• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gebelik testime bakar mısınız

MaTmAzEL95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
391
301
33
2 gün önce negatif çıktı testim ve bugün bat günüm hissettim test yapmak istedim ve bu şekilde çıktı çok heyecanlıyım ne zaman kan vereyim sizce
20201110_152932.webp

Bence durma hemen ver ben de yumurta çatlatma ignesi yaptim 15 gun etkisi var dün bitti adetim de yarın bu gün dayanamıyip test yaptim ikinci çizgi hafif pembe cikti tam belirgin degil böyle olan varmı yardiminiza ihtiyacim var

2 gün önceki testiniz fotosu var mı ? Benim de reglime 3 gün var negatif çktı bat günümü beklicem
Canım doktorlar hep diyorki battan 1 hafta sonra test yapın 😍konuyu açan Arkadasinkide size örnek olsun. Battan önce kan vermis çıkmamış. Bat gününde pozitif çıkmış. Benim adetlerim 7 gün geçmeden testte çıkmazdı. Sabırlı olunm insaAllah ama insaAllah sizde hamilesinizdir. 😍😍

Hadi insallah sağ kasığımda ağrı var ama ne ağrısı bilmiyorum herkes olsa çıkardı 3 gün kala diyo 😔
O döllenmenin ne zaman olduğu ile alakalı her kafadan farklı ses çıkar çok takılma ben ilk gebeliğimde adetime 5 gün kala öğrendim ama bu gebeliğimde adetten 2 gün önce bile çıkmadı adet günü çıktı umudunu yitirme adet olana kadar her zaman umut var 😊

Back