- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.581
Ekmeksiz nasıl olur bilmiyorum ki. Geçen sene hamilelikten dolayı oruç tutmamıştım bu sene tutucam kısmetse ama sahura kalkamam herhalde. Yatınca uyanamıyorum çünkü. Ee işe de gidicem 2 hafta sabahtan. Gece yiyip mi yatsam ne yapsam. Şimdiden tasası tuttu
Yarımdan az fazla derkengeliyo beş kardeş seni gidi seniiii neyse arada olur öyle kaçamaklar bugün dikkat eder telafi edersin sen onuu
Kızlar ya o etinin lifalif yulafını aldım yoğurtla yedim hepsini yiyemedim tadı çok kötü geldi döktüm gerisini meyveyle yiyosunuz siz galiba öyle tadı değişiyomu öyle mi denesem sade şekilde yiyemedim ya
gerçi evet önümüzdeki ay ramazan napıcaz biz yaa bende tutucam inşaallah ama bi yandan süt bi yandan iş bi yandan diyet
evet o kişi benm ama avuntum bitter bel eritiyormuş
sık yemıyosan bısey olmaz tatlm bende bazen yıyorum cunku bende dıorum yulaf kepegı alım bazen ole hamurlar yapıolar mesela pankek falan esmer seker falan asıl bakmak lazm neler var hem tatlı ıstegımızıde keserız her zman olmasada.
Bende zaten çikolatayla kaçamak yapılacaksa bitterle yapılması taraftarıyım.çünkü bitterin yağı ve şekeri daha az olduğu için fazla miktarda tüketilmediği sürece zararlı deil ayrıca diğer çikolatalar gibi diş çürümesine de yol açmıyo oyüzden ben çocuklara da bitter alıyorum geneldegerçi evet önümüzdeki ay ramazan napıcaz biz yaa bende tutucam inşaallah ama bi yandan süt bi yandan iş bi yandan diyet
evet o kişi benm ama avuntum bitter bel eritiyormuş
Alıntılar karışmış şekerim ☺sık yemıyosan bısey olmaz tatlm bende bazen yıyorum cunku bende dıorum yulaf kepegı alım bazen ole hamurlar yapıolar mesela pankek falan esmer seker falan asıl bakmak lazm neler var hem tatlı ıstegımızıde keserız her zman olmasada.
Alıntılar karışmış şekerim ☺
Yulaf kepeğini tavsiye ederim bi çok tarif var yapılabilen ayrıca ekmeği tok tutuyo.benim favori ekmeğim herzaman yapamasamda. bi tek şeye karşıyım bazı tariflerinde tatlandırıcı kullanılıyo yapay tatlandırıcılarda pek masum deil sağlık açısından
Esmer şeker ve yulaf kepeğiyle kurabiye denicem aklımda, yaparsam haberdar ederim canımaynen tatlım ole yapay seyler ıyı dııl az koyarsn daha ıyı gerek yok bencede esmer sekerlerde var evet annemde cok ekmek yapar gecen yapmıs gzl olmusdu normal hayatımızda da bole olması gerekıyor hep dıkkat etmemız lazm.
Esmer şeker ve yulaf kepeğiyle kurabiye denicem aklımda, yaparsam haberdar ederim canım
Koş kız koşgüünaaydııınnn
ben geldiiimm önce bir günaydın diyeyim dedim hemen okuyup laf yetiştirmeye başlıycam
Tamam canım bide öyle deniyim :)tatlım sade cok kotu zaten bak 2 3 kasık yulaf koy cılek koy 7 10 adet ıstersen yarm muz koy yogurt koy cok gzl oluyor ole ben yıyorum baya farekettı
İdeal kilom 54 mus18 kilo versem vücudum nasıl olur hayal edemiyom aklım almıyor inanasimda yok zaten
ben de hiç yemem onlardan acıktırıyo beni en iyisi kesinlikle meyve yoğurt yulaf katılıyorumGünaydın aslıcım, topiği ilk açan sen olmuşsunnasılsın?
yoğurtun ciddi etkisi var canım, bende bazen special k yiyorum çaya falanda şekeri çok az atınca oda şekerli geliyo yaa zararlı mı ki bunlar, ama sık yemem acil öğün arayışlarında pratik oluyo
Günaydınnn forumun güzel hatunlarıı...
ya bugün karnım yumuşacık ve içerde bende kemer kullanmaya başladım artık olmuyorlarMerveeTunaa hadii hayırlı olsun bize ama benim daha çok yolum var senin yaklaştı :)
Sabah Kahvaltım:
Soğuk sandviç ince uzun kepekli ekmek içerisinde 2,5 ekmeğe tekabul eder içinde 2 dilim peynir yarım domates, yarım salatalık var umarım bugün tok tutar beni .. Kahvaltıyı ne kadar iyi yapparsam bütün gün o kadar öğünlere saldırmıyorum onu farkettim
aslıı süpersin kilo alman hızlandıysa harikaa.. evet kesinlikle o gevrekler şeker ayrıca yulaf bana daha lezzetli geliyor yarım meyve doğuruyorum yoğurta küçük küçük 2 yk kaşığı da yulaf hem yağlarım yanıyor hem tok tutuyor süt içinde yulaflı bence enfess kullanmayın o piss kaka şeylerii bu arada ben dün yarım dan az fazla bitter çikileta yedim de susim o zaman
Bende iyiyim sağol canım bebişlerde iyi n'oolsun işte büyüyüp gidiyorlar☺
Çaya şeker derken çay kaşığının ucunu küçücük şekere batırır içerim eski alışkanlık onu bırakamadım ama çok deil yaa azıcıkbenim dukan diyetinden kalma yulaf kepeği vardı onu yoğurta katıp çilekle yiyodum zaten, bide bunu denedim ama çok şekerli gelince bi huylandım yaani neyse sık yemiyorum zaten ama daha dikkat ederim
sık yemıyosan bısey olmaz tatlm bende bazen yıyorum cunku bende dıorum yulaf kepegı alım bazen ole hamurlar yapıolar mesela pankek falan esmer seker falan asıl bakmak lazm neler var hem tatlı ıstegımızıde keserız her zman olmasada.
Bizde aslıyla yulaf kepekli kurabiye yapıyoduk
Günaydın kızlarrrrrr
Maşallah erkenden muhabbet başlamış,ben anca gelebildim bugün. Daha kahvaltımı yapmadım benim kızı doyurdum anca :))
Yine eksileri gördüm bu sabah çok şükür 70 leri gördüm çok mutluyum ayolllll..
Cnm benimmm inşallah devam edicem böyle :)
Çok sevindirik oldum valla. Akşam ekmek yemeyince çok iyi geldi. Bugünü daha iyi geçiricem, haşhaşlılardan şimdi yiyorum. Erkenden yiyeym ki erisin gitsin :))
kuzuu hoşgeldiin iştee sahalarda görmek istediğimiz hareketler bak akşam ekmek yemedin haşhaşlar tarih oldu70 ler göründüü haydi kuzu aynen devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?