- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.501
ama ben seni demek istemediydm esra ole bi geldiki tirstim hep ondan ben olmasam gülmücenz hep sizin icin bu bedduanida unutmucambak seen ben sana haber veriyorum kaç diye sen bana atıyosun öyle mi inşallah evde tatlı vardır da canın ister
işte bunun için yaptık aslında bak ne güzel olmuş
Ama bizde seni sevdgimizden takilioz yoksa topik nasil eglenceli olsn dmi ☺Canlarımm yaa teşekkür ederim beni düşündüğünüz içinnnn.Yapmıcam korkmayın sıvı diyeti filan :) az ve öz yesem yeter. Bu hafta gidicek 2 kilo
Ahahah aslıcım yaaa ne tatlısın :)) heee kendine aslında ama şirkettekilere bahanesiyle götürcen dimi kurabiyeleri hıııama ben seni demek istemediydm esra ole bi geldiki tirstim hep ondan ben olmasam gülmücenz hep sizin icin bu bedduanida unutmucam
Aksam da demisken sirkwttekilere kurabye yapim diorum yesnler yannda aslida yararlanir mi bilmem ☺
Aynen cnm lazım böyle şeyler de. Bayağı güldüm yaa Allah da sizi güldürsünAma bizde seni sevdgimizden takilioz yoksa topik nasil eglenceli olsn dmi ☺
Yok kix gercekden sirkwttekilere tek bayanm bari dedm yapiyim hic yapmam cnku bakalim cevz varsa evde denicem ☺Ahahah aslıcım yaaa ne tatlısın :)) heee kendine aslında ama şirkettekilere bahanesiyle götürcen dimi kurabiyeleri hııı
Bende swnn yazini gordum ya tel elimde koptum dicekki eleman hayrdir ☺☺Aynen cnm lazım böyle şeyler de. Bayağı güldüm yaa Allah da sizi güldürsün
ama ben seni demek istemediydm esra ole bi geldiki tirstim hep ondan ben olmasam gülmücenz hep sizin icin bu bedduanida unutmucam
Aksam da demisken sirkwttekilere kurabye yapim diorum yesnler yannda aslida yararlanir mi bilmem ☺
Ama bizde seni sevdgimizden takilioz yoksa topik nasil eglenceli olsn dmi ☺
Yok kix gercekden sirkwttekilere tek bayanm bari dedm yapiyim hic yapmam cnku bakalim cevz varsa evde denicem ☺
Valla şöyle değişik tarifler olsa da ödül günü yapıp yesekkk mmmmm
Aynen cnm haklisin bakicam artik dedigin gbi formlar da ole.güzel bi düşünce bir tanecik de sen yesen bir şey olmaz ara öğünde zaten o etiformları yiyosun bi tane kurabiye de anca o kadar kaloridir
Valla aslıcım bende niyetleniyorum 2 gündür keke kurabiyeye ama gel gör beni onlar neyler şimdi, yapsam bi deert yapmasam bi dert şekerim[/QUOTE
Aynen canim benmde aklmda biseler yapmak var ama hep ben yerim die tursiyom hafta sonuda nisanlima yapcam bakalim.diorum ama benm isimde belli olmaz ☺
Valla şöyle değişik tarifler olsa da ödül günü yapıp yesekkk mmmmm
Bende bi tarif var kuzenm yapti starbuck kurabiye cevuzli damla cikolatali guzeldi hafta sonu yedm denicem onu odul ben yapmama arada hep kacamak olumca
tarif olsun da di miValla ödül ya da kaçamak fark etmez güzel değişik tarifler lazım
Yaa sıkıştırırız bi yerlere ne olcakyani evet ödül yapacaksak kaçamaksız bir haftanın sonunda olmalı haftaiçi ve cumartesi hiç kaçamak yapmadan ancak olabilirben şimdilik yapmadım ben ayda bir gün yapıyorum diye yapmıyorum ama haftada bir öğün de yapabilirim
yani evet ödül yapacaksak kaçamaksız bir haftanın sonunda olmalı haftaiçi ve cumartesi hiç kaçamak yapmadan ancak olabilirben şimdilik yapmadım ben ayda bir gün yapıyorum diye yapmıyorum ama haftada bir öğün de yapabilirim
Yaa sıkıştırırız bi yerlere ne olcak1 ay dayanabiliyosan ne güzel yaww
Lokur hic mi yemiosn cok bisey diil mesela bi tane kurabiye olsn kek olsn yoksa bi tabak dolusu diil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?