- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.821
Menü güzel :) bu hafta iyi kilo gidicek senden cnm :)Sabah salatalik domates yumurta tabi haslanmis ogle bisi yemedim 5 gibi firin tavuk mantar bi tabak bulgur pilavı sonrasi yok :)
Afiyet olsunnn :) aynen devam edersin yarın bişey olmamış gibi. Yapıcak bişey yok,şifa olsun kilo olmasın de gitsinAma ne zaman olsa yine yerdim annemin dolmalariniçok cazibeliler
Doğru dedin canım. Allah yardımcımız olsun :))
Bende katilabilirmiyim..Fıstıklar ben çıkıyorum gelen yokiyi geceler öpüyorum sizleri
Esracım nasıl güzel yapıyosun öyle dün gece eşimle tartıştık bana kilolarımdan özgüvenimin kalmadığını herkesi kıskandığımı söylüyor arkadaşının sevgilisini gördük kız benden çok eşimle konuştu bunu söyledim sen zayıf olan bütün kızları kıskanıyosun sen zayıfla bende rahatlayım sen de rahatla dedi psikolojin bozuk senin psikolığa git diyetisyenden önce dedi
Hoşgeldinn canım eğer o gördüğüm kaşar peynirse sıkıntı değilse gayet iyiGünaydın kızlar bu sabah kendime verdiğim sözleri tutmak için güzel bir kahvaltıyla başladım güne. Yumurta peynir zeytin salatalık 1 dilim kepek ekmeği ve yanında yeşil çay nasıl başlangıç için iyi mi
Eki Görüntüle 1830875
Bende katilabilirmiyim..
Canım meyve götür ama tek başına meyve yeme yoğurt süt badem ceviz gibi şeylerle tüketTamam canım 10 da hamur işi yok. Meyve falan götürsem nasıl olur? Hamur işinden iyidir
Günaydın kızlar bu sabah kendime verdiğim sözleri tutmak için güzel bir kahvaltıyla başladım güne. Yumurta peynir zeytin salatalık 1 dilim kepek ekmeği ve yanında yeşil çay nasıl başlangıç için iyi mi
Eki Görüntüle 1830875
Bende katilabilirmiyim..
günaydınnn bugunkı kahvaltım
1 etimek peynır 1 adet yumurta ve yesıllık
Canım o kadar da kötü değilmiş bende dedim neler yedin acaba :)))Neyse söyleyecem menumusabah yarım kase nesfit ara yok öğle 1 porsiyonpatates salatası ara bi şeftali akşam patlıcan domates biber yedim pişmiş ekmek yok tabi buraya kadar herşey normal diyeceniz Takiii Anneme Gidene kadar yemekten sonra anneme gittim sofra serili ve sarma dolma yapmis bende oturdum 3 tane kabak dolması ve yardım bardak kola ictim sonrada biraz çerez yedim
Günaydın kızlar bu sabah kendime verdiğim sözleri tutmak için güzel bir kahvaltıyla başladım güne. Yumurta peynir zeytin salatalık 1 dilim kepek ekmeği ve yanında yeşil çay nasıl başlangıç için iyi mi
Çok iyi canım benim afiyet olsun bayıldım :)
Eki Görüntüle 1830875
Katılabilirsin canım yaşın boyun kilon kaç öğrenebilir miyim :) bir de beslenme düzenin :)Bende katilabilirmiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?