- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #3.061
Ah canım çekti vallaHerkesciklere günaydınnnnn :) :) kızlar ben bu sabah erkenciyim. Ervanın eksik olan aşısı vardı onu yaptırıp geldik. İğne olmadı ağız damlası şeklinde verildi. Valla ağlamalarına içim dayanmıyor normalde,sabah sabah üzülmedim bu defa :)
Şimdi kendime Türk kahvesi yapıcam,yanına da 2 kuru kayısı alıcam şekerler.
Ayy yakınlarda market bakkal yok mu kız gidip alıver. Ya da eltinden iste :)Ah canım çekti vallakahvem bitmiş ((
Dene bakalım :) bir nebze daha iyi olur çilekle :)Günaydin kizlar ben hala is yolundayim yanima cilek yulaf yogurt aldim bu hafta ole denicem bakalim.
cılekle guzel annemde yapıo aksamları bole yogurtla da pek anlamıosn yulafı sevdm bole dun kalorlerı aldık bugun haff baslıyım :)Dene bakalım :) bir nebze daha iyi olur çilekle :)
Aynen canım hafif olucak bayağı :)cılekle guzel annemde yapıo aksamları bole yogurtla da pek anlamıosn yulafı sevdm bole dun kalorlerı aldık bugun haff baslıyım :)
Canm çok erken ya eltim uyuyodur bakkal var ama gidemem ki bebiş uyanık :) kahvesiz kaldm :)Ayy yakınlarda market bakkal yok mu kız gidip alıver. Ya da eltinden iste :)
Canm çok erken ya eltim uyuyodur bakkal var ama gidemem ki bebiş uyanık :) kahvesiz kaldm :)
Bebişi de al kucağına kız ne olcak ben zorda kalına gitmiştim :)
İçilir tabi kız niye içilmesin :) Türk kahvesi her türlü gider :)kız ac karnına kahve mı ıcılır :)
İçilir tabi kız niye içilmesin :) Türk kahvesi her türlü gider :)
Ben de pek içmiyorum öyle ya. Kuru kayısı var evde hazır varken içeyim dedim onunla beraber. Hem de tuvalet için yani :)ben sevmıyorm ya onceden gene ıcıoduym ama smdı ıcemıom
Ah canım ne güzel içilir biliyor musun biz göçmeniz her türlü içiliyor bizdede :)kız ac karnına kahve mı ıcılır :)
Bizimkiler de Bulgaristan göçmeni ama içmezler aksine. Arada içiyolar işte,ben de sonradan alıştım :)Ah canım ne güzel içilir biliyor musun biz göçmeniz her türlü içiliyor bizdede :)
Afiyet olsun süpersin canım benim bu hafta hedefim 57 olabilmek bakalım inşallah 1 buçuk gider diye ümit ediyorumKahvaltımı yaptım fıstıklar..
1 dl ekmek,1 haşlanmış yumurta,1 küçük domates,4 zeytin ve biraz da peynir :) yanında birşey içmedim. Sonra yeşil çay içerim artık:))
Ah canım ne güzel içilir biliyor musun biz göçmeniz her türlü içiliyor bizdede :)
Olursun olursun sen, çok iyi gidiyosun çünkü cnm. Diyetisyene ne zman gidiceksinAfiyet olsun süpersin canım benim bu hafta hedefim 57 olabilmek bakalım inşallah 1 buçuk gider diye ümit ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?