Kızlar gebelik şüphesi ile ilgili bi yardımcı olun

Themiso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
318
111
18
Şüpheli ilişkiden 4 hafta sonra 0.1, bundan da 4 hafta sonra yine 0.1 çıkan beta.( yani ilişkiden 8 hafta sonra)
2. Betayı yaptırmadan önce idrarda hafif silik çizgi de gördüm. O yüzden 2.betayı yaptırdım.
Şu an reglim biteli 6 gün oldu. Baya bi şişlik be inanılmaz bel ağrısı var sizce tekrar beta yaptırmalı mıyım ?
2 beta da aynı hastanede yapıldı. Bilmiyorum yani napacağımı bilemedim

Hayır hamile değilsin çok kafana takma bende silik çizgiden sonra kan vermiştim çıkmadı kuruma çizgisidir fotoğrafı varsa atar mısın

negatif cıkmasına rağmen 2. betayı yaptırmış olman beyninde sürekli bunları kurcaladığını gösteriyor.
0.1 değer negatif bir değerdir.5 ve üstleri olması gebeliktir.
Beyin, düşünceler rahmi etkiler. bu sebeple regl geçikir.
ben böyle çoook kendi kendimi geçiktirdim hamile belirtisi yaşadım.
kendini rahat bırak.
her şey akşında olsun.

benim fikrim gebe olmadığın yönünde.

gerek yok değilsin

Sonucun doğruluğına güvenemedim ondan yaptırdım da. Umarım öyledir

Eğer çıkmadıysa stresten gecikmiş olabilir normalde yükselmesi gerekir çünkü

8 hafta dion hamilelik olsa şmdi kalp atşnı duymaya giderdin

Umarım dediğini gibidir. Aşırı bi Bel ağrısı var ondan şüphelendim
Sadece bel ağrısı hamilelik demek değildir ki. İncitmişsindin belini ağırıyordur falan.. hamilelik yok. Sanırım hamilelik istemiyorsun

Konu sahibi hamilelik istemiyor zaten anladığım kadarıyla. Arkadaş da dalga geçmek için yazmış.
Genelde böyle böyle birşey yaşadım test yaptm çkmadı korkuyorum hamile mym diye sürekli yazanlar olunca arkadaş da ona istinaden öyle yazdı diye düşünüyorum..

Evet ben istemiyorum da. İdrar testinde 2. Çizgiyi görünce doğal olarak şüphelendim

Evet ben istemiyorum da. İdrar testinde 2. Çizgiyi görünce doğal olarak şüphelendim
O kuruma çizgisidir 8 hafta geçmiş hamilelim olsaydı çizgi daha net çıkardı ilk çıkan çizgi gibi koyu çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…