• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar fikrinize ihtiyacim var

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
34
slm kızlar öncelikle çalışan hanimlara sorum ben gün ev hanimiyim gün boyu evdeyim çok çekingenim evdede çok sıkılıyorum aslında bi ise girsem diyorum ama cesaret edemiyorum insanlarla muhabbetim pek iyi değildir acaba nasıl bi ışte çalışabilirim basit yapabileceğim bi iş olsun istiyorum ama bilmiyorum özgüveni nasi bi iş yapabilirim

slm kızlar öncelikle çalışan hanimlara sorum ben gün ev hanimiyim gün boyu evdeyim çok çekingenim evdede çok sıkılıyorum aslında bi ise girsem diyorum ama cesaret edemiyorum insanlarla muhabbetim pek iyi değildir acaba nasıl bi ışte çalışabilirim basit yapabileceğim bi iş olsun istiyorum ama bilmiyorum özgüveni nasi bi iş yapabilirim

merhabaa işe girmeye cesaret edmiyorsanız size önerim ilgi alanınız olan kurslarla başlamanız farklı şeyler yapmanız farklı insanlarla tanışmanız size iyi gelecektir diye düşünüyorum:ssz:

İşkurun açtigi kurslar var hem aylik para veriyorlar hem SSK yapıyorlar hem de kurs sonunda iş buluyorlar bana iyi gelmişti . tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çalışmak sana özgüven getirecektik,kurumsal bi yerde çalışma imkanın varsa çok iyi olur,kalabalıkta arkadaş gruplarında olur zamanla aşarsın bu durumu. kurslarda da ortamlar önemli,ben bi iki kursa gittim hoş yabancı dil filandı ama 2 defasında ortamı hoşuma gitmedi herkes çok soğuktu bıraktım bile... kursa gideceksen de dilerim iyi bir ortamın olur :26:

Back