- 5 Eylül 2019
- 558
- 310
- 53
- Konu Sahibi MaTmAzEL95
-
Ayy inşallah benimde ilk gebeligimi 9 gün gecikmeyle öğrenmistim. Acele ediyorum galiba en güzeli batı beklemek.Canım doktorlar hep diyorki battan 1 hafta sonra test yapınkonuyu açan Arkadasinkide size örnek olsun. Battan önce kan vermis çıkmamış. Bat gününde pozitif çıkmış. Benim adetlerim 7 gün geçmeden testte çıkmazdı. Sabırlı olunm insaAllah ama insaAllah sizde hamilesinizdir.
Bu ay yumurtlamam da 4 gün geç oldu. O yüzden sarktı biraz. Insallah ben de aynı sonucu alabilirim nasipseO döllenmenin ne zaman olduğu ile alakalı her kafadan farklı ses çıkar çok takılma ben ilk gebeliğimde adetime 5 gün kala öğrendim ama bu gebeliğimde adetten 2 gün önce bile çıkmadı adet günü çıktı umudunu yitirme adet olana kadar her zaman umut var
Aynen canım varmı bı çocukAyy inşallah benimde ilk gebeligimi 9 gün gecikmeyle öğrenmistim. Acele ediyorum galiba en güzeli batı beklemek.
Evet canım 8 yaşına gircek bi kızım varAynen canım varmı bı çocuk
Inşaallah canim haberdar et yapıncaBu ay yumurtlamam da 4 gün geç oldu. O yüzden sarktı biraz. Insallah ben de aynı sonucu alabilirim nasipsebelirtin var mıydı
Tmm cnm yazarm tabi kiiInşaallah canim haberdar et yapıncaKasığında batma vardı sadece canım ilk gebeliğimde göğüs hassasiyeti ateş basması fln da olmuştu ama bunda sadece kasiklarimda batma vardı bacağıma da vuruyordu
Evet canım 8 yaşına gircek bi kızım var
Hadi inşallahHadi bakalım insaAllah bı minnak daha geliyordur.
Inşaallah canım Bende yarın kan vereyim kesinlestireyim inşaallah güzel bir değer çıkar korkmuyor da değilimTmm cnm yazarm tabi kiibenimde sağ kasığımda var bakalm insallah ona işarettir
Korkma korkma insallah güzel bir sonuç alacaksındır. Sen de yaz sonucunuInşaallah canım Bende yarın kan vereyim kesinlestireyim inşaallah güzel bir değer çıkar korkmuyor da değilim
Tamam canım yazarım herkes tek tek hayırlı haberlerini versin inşaallahKorkma korkma insallah güzel bir sonuç alacaksındır. Sen de yaz sonucunu
Insallah canımTamam canım yazarım herkes tek tek hayırlı haberlerini versin inşaallah
AminnnnTeşekkür ederim canımmm yarın kan vericem inşaallah Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin hepinize de
Insallah canım
Kan verip geldim kızlar sonuç çıkarsa yazarım merakla bekliyorum inşaallah güzel bi değer çıkar
Sonucun ne oldu? bende bugün gidip test yapacam birbirimize hayırlı haberler veririz inşallah
Beta hcg 44 çıkmışSonuclarınız nasil kızlar
E güzel çıkmış kuzum takip etBeta hcg 44 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?