamısım bıde durgun olunca bos oturunca aklm yıyeceklerde oluyor ah ah hep zaten aklmda durmasn dıe dıe geldı kılolar ama dun adl de elbıse denedm gzl oldu zayflamısım sankım aksamda kahve ıcmeye gıttık dedm ben ıcmeme latte falan turk kahvesı ıcdm hıcde sevmem

enammm tatlı künefeymıymıs ayy ne guzel yenırdı smdı baban yapıyor ne guzel sızın evde yemekler cesıt cesıttır zor ısın canım zaten dıyet yapınca ye ısrarları bıtmez hem ver derler hem ye sen dıyetsyene ne zman gıtcen bakm. lahmacun ödülüde yapım bak aklma gelmısken lokur kafama sokdu bıkere

Aferin sana süpersin bende kalan pastayı kayınvalideme verdim evde ne var ne yok boşalttım öyle geldim anneme ki eve gidince canım istemesin diye :) tatlı 2 hafta hiç yemicem çok fena hissediyorum kendimi disipline sokmam lazım valla bu hafta benden pek gitmicek sanırım dün hala aynıydım

Her gün değişiyo malesef tartı. Pazar günkü sonuç önemli olan :)

Canım ekmek yerine 3 kaşık yulaf var ara öğün yapabilirim süt ve bitane kuru kayısı ile

yavru 1 gunde kılo verılmez cok sabırsızsn bu kdr dusunme yavas yaavs daha 1 ay oldu

yapalım yaa nooluuurrrrr

Anlamam mı hacıı ama hakikaten az yemişsin ben asla 3 çatal alıp bırakmazdım
lahmacun da evet gerçekten en hafif kaçamktır yani günlük ekmek hakkı yerine öğlen 1 tane yeneblir akşam da sebze yoğurt ya da meyve yoğurt yenir öyle bile telafi edilir oturup 3 tane yiycek halimiz yok 1 tane ayran ve bol yeşillikle mis yani

aferin kuzumaa ohh elbiseler de artık daha güzel olacak

ben mi soktum valla bence öğlen yenen bir lahmacun ayran bol yeşillikten bişey olmaz lahmacun 25-300 kalori bizim normal yememiz gereken bir öğün zaten 300-400 kalori günlük 1200 kalori falan almamız gerekiyo yani öğlen bu şekilde yenir akşam da yoğurt salata yenir mesela oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…