Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Uzun zamandır aklımda olan bi şey yapıcam portakal soslu muhallebili kek var da. Yemicem kız gündüzleri kendimi tutunca akşamları da yemiyorum zaten gaza gelip

bende bıtter yıyodum dıyetsyenm hıc normal cıkolatayla farkın yok dedı canm sende yeme bsver. ramazana gelınce bakalım duyetısyen ne vercek yoksa bende kılo alırım

yoo ender saraç doğru bilinen yanlışlar da bitter kilo yapmaz demişti aksine kakao beli inceltirmiş ama tabi diyetisyenlerde çeliişkide

bitter bence enfess sütlüleri hiç sevmiyorum zaten

Canım tebriklerr 70 i benden önce gördün amaaa yetişicem sana dur

O zaman şöyle diyim bi ısırık eksik gerisini ben yedim

Merve yani cidden az yiyordun ve sen gece emziriyorsun kız sütün duruyor mu ben öyle yiyeyim anında musluklar mühürlenir bende zaten az. listeye uy canm en sağlıklısı o yine bana bile verdirdii

canım dogrudur tabuı dıyorsa cogunlukla bende hep bıtter alırım hemde cok severım. kadın ole dedı bzmkılerde bı ye derler bı yeme dengesız ısler

kırlar yoğunluktan bugün pek muhabbete giremedim.

Öğlen de:

*Kuru fasulye 1 porsiyon
*Çıtır Baget 2 Adet
* Marul havuç salatası yarım porsiyon
*1,5 dilim kepekli ekmek yedim ama çok geldi bunlar bagetler dana gibiydi keşke diğerini yemeseydim her yemekten sonra çok yemiş gibi azap çekiyorum ya

hee bana bunlarla gel ne öyle yarısından biraz fazla falan bildiğin kareyi gömmüşsün

hergün yemiyoruz yani bence bişey olmaz ben de geçen yedim işte 2 kare yani büyük karenin içindeki karelerden 2 tane

canım dogrudur tabuı dıyorsa cogunlukla bende hep bıtter alırım hemde cok severım. kadın ole dedı bzmkılerde bı ye derler bı yeme dengesız ısler
sonuçta bir paket kare bitter 500-600 kalori yani bildiğin baya sağlam bir öğün yemek yemek gibi hergün yesek tabii kötü de ben de arada 1-2 kare yiyorum minnak kare yani

Kızlar 6 kaşık bezelye 4 kaşık yoğurt bir soğan ve bir dilim ekmekle öğle yemeği faslını kapatıyorum :)

neyse 3 kaşık olmuş 6 kaşık buna da şükür afiyet olsun canım benim

hatunlar baget çıtır tavuk kalorilimidir dışı çıtır çıtır sanırım pane ama offf ya kilo verirken yapılmazdı bu

bilemedim emziren anneler için uygun belki de ama belki baget 1 olsa daha iyiymiş canım bence de

hatunlar baget çıtır tavuk kalorilimidir dışı çıtır çıtır sanırım pane ama offf ya kilo verirken yapılmazdı bu

yagda kızarıyor cnm ama az yemıssın onun yerıne ızgara tarzı baksan daha ıyı olur. aynen bıtter benımde canm cekdı ulennnn

kız kocıse yaptıgından yerdın ıste ne sabah yıyon bakalım sana ceza vermemız lazm bızım asıl yoksa sen tatlıyı bırakamıcan
Yaa ne cezası yahu yok ceza meza bana hıhhh. Ben tatlıyı zaten bırakamam severim yani. Kociş öğlen mesajlaşırken söyledi yap diye. Ben de sabah yemiş oldum napiyim yahu :))
1 çay kaşığı çokokrem alt tarafı yaa

Yaa ne cezası yahu yok ceza meza bana hıhhh. Ben tatlıyı zaten bırakamam severim yani. Kociş öğlen mesajlaşırken söyledi yap diye. Ben de sabah yemiş oldum napiyim yahu :))

evet bir suçun yok bence de bundanda yarın sabah bir iki çatal yersein tamamdıırr

bende tatlıyı cok severrım öle bole dııl ama smdı ıste onları dusunmemek ıcın az az sık yıyınce cok aklına gelmıyor gene ye ama barı daha haff seyler al mesela mavı yesıle bakabılırsn.

yagda kızarıyor cnm ama az yemıssın onun yerıne ızgara tarzı baksan daha ıyı olur. aynen bıtter benımde canm cekdı ulennnn

ya canım sen bilirsin her yer fasst food çok az normal yemek çıkaran yer çıkaranlarda böylee .. ya da pahalı yiyeceksin ikisinden biri of ne olacak böyle

ya canım sen bilirsin her yer fasst food çok az normal yemek çıkaran yer çıkaranlarda böylee .. ya da pahalı yiyeceksin ikisinden biri of ne olacak böyle

aynen cnm dısarda yıyınce cok zor sen cok ıyı anlıyorum bsver aksam telafısını edersın sen.

Canım sütüm az benimde etkilenmeye başlamıştı ama yiyorum şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…