• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik testime bakar mısınız

Canım doktorlar hep diyorki battan 1 hafta sonra test yapın 😍konuyu açan Arkadasinkide size örnek olsun. Battan önce kan vermis çıkmamış. Bat gününde pozitif çıkmış. Benim adetlerim 7 gün geçmeden testte çıkmazdı. Sabırlı olunm insaAllah ama insaAllah sizde hamilesinizdir. 😍😍
Ayy inşallah benimde ilk gebeligimi 9 gün gecikmeyle öğrenmistim. Acele ediyorum galiba en güzeli batı beklemek. 😊

• Muhteşem
Reactions: Z P
O döllenmenin ne zaman olduğu ile alakalı her kafadan farklı ses çıkar çok takılma ben ilk gebeliğimde adetime 5 gün kala öğrendim ama bu gebeliğimde adetten 2 gün önce bile çıkmadı adet günü çıktı umudunu yitirme adet olana kadar her zaman umut var 😊
Bu ay yumurtlamam da 4 gün geç oldu. O yüzden sarktı biraz. Insallah ben de aynı sonucu alabilirim nasipse 😊 belirtin var mıydı

Bu ay yumurtlamam da 4 gün geç oldu. O yüzden sarktı biraz. Insallah ben de aynı sonucu alabilirim nasipse 😊 belirtin var mıydı
Inşaallah canim haberdar et yapınca 😊 Kasığında batma vardı sadece canım ilk gebeliğimde göğüs hassasiyeti ateş basması fln da olmuştu ama bunda sadece kasiklarimda batma vardı bacağıma da vuruyordu

Inşaallah canim haberdar et yapınca 😊 Kasığında batma vardı sadece canım ilk gebeliğimde göğüs hassasiyeti ateş basması fln da olmuştu ama bunda sadece kasiklarimda batma vardı bacağıma da vuruyordu
Tmm cnm yazarm tabi kii 😊 benimde sağ kasığımda var bakalm insallah ona işarettir

Kan verip geldim kızlar sonuç çıkarsa yazarım merakla bekliyorum inşaallah güzel bi değer çıkar 🤗

Sağlık ocağında yaptırdım ben aile hekimim tam kan sayımı da istemiş baktım e nabızdan tam kan sayımı sonucu çıkmış beta hcg daha yok dünden beri bakıyorum çıkmamış

Ya bi de kızlar benim belim ve sırtım çok ağrıyor yaa normal mi bu kadar ağrıması erken dönemde

Back