- 17 Aralık 2019
- 391
- 301
- 33
- Konu Sahibi MaTmAzEL95
2 gün önce negatif çıktı testim ve bugün bat günüm hissettim test yapmak istedim ve bu şekilde çıktı çok heyecanlıyım ne zaman kan vereyim sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen verr2 gün önce negatif çıktı testim ve bugün bat günüm hissettim test yapmak istedim ve bu şekilde çıktı çok heyecanlıyım ne zaman kan vereyim sizce
Eki Görüntüle 2718622
Baya belli canm hemen ver bence2 gün önce negatif çıktı testim ve bugün bat günüm hissettim test yapmak istedim ve bu şekilde çıktı çok heyecanlıyım ne zaman kan vereyim sizce
Eki Görüntüle 2718622
Hayrlı olsun bu aradaBaya belli canm hemen ver bence
Tebrikler pozitif gibi2 gün önce negatif çıktı testim ve bugün bat günüm hissettim test yapmak istedim ve bu şekilde çıktı çok heyecanlıyım ne zaman kan vereyim sizce
Eki Görüntüle 2718622
Yarın sabah gidicem kan vermeye sonuç çıkınca yazarım yine burdanTebrikler pozitif gibiHemen ver sonuçtan haberdar et lütfen
Teşekkür ederim canımmm yarın kan vericem inşaallah Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı haber almayı nasip etsin hepinize deTebrikler canım hamilesin. Hemen kan ver. Bizlere de dua et olur mu![]()
Hemen ver canım. .hayırlı olsun . Rabbim tamamına erdirsin2 gün önce negatif çıktı testim ve bugün bat günüm hissettim test yapmak istedim ve bu şekilde çıktı çok heyecanlıyım ne zaman kan vereyim sizce
Eki Görüntüle 2718622
Malesef o testimi çekmedim çıkmadı diye attım sende bat gününde yenile bakalım inşaallah çift çizgi çıkar2 gün önceki testiniz fotosu var mı ? Benim de reglime 3 gün var negatif çktı bat günümü beklicem
Çok sağol canım inşaallah tamamına erer ilk gebeliğimde kucagima alamadım inşaallah bunun sonu güzel olurHemen ver canım. .hayırlı olsun . Rabbim tamamına erdirsin![]()
İnsaAllah canimmm benimÇok sağol canım inşaallah tamamına erer ilk gebeliğimde kucagima alamadım inşaallah bunun sonu güzel olur![]()
Hadi insallah sağ kasığımda ağrı var ama ne ağrısı bilmiyorum herkes olsa çıkardı 3 gün kala diyoMalesef o testimi çekmedim çıkmadı diye attım sende bat gününde yenile bakalım inşaallah çift çizgi çıkar
Canım doktorlar hep diyorki battan 1 hafta sonra test yapın2 gün önceki testiniz fotosu var mı ? Benim de reglime 3 gün var negatif çktı bat günümü beklicem
O döllenmenin ne zaman olduğu ile alakalı her kafadan farklı ses çıkar çok takılma ben ilk gebeliğimde adetime 5 gün kala öğrendim ama bu gebeliğimde adetten 2 gün önce bile çıkmadı adet günü çıktı umudunu yitirme adet olana kadar her zaman umut varHadi insallah sağ kasığımda ağrı var ama ne ağrısı bilmiyorum herkes olsa çıkardı 3 gün kala diyo![]()