• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bende 2 hafta önce eşimin doğum gününde yapmıştım pasta, tepsi böreği, poğaça ve tatlı, valla oturup yedim o gün, naapiiiim☺
Seninde ellerine sağlık canımm
Ay canım insan yapınca yiyor napalım o kadar daa olur bayadır yapmıyordum eşim yazık istiyor hem anneme yapayım dedim iyi oldu mutluyum ya gerisi boş yarın diyete devam ederiz :))) seninde ellerine sağlık özel günlerde biraz kaçırmaktan bişeycik olmaz :)))

Bu hafta çok veremedim ben ama kıyafetler daha rahat oldu sporun etkisiyle, onuda 3 gündür yapamadım yaaa:110:yarın tekrar devam etcem:spor:
Canım sporun faydasını görüyorsun ne güzel ben spor yapmıyorum vermedi diye kilolar gidiyor herkes fark ediyor ama hala kilolu hissediyorum şimdide adetim şiştim iyice :(

E yani olsun o kadar :)
Ay canım adet zamanın yakınsa oda şişlik yapabilir benim göbek şişti felaket adette oldum ama sanırım bi kaç güne iner tartıyada yansıyabilir yarın tartılsam 1 kilo fazla çıkcak gibi şiştim :)

Ay canım adet zamanın yakınsa oda şişlik yapabilir benim göbek şişti felaket adette oldum ama sanırım bi kaç güne iner tartıyada yansıyabilir yarın tartılsam 1 kilo fazla çıkcak gibi şiştim :)
Kız ben doğumdan beri hastalanmadım yaa bi olsam azalcak kilom inşallah :(

13131781_1306923065988912_7076101130336277057_o.jpg

Canım sporun faydasını görüyorsun ne güzel ben spor yapmıyorum vermedi diye kilolar gidiyor herkes fark ediyor ama hala kilolu hissediyorum şimdide adetim şiştim iyice :KK43:

Mervecim gözün aydın hastalık bitsin sen bu hafta çok daha güzel kilo verirsin:super:

Sporu ben de ilk 4 ay yapmadım 67 dim boyum 1.60 şimdi 56 ya düşünce 1 aydır başladım hem son kilolar yavaşlama olmasın hem de sıkılaşıyım diye yani altı üstü haftada 3 gün 20 dk dambıl çalışıyorum kollar fena benim:KK23: bir de işten çıkınca 40-45 dk yürüyorum 4 gün haftada inşallah kalanlar da gidecek regl oldum dün akşam tartılmadım o yüzden bugün

Ne kaa güzel bi liste bence de motive eder:KK76:

Tatlı ve yeme konusunda da katılıyorum sonu yok ben de neler yaptım yedim yine canım istedi bitmez yani can istemesi:KK45: tadına bakınca da bırakamam yemiyorum tatlı ayda bir ödül günü işte:KK53: bu defa da yiyim yarın başlarım bitmez bi kısır döngü artık tam gaz devam hepimi de başarıcaz

Bütün gün minik minik kaçamaklarım oldu ama çok az normal öğünlerde az az yedim haftasonunu iyi atlattım çok şükür ... Haftaiçi daha kolay oluyor . Bu hafta diyetisyen e gitmeye çalışcam bakalım emzirme meselesi hep kafamı kurcalıyor ... Yeni haftada daha azimli olalım inşallah herkese iyi geceler:KK200::KK200:

Canım sporun faydasını görüyorsun ne güzel ben spor yapmıyorum vermedi diye kilolar gidiyor herkes fark ediyor ama hala kilolu hissediyorum şimdide adetim şiştim iyice :KK43:
Hayırlı olsuuuuun:rapci:sonunda oldunmu :KK48: bende bi düzensizlik var ya hadi hayırlısı. Şekerim eğer spor yapmazsam çok dağılacak vücudum, benim kilo sizden fazla olunca biran evvel toparlayıp sıkılaşmam gerekli:KK16:

valla canım tlfa daha zayıf olduğun bi resmini koy bence
Ayy yok ki benim öyle zayıf olduğum bir fotoğrafım. Çünkü hiç incecik bi kız olamadım. Hep akranlarımdan iriydim :D
Şuan kendimi çok gaza getirdim başarı öyküleri okuyorum. Bu hafta daha güzel kilo vericemm :süslü::süslü:

Mervecim gözün aydın hastalık bitsin sen bu hafta çok daha güzel kilo verirsin:super:

Sporu ben de ilk 4 ay yapmadım 67 dim boyum 1.60 şimdi 56 ya düşünce 1 aydır başladım hem son kilolar yavaşlama olmasın hem de sıkılaşıyım diye yani altı üstü haftada 3 gün 20 dk dambıl çalışıyorum kollar fena benim:KK23: bir de işten çıkınca 40-45 dk yürüyorum 4 gün haftada inşallah kalanlar da gidecek regl oldum dün akşam tartılmadım o yüzden bugün

Ne kaa güzel bi liste bence de motive eder:KK76:

Tatlı ve yeme konusunda da katılıyorum sonu yok ben de neler yaptım yedim yine canım istedi bitmez yani can istemesi:KK45: tadına bakınca da bırakamam yemiyorum tatlı ayda bir ödül günü işte:KK53: bu defa da yiyim yarın başlarım bitmez bi kısır döngü artık tam gaz devam hepimi de başarıcaz
Ay canım inşallah dediğin gibi olur bu hafta 2 2buçuk kilo gitse keşke :( aaa süper bende o zaman başlayım bari mantıklı bir şey yapmışsın canım yürüyüşün çok faydası oluyor ama gerçekten canım benim

Ayy yok ki benim öyle zayıf olduğum bir fotoğrafım. Çünkü hiç incecik bi kız olamadım. Hep akranlarımdan iriydim :KK70:
Şuan kendimi çok gaza getirdim başarı öyküleri okuyorum. Bu hafta daha güzel kilo vericemm :süslü::süslü:

benimde incecik olduğum bi fotoğrafım yok 7-8 yaşlarını saymazsak :D

Sen idarelisin aslıcım valla ne güzel. Biz de tam tersine baksana hahha :) bnm sabahki mozaik pasta dışında kaçamağım olmadı çok şükür. O pastayı da yerken zevk almadım aslında tadı öyle güzel gelmedi pek. Kaç gündür yiyemedm ya,dedim ye gitsin aklında duracağına midende dursun :KK70: ama gerçekten canım istemiyomuş aslında
Yok kiz ne iradesi snra eve geldim bi tatli istegi dedm kizlaea hava yaptim ama yiyemedm gecdi dedm bsver pisman olma sonra

Back