Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet yaa o kadar para verince insan yemek istiyor. O zaman tek çeşit yemek getirsinler her şeyden değil. Ya da yanında saklama kabı getir küçük küçük. Yemeklerin artanını eve götür
aynen öyle 1 kaşık alsanda 1 porsiyon alsanda aynı para bende sinir oluyorum yiyorum :) valla eski aysun olsa kesin yapardı ama ben evdede yiyemeyeceğim için götüremem ki yoksa fena fikir değil

Korkma korkma. Ara bakalm ne yapmış merak ettm ben de şmdi
ya ne değişik bu benim hatun şehriye çorbası yaptım diyo oh tamam dedim salata yicem ben anne yemek yapma dedim ama o da belki biber kızartırım diyoo ya ben bekatrlıktan beri ne zaman diyette olsam annemin o hafta yasaklı yiyecekleri yapacağı tutuar normald de gider ot lahana yapar

Üzülmeee akşam ne yemek ne olursa olsun salata yoğurt ye ve bol su iç böylece telafi etmiş olucaksın pazar gününün düşüüünn

helal canımm devam ya tabiki drulur mu bu kadar yaza yaklaşılmışken ama ödül günüm olacak 2 haftadan sonra hiç anlamam

tamam 2 haftadan sonra ama buarada ödülü haketmek için biraz daha menüler azalsa mı ki

canım moralını hıc bozma yedın bıttı sıfa olsun kilo olmasn sana bole dusun. aynen yıceksn tabıkı ödülde bende bu hafta sonu verdıysem bı domdurma gömcem :)

he göm göm ben ne yesem yaa haftasonu ben de yesem ne yesem ne gömsem

ınsallah kuzu ya saol bende sevndım umarım ramazanda böle guzel gecer ıftarlar tatlılar soguk ıcecekler

bak bol su ile başlarız sonr abi güzel çorba zaten ilk açlık bastırılmış olur sonra da az az yeriz ben zaten eve gidicem dee iftar hazırlıycam daaa

Valla ramazan beni de korkutuyo. Çok yiyemiyorum ama sahurda yiyip yatma konusu endişelendiriyo

can bi haşlanmış patates 1 haşlanmış yumurta bol su tavuk falan mümkün olduğunca tok tutucak ama sağlıklı şeylerle atlatırız zaten sıcakta insan çok acıkmıyo

ay kız azalsın ama azalamaz ki diyet listem bu sadece tavuğun çıtırlığı bozdu bugün beniii.. emzikli olmasam gör sen bendeki diyetleriii ooy oy

ay canım benm senın ısınde zor ama sen hamaratsın yaparsın aynen bol su corba az yemek pılav makarna yok :)
hafta sonu tartılıp snra ne gömcegımıze bakalım tabıkı

can bi haşlanmış patates 1 haşlanmış yumurta bol su tavuk falan mümkün olduğunca tok tutucak ama sağlıklı şeylerle atlatırız zaten sıcakta insan çok acıkmıyo
Ben sahurda genelde kavaltılık yiyorum ama ben bi uyursam kalkamıyorum. Sahura kadar da oturmak gibi lüksüm de yok. Bakıcam bakalım ne yapabilcem

ay kız azalsın ama azalamaz ki diyet listem bu sadece tavuğun çıtırlığı bozdu bugün beniii.. emzikli olmasam gör sen bendeki diyetleriii ooy oy
hmmmmm o zaman çıtırıksız bundan sonra bugün de akşama telafi edersin

ay canım benm senın ısınde zor ama sen hamaratsın yaparsın aynen bol su corba az yemek pılav makarna yok :)
hafta sonu tartılıp snra ne gömcegımıze bakalım tabıkı
evet bu pazar bi tartılalım da sonra bakarız icabına

Ben sahurda genelde kavaltılık yiyorum ama ben bi uyursam kalkamıyorum. Sahura kadar da oturmak gibi lüksüm de yok. Bakıcam bakalım ne yapabilcem

ama kahvaltılık da tok tutmuyo yani yumurta muz falan yemek lazım besleyici de olmalı tok da tutmalı ben de uykumun bölnmesini hiç sevmiyorum ama kalkmasam da aç durmak zor

Keşke kalkabilsem ama yok bacım olmuyo. Anca eşimin kaldırması lazım ama o da tutmuyo oruç yaa ayar ediyo beni. İş yerinde zor oluyomuş bilmiyorum en kötü ihtimalle yatmadan yerim tok tutucu şeyler. Gerçi insan iftardan sahura kadar acıkmıyo bile.

