- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.621
Ayy bu köfteleri yağsız pişirmeye kalkınca tavaya yapışıyosiz nasıl yapıyosunuz kızlar? Fırının ızgarasına koyayım dedim bir kere ama pek olmadı sanki.
Tost makinesi almadım ben ya yok evde :) fırında iyi oluyo ama azıcık köfte için fırını çalıştırmak istemiyorum mesela :))Bız cok az yagla pısırıyoz ya yagsız dedıgın gıbı zor yada gecen tost makınesınde yaptık guzel oldu.
Tost makinesi almadım ben ya yok evde :) fırında iyi oluyo ama azıcık köfte için fırını çalıştırmak istemiyorum mesela :))
Evet öyle olunca az yiyorum artık napalım :)cok az yag koy o zman tatlım bısey olmaz o kdrdan yapcak bısey yok
Evet canım az yeme diyorda doyuyorum bn anlamadm valla yağdan gitmesine sevindim ama :))))hosgeldın tatlım. aynen banada ole dıo hep aynısını yap o zman ınsann canıda tatlı ıstemıyor haklı ama olsun gene vermıssın hıc vermemekden ıyıdır masallah cnm daha ne olsun. bende bu ara az yıyom kızcak kesn
EVET CANIM BNM doğru diyosun çok az yiyodum 6 kaşık bakliyat 8 kaşık sebze verdi ama 3 4 kşk yiyodm cnm bn yemem lazım kadında sevindi ama kilolar iyi gtmş diyor :)) eltimin ayda 6 buçuk gtti bnm 6 :)MERVEC
Mervecim sabırsızsın anlıyorum yaz geliyo biran önc evermek istiyosun ama gerçekten de az yiyodun
2-3 kaşık sebze yemeği 2-3 kaşık yoğurt hep... öyle işte olmuyo inan biraz sabırlı ol yağdan verince zaten vücudunda da çok farkediceksin ama sebze yemekleri 6-7 kaşık bile yenir yani bakliyatlar 5 kaşık falan yanında bol yoğurt bol salata ekmeğin neyse hakkın ye yani korkma canım benim
yine de maşallahın var güzel vermişsin bu benim 1 ayda verdiğim kilo yani 2,5-3 veriyorum ben ay boyunca moral bozmak yok 2 haftada 2 küsür daha nee aynen devammm
Evet canım az yeme diyorda doyuyorum bn anlamadm valla yağdan gitmesine sevindim ama :))))
Size doyum olmaz şekerler, ben kaçtım alışverişe gitcem yürüyerek gitcektim ama alacaklarım olunca ellerim dolu gelemem mecbur arabayı alcam artık haydi görüşürüz kacamaklara dikkaaat
Evet canım çok doğru söylüyorsun ileride kilo vermem durduğunda azaltıcak :) içeri girince sanki sizi zayıflamış gördüm dedi oda mutlu etti :)daha da cok gtcek cnm bz cok yıyınce kılo alcaz sanıyoruz ama dııl cnku sen smdı az yersen ılerde kılo vermen azaldıkca neyı kesıcek ole dusun bı anda sen kesme bırak o zmanı gelınce yapıcak 2 kasık sebze yenmez bencede 7 kasık yanı baska seyden azaltırsn
Ay ya hemen nasıl fark ediyolar bu insanlar :)Evet canım çok doğru söylüyorsun ileride kilo vermem durduğunda azaltıcak :) içeri girince sanki sizi zayıflamış gördüm dedi oda mutlu etti :)
cok az yag koy o zman tatlım bısey olmaz o kdrdan yapcak bısey yok
EVET CANIM BNM doğru diyosun çok az yiyodum 6 kaşık bakliyat 8 kaşık sebze verdi ama 3 4 kşk yiyodm cnm bn yemem lazım kadında sevindi ama kilolar iyi gtmş diyor :)) eltimin ayda 6 buçuk gtti bnm 6 :)
daha da cok gtcek cnm bz cok yıyınce kılo alcaz sanıyoruz ama dııl cnku sen smdı az yersen ılerde kılo vermen azaldıkca neyı kesıcek ole dusun bı anda sen kesme bırak o zmanı gelınce yapıcak 2 kasık sebze yenmez bencede 7 kasık yanı baska seyden azaltırsn
Benim kociş benden kek istedi yaaa. Daha doğrusu pasta tarzı olmalı,ıslak filan ya da kremalı. Ne yapsam karar veremedim. Bi de öyle üşeniyorum ki offff. Mutfaktayım şimdi yemeği ateşe koydum düşünüyomm
Bence de bir yk yağ koyulabilir bende koyuyorum altını kısıyorum sulanıp sonr açekince suyunu biraz kızartıp alıyorum tam pişmeden oynatmamak lazım bir de
yaa bak 2 katı vermiş senin yediğinin zebzeden bakliyattan korkma ne diyosa yap canım
yine katılıyorum aslıcanım bugün sana hep katılıyorum
Tehlike çanları çalıyoooooorrr
günün ilerleyen saatlerind ebir kaçamak haberi bizi mi bekliyo acaba
sizin kocalar da siz diyete başlayınca bi pasta aşkına kapıldı
Yaa benimki her gün olsa her gün yer o derece. Kilo vermişim dedim,bunun şerefine bi kek pasta yaparsın artık dediTehlike çanları çalıyoooooorrr
günün ilerleyen saatlerind ebir kaçamak haberi bizi mi bekliyo acaba
sizin kocalar da siz diyete başlayınca bi pasta aşkına kapıldı
Yaa benimki her gün olsa her gün yer o derece. Kilo vermişim dedim,bunun şerefine bi kek pasta yaparsın artık dediyok akşam yemem bn yarın sabah 1 çatal alırım cnm isterse ama ne yapıcamı bilemiyorum şu an offf heriff offf
Ay yok kız cnm çekmiyo hiç. Şimdi 3 kuru kayısı yedim sabah da çokokrem yemiştim bana bugünlük yeterıslak kek yap canım. esın sana ödül günü yapmıs bıraz erken ama olsun sende olmadı ara ogun olarak bıtane yrsın
Yaa benimki her gün olsa her gün yer o derece. Kilo vermişim dedim,bunun şerefine bi kek pasta yaparsın artık dediyok akşam yemem bn yarın sabah 1 çatal alırım cnm isterse ama ne yapıcamı bilemiyorum şu an offf heriff offf
Ay yok kız cnm çekmiyo hiç. Şimdi 3 kuru kayısı yedim sabah da çokokrem yemiştim bana bugünlük yeter
Bnm kaynana alıştırmış böyle bizim herifi. Yapmasam diyorum ama ne zmndır yapmadm yazık üzülürüm sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?