She- D🌼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Nisan 2016 4.036 2.713 133 12 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Themiso #21 Themiso .!.: Evet ben istemiyorum da. İdrar testinde 2. Çizgiyi görünce doğal olarak şüphelendim Genişletmek için tıkla... 2 tane kanda gebelik baktırmişsiniz çıkmamiş zaten. İdrarda 2.çizgiye niye güvenmeye çalişiyosunuz:)
Themiso .!.: Evet ben istemiyorum da. İdrar testinde 2. Çizgiyi görünce doğal olarak şüphelendim Genişletmek için tıkla... 2 tane kanda gebelik baktırmişsiniz çıkmamiş zaten. İdrarda 2.çizgiye niye güvenmeye çalişiyosunuz:)
T Themiso Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Nisan 2020 318 111 18 12 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Themiso #22 She- .!.: 2 tane kanda gebelik baktırmişsiniz çıkmamiş zaten. İdrarda 2.çizgiye niye güvenmeye çalişiyosunuz:) Genişletmek için tıkla... Laboratuvar kitlerinin bozuk olma ihtimali falan oluyormuş. Bel ağrım ve şişkinliğim kafamı karıştırdı işte :/
She- .!.: 2 tane kanda gebelik baktırmişsiniz çıkmamiş zaten. İdrarda 2.çizgiye niye güvenmeye çalişiyosunuz:) Genişletmek için tıkla... Laboratuvar kitlerinin bozuk olma ihtimali falan oluyormuş. Bel ağrım ve şişkinliğim kafamı karıştırdı işte :/