• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik testime bakar mısınız

E güzel çıkmış kuzum takip et
Korktum biraz düşük gibi geldi iyi dimi korkmama gerek yok yani. Ilk gebeliğimde adetimin ilk günü yaptırmıştım yine 639 çıkmıştı bunu da adetinin ikinci günü yaptırdım 44 çıkınca biraz afalladım yarın yeniden kan vermeye gidicem

Korktum biraz düşük gibi geldi iyi dimi korkmama gerek yok yani. Ilk gebeliğimde adetimin ilk günü yaptırmıştım yine 639 çıkmıştı bunu da adetinin ikinci günü yaptırdım 44 çıkınca biraz afalladım yarın yeniden kan vermeye gidicem
Canım değer önemli degil diyolar artısı takip et

Canım değer önemli degil diyolar artısı takip et
Benim bi de sırt ve bel ağrılarım var bazen dayanılmaz oluyor şuan bunların olması garip sanki korkuyorum o yüzden. Bi de ben gebelik öncesi kontrole gitmiştim kist çıktı 3 cm doktor düşük tehlikesi yapar hamile kalırsan dedi o sebepten korkuyorum acaba düşük mü yapicam diye sürekli lavaboya gidiyorum kan falan var mı diye. Bu bel sırt ağrısı da iyice tedirgin ediyor ilk bebeğimi kucağıma alamadım kaybettim 4 aylikken şimdi herşeyden nem kapıyorum o yüzden 😔

Benim bi de sırt ve bel ağrılarım var bazen dayanılmaz oluyor şuan bunların olması garip sanki korkuyorum o yüzden. Bi de ben gebelik öncesi kontrole gitmiştim kist çıktı 3 cm doktor düşük tehlikesi yapar hamile kalırsan dedi o sebepten korkuyorum acaba düşük mü yapicam diye sürekli lavaboya gidiyorum kan falan var mı diye. Bu bel sırt ağrısı da iyice tedirgin ediyor ilk bebeğimi kucağıma alamadım kaybettim 4 aylikken şimdi herşeyden nem kapıyorum o yüzden 😔
Çok haklısın anlıyorum seni ama biraz sakin olmaya çalış iyi düşün ki iyi olsun

Kız bebeklerde bhcg daha çok oluyor diyorlar. Bu erkek olabilir :KK66: hayırlı uğurlu olsun ins. Banada dua et olur mu
Yok canım alakası yok cinsiyetle benim ilk hamilelikte beta gayet yüksekti ama erkekti bebeğim 🌺 ederim canım merak etme isteyen herkes için dua ediyorum inşaallah ennn kısa zamanda hayırlısıyla isteyen herkes en güzel haberleri alır

Canım kan tahlıli ni yaptn mi
Yaptırdım bugün sabah canım ama e nabızdan sonuç göremiyorum tam kan sayımı görünüyor beta hcg görünmüyor pazartesiye kaldı malesef 😏 zaten korkuyorum ya bi yandan açık kahverengi sulu gibi akıntım oldu sali günü kadim doğuma randevu aldım ama salıya kadar napıcam içim içimi yiyor

Kızlar ikinci değerim 49.4 çıkmış çok çok düşük yaa neredeyse hiç artmamış o kadar kötüyüm ki doktorumu arayacağım birazdan 😔😔😔

Merhaba bende adetime 5 gün kala test yaptım ama negatif çıktı . Fakat belirtileri yoğun yaşıyorum alt kasıgımda agrı , bel ve sırt agrılarım, mide ekşimesi hatta bazen ağzıma kadar gelip kusamamak , yorgun hissetmek, yoğun bir akıntı , sürekli idrara çıkma hali vs. Şimdi adetime 2 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum umarım adet olmam ve hamileyimdir . Siz ne düşünüyorsunuz ?

Merhaba bende adetime 5 gün kala test yaptım ama negatif çıktı . Fakat belirtileri yoğun yaşıyorum alt kasıgımda agrı , bel ve sırt agrılarım, mide ekşimesi hatta bazen ağzıma kadar gelip kusamamak , yorgun hissetmek, yoğun bir akıntı , sürekli idrara çıkma hali vs. Şimdi adetime 2 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorum umarım adet olmam ve hamileyimdir . Siz ne düşünüyorsunuz ?
Hamilelik belirtileri gibi görünüyor canım adet gününde eğer adet olmazsan test yap umarım hamilesindir

Malesef hüsran canım 😔 kimyasal gebelikmis kanamam başladı 3 gün önce. Kan verdim bugün yeniden doktor sifirlanana kadar takip et dedi sonuç 9.1 çıkmış işte kanamam azaldı sifirlandiginda da kanama duracak herhalde
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin sanada inşallah rabbim içini ferah tut sen yeter ki 😣🙏

Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin sanada inşallah rabbim içini ferah tut sen yeter ki 😣🙏
Merhaba adetime 7 gün var ama dayanamadım belirtiler de yaşayınca kaset test yaptım hemen çıktı çizgi silik de olsa inşaallah bu kez kucağıma alabilirim sağlıkla bi yandan da korkuyorum

Eklentiler

• 20210102_121104.webp
    20210102_121104.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 18
Back