Aaa ne oldu şimdi ( ben de pasta yapıyorum cnm bişeyler yemek istedi mesela kokusunu alınca ama ben 1 kutu ton balığı açtım şimdi ekmeksz yiyorum mesela.
Esracım nasıl güzel yapıyosun öyle dün gece eşimle tartıştık bana kilolarımdan özgüvenimin kalmadığını herkesi kıskandığımı söylüyor arkadaşının sevgilisini gördük kız benden çok eşimle konuştu bunu söyledim sen zayıf olan bütün kızları kıskanıyosun sen zayıfla bende rahatlayım sen de rahatla dedi psikolojin bozuk senin psikolığa git diyetisyenden önce dedi

Oyy canım benim. Sen kafaya çok taktın bunu. Eşine de yansıtıyosan öyle demiş olabilir. Sen de onlar gibi olucaksın bebeğim az kaldı dayan.

Ya kız seni tanımıyo galiba ondan konuşmamış olabilir. Eşinin arkadaşı olduğu için öyle bi durum oldu bence

canım su moddan cık sende lıtfenn yanı kız konusduysa konusdu sureklı o senle konusdu ılgılendı yaparsdan daha cok esını sen havalara sokarsn bole ıkınızde olgunsunuz dmı bu kıskanclıklara gerek yok o kendın bıldıkden snra sorun olmamalı.

Evet dimi aslıcım merve kafaya çok taktı bu konuyu. Eşine de yansıtmadan devam et bu işe. Zayıflamak uğruna aranız bozulmasın. Bazen bnm de moralim bozuluyor elbet ama eşime yansıtmamaya çalışıyorum

İş yerinde zoroluyo evet haklı aslında ama zaten diyet yapıyoruz onu da yemeyiz nolucak diye bakıyorum ben bir de sigara içiyorum asıl zorlayan o oluyo beni yemekten yana çokd erdim olmuyo

yani iftar çok geç en iyisi biraz geç yatıp yatmadan yemek aslında

kuzuum kıyamam sana tabii ki kilo insanı özellikle biz kadınları olumsuz etkileyen ve özgüven sorunu yaratan bir durum ver erkekler yani her erkek bizim gibi bakamayabilir belki ona biraz fazla yansıttın kendinle ilgili rahatsızlığını bir de onlar sinirlenince biraz kırıcı olabiliyo boşver üzme sen kendini ayrıca çok fazla bir kilon da yok ve 6 kilo verdin kalanlar da çok güzel gidicek güzeller güzeli bir annesin fit ve güzeller güzeli bir anne olucaksın çok yakında sakın böyle şeyleri takıp vazgeçme bak 1 ay önce 6 kilo fazlaydın gelecek ay da daha da incelmiş olucaksın

Oyy canım benim. Sen kafaya çok taktın bunu. Eşine de yansıtıyosan öyle demiş olabilir. Sen de onlar gibi olucaksın bebeğim az kaldı dayan.
Canım evet sanırım çok takmış durumdayım kız beni tanıyor evime bile geldi eşimde sen sıcakkanlı değilsinden girdi kilodan çıktı beni kıskanmıyormuş artık aramızda sorunlar yaşanmaya başladı kendini çirkin görüyorsun sen güzel bi kadınsın bu konuya çok takıyosunla gönlümü almaya çalıştı ama nafile işte canım zayıflayıp kendimi güzel hissetmek istiyorum ömrüm boyunca en kilolu halim benim bütün hayatımı alt üst ediyor napıcağımı bilemiyorum

Evet sanırım çok haklısın bu kilo meselesi beni çok kıskanç bir kadına çevirdi eskiden hep eşim kıskanırdı beni şimdi ben o bile fark etmiş ve beni kıskanmadığını söylüyor damarıma basıyor kıskanmayan insan sever mi ya ay bunalımdayım galiba

1 ayda 6 kilo verdin bak önümüzdeki ay daha da vermiş olucaksın. Eşinle aranı bozmaya değmez bir konu bu. Üzülme kendini topla cnm bnm lütfen

yapıcağın belli ve zaten bir karar başladın ve 6 kilo verdin bu küskün psikolojiden kurtul kendine gel tatlım 6 kilo verdin sen ! ve daha da verip hedefine ulaşıcaksın güzeller güzeli bir yavrun var kilo alman doğumdan dolayı emzirmeden dolayı çok normal ama gidiyor bitecek bugünler geçicek eşine de bence çok yansıtmamaya çalış hayat ikinizin hayatı onun da kendince sorunları olabilir ve bence de güzel bir kadınsın başta fotoğrafın vardı hatırlıyorum şimdi titreyip kendine geliyosun neşeli coşkulu bu topiği açan merveyi bekliyoruz

Son düzenleme:
Seni beğenmiceğini düşünüyosun dimi? Eğer böyle üstüne fazla gidersen onu havaya sokarsın aslı da dedi. Kendini şuan 45 kiloda olduğuna inandır. Ben zayıfım az yiyerek doyuyorum gereksiz şeyler yemiyorum de ben böyle yapıyorum çoğunlukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…