Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

bak seen ben sana haber veriyorum kaç diye sen bana atıyosun öyle mi inşallah evde tatlı vardır da canın ister

işte bunun için yaptık aslında bak ne güzel olmuş
ama ben seni demek istemediydm esra ole bi geldiki tirstim hep ondan ben olmasam gülmücenz hep sizin icin bu bedduanida unutmucam

Aksam da demisken sirkwttekilere kurabye yapim diorum yesnler yannda aslida yararlanir mi bilmem ☺

ama ben seni demek istemediydm esra ole bi geldiki tirstim hep ondan ben olmasam gülmücenz hep sizin icin bu bedduanida unutmucam

Aksam da demisken sirkwttekilere kurabye yapim diorum yesnler yannda aslida yararlanir mi bilmem ☺
Ahahah aslıcım yaaa ne tatlısın :)) heee kendine aslında ama şirkettekilere bahanesiyle götürcen dimi kurabiyeleri hııı

ben de şaka yaptım ki tamat tövbeee istemesin canın ödül gününde çılgınca yeriz

Ama bizde seni sevdgimizden takilioz yoksa topik nasil eglenceli olsn dmi ☺

kesinlikleee

Yok kix gercekden sirkwttekilere tek bayanm bari dedm yapiyim hic yapmam cnku bakalim cevz varsa evde denicem ☺

güzel bi düşünce bir tanecik de sen yesen bir şey olmaz ara öğünde zaten o etiformları yiyosun bi tane kurabiye de anca o kadar kaloridir

Valla aslıcım bende niyetleniyorum 2 gündür keke kurabiyeye ama gel gör beni onlar neyler şimdi, yapsam bi deert yapmasam bi dert şekerim

güzel bi düşünce bir tanecik de sen yesen bir şey olmaz ara öğünde zaten o etiformları yiyosun bi tane kurabiye de anca o kadar kaloridir
Aynen cnm haklisin bakicam artik dedigin gbi formlar da ole.

Valla ödül ya da kaçamak fark etmez güzel değişik tarifler lazım

Bende bi tarif var kuzenm yapti starbuck kurabiye cevuzli damla cikolatali guzeldi hafta sonu yedm denicem onu odul ben yapmama arada hep kacamak olumca

yani evet ödül yapacaksak kaçamaksız bir haftanın sonunda olmalı haftaiçi ve cumartesi hiç kaçamak yapmadan ancak olabilir ben şimdilik yapmadım ben ayda bir gün yapıyorum diye yapmıyorum ama haftada bir öğün de yapabilirim

Valla ödül ya da kaçamak fark etmez güzel değişik tarifler lazım
tarif olsun da di mi en azından luppo yerine kendi yaptığını yersin kuzum sen öğlen yemek yemiyosun madem böyle şeyleri seviyosun tam buğday unu ile ve pekmezle yap mesela keki hergün öğlen bi dilim ye sütlü kahveyle hem damak tadına uyar ki çok güzel oluyo ceviz de koyarsın hem de tok tutar

Yaa sıkıştırırız bi yerlere ne olcak 1 ay dayanabiliyosan ne güzel yaww

Lokur hic mi yemiosn cok bisey diil mesela bi tane kurabiye olsn kek olsn yoksa bi tabak dolusu diil yani

Yaa sıkıştırırız bi yerlere ne olcak 1 ay dayanabiliyosan ne güzel yaww

Lokur hic mi yemiosn cok bisey diil mesela bi tane kurabiye olsn kek olsn yoksa bi tabak dolusu diil yani

okadar değil yani ayda bir gün bütün gün ne istersem yiyorum 3 öğün ve arada ıvır zıvır falan çılgınca bir gün

ama arada öyle demiştim aslında 1-2 kare bitter ara niyetine ya da mesela pazar iç pilav yedim 4 kaşık ama dün bugün ekmek yemedim öyle şeyler yapsam da ertesi gün dengeliyorum ama o ayda bir yaptığım tüm gün yani

mesela bu hafta daha iç yapmadım pazar iç pilav sonra ekmeksiz 2 gün oldu muhtemelen bu hafta yapmam artık başka çünkü zaten evde bişey yok almıyorum bir de işte yedikçe yiyesim geliyo öyle bi taneyle duramıyorum ben o yüzden pek ağzıma sürmemeye çalışıyorum bitterde durabildiğimden 1-2 kare yiyorum işte

Yaa bak kurabiye deyince aklıma geldi annemin haftaya günü var, bide ben yapcam pastaları börekleri o gún oruçmu tutsam acep kızlar heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…