Kızlar gebelikte belli bı haftadan sonra başka doktorlar kabul etmiyor falan diyolar bu doğru mu?

Pnr13

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
26
11
3
Kızlar nasipse özelde doğuracagim ama bı sorum var devlette veya özelde belirli bı haftayı geçince bazı Doktorlar kabul etmiyormus sanırım (mesela 28.haftadan sonra) bu doğru mu böyle bişey var mı?

Ben bu konuyu doktorumla konuştum istediğin hafta bana gelebilirsin ben kabul ediyorum dedi sonradan sıkıntı yasamam değil mi? Kafama takıldı böyle bı hakları var mı?

Allianz tamamlayıcı sağlık sigortam ve gebelik teminatım var ama 10 hak olduğu için yetmiyor özele malum kontroller sonlarda sıklaştıgi için ekstradan para vermek lazım bende ücret ödememek icin 30 32. Haftaya kadar devlete gidiyim diyorum doğuma yakın özele geçerim sizce mantıklı mı

Bazıları kabul etmiyormus ama ben başta özele gittim 30dan sonra tam emin değilim 32de olabilir tam teşekküllü eve daha yakın diye cam sakuraya geçtim, sadece ilk ultrason fotosu istediler, sorun çıkmadı, sen ozeldeki doktoruna zaten gittin heralde dimi kaydın var yani orada sıkıntı yaşayacağını zannetmem, kabul etmeme durumunu genelde hiç kaydı olmayanlara yapıyorlar

Bazıları kabul etmiyormus ama ben başta özele gittim 30dan sonra tam emin değilim 32de olabilir tam teşekküllü eve daha yakın diye cam sakuraya geçtim, sadece ilk ultrason fotosu istediler, sorun çıkmadı, sen ozeldeki doktoruna zaten gittin heralde dimi kaydın var yani orada sıkıntı yaşayacağını zannetmem, kabul etmeme durumunu genelde hiç kaydı olmayanlara yapıyorlar
Evet ozeldeki doktoruma 1 kez gittim ve sordum devlete gidicem bı kaç ay sonlarda size gelicem doğumu burda yapmak istiyorum diye o da sıkıntı olmaz dedi ama aklıma takıldı böyle bı haklari var mı kabul etmeme gibi falan diye

Back
X