Hayır hamile değilsin çok kafana takma bende silik çizgiden sonra kan vermiştim çıkmadı kuruma çizgisidir fotoğrafı varsa atar mısınŞüpheli ilişkiden 4 hafta sonra 0.1, bundan da 4 hafta sonra yine 0.1 çıkan beta.( yani ilişkiden 8 hafta sonra)
2. Betayı yaptırmadan önce idrarda hafif silik çizgi de gördüm. O yüzden 2.betayı yaptırdım.
Şu an reglim biteli 6 gün oldu. Baya bi şişlik be inanılmaz bel ağrısı var sizce tekrar beta yaptırmalı mıyım ?
2 beta da aynı hastanede yapıldı. Bilmiyorum yani napacağımı bilemedim
Betalar neden 0.1 acabahamilesin
Sildim maalesefHayır hamile değilsin çok kafana takma bende silik çizgiden sonra kan vermiştim çıkmadı kuruma çizgisidir fotoğrafı varsa atar mısın
gerek yok değilsinŞüpheli ilişkiden 4 hafta sonra 0.1, bundan da 4 hafta sonra yine 0.1 çıkan beta.( yani ilişkiden 8 hafta sonra)
2. Betayı yaptırmadan önce idrarda hafif silik çizgi de gördüm. O yüzden 2.betayı yaptırdım.
Şu an reglim biteli 6 gün oldu. Baya bi şişlik be inanılmaz bel ağrısı var sizce tekrar beta yaptırmalı mıyım ?
Sonucun doğruluğına güvenemedim ondan yaptırdım da. Umarım öyledirnegatif cıkmasına rağmen 2. betayı yaptırmış olman beyninde sürekli bunları kurcaladığını gösteriyor.
0.1 değer negatif bir değerdir.5 ve üstleri olması gebeliktir.
Beyin, düşünceler rahmi etkiler. bu sebeple regl geçikir.
ben böyle çoook kendi kendimi geçiktirdim hamile belirtisi yaşadım.
kendini rahat bırak.
her şey akşında olsun.
benim fikrim gebe olmadığın yönünde.
Eğer çıkmadıysa stresten gecikmiş olabilir normalde yükselmesi gerekir çünküŞüpheli ilişkiden 4 hafta sonra 0.1, bundan da 4 hafta sonra yine 0.1 çıkan beta.( yani ilişkiden 8 hafta sonra)
İlk 2 reglim olmadı da. 3.sü oldu çok karıştı hpsiEğer çıkmadıysa stresten gecikmiş olabilir normalde yükselmesi gerekir çünkü
Umarım dediğini gibidir. Aşırı bi Bel ağrısı var ondan şüphelendim8 hafta dion hamilelik olsa şmdi kalp atşnı duymaya giderdin
Yani bunu diyen neye göre diyo. Umut vermek kadar kötü bişi yok. Bayan iki defa test vermiş negatif çıkmış. Hamilelik olsa 8 haftada çıkmazmı 56 günden bahsediyoruz. Geç döllenme bile bukadar sürmez bencehamilesin
Sadece bel ağrısı hamilelik demek değildir ki. İncitmişsindin belini ağırıyordur falan.. hamilelik yok. Sanırım hamilelik istemiyorsunUmarım dediğini gibidir. Aşırı bi Bel ağrısı var ondan şüphelendim
Konu sahibi hamilelik istemiyor zaten anladığım kadarıyla. Arkadaş da dalga geçmek için yazmış.Yani bunu diyen neye göre diyo. Umut vermek kadar kötü bişi yok. Bayan iki defa test vermiş negatif çıkmış. Hamilelik olsa 8 haftada çıkmazmı 56 günden bahsediyoruz. Geç döllenme bile bukadar sürmez bence
Evet istemiyorum :/Sadece bel ağrısı hamilelik demek değildir ki. İncitmişsindin belini ağırıyordur falan.. hamilelik yok. Sanırım hamilelik istemiyorsun
Yok zaten gebelik canım olsa çoktaaannn çıkardı..Evet istemiyorum :/
O kuruma çizgisidir 8 hafta geçmiş hamilelim olsaydı çizgi daha net çıkardı ilk çıkan çizgi gibi koyu çıkardıEvet ben istemiyorum da. İdrar testinde 2. Çizgiyi görünce doğal olarak şüphelendim
Teşekğr ederimYok zaten gebelik canım olsa çoktaaannn çıkardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?