Kızlar fikir verinn ayrılmalı mıyım?

Bu adamla bir ömür geçer mi diye sor kendine dertsiz başına dert almaa erkek milleti iyiye gitmiyo canım maalesef düzelir diye bekleme düzgün birini elbet bulursun

Ayrıl kız önemsemiyor belli ki ama neden üzülüyor diyorsun haliyle. Yani sadece elinin altında tutmak istiyor da olabilir pek güven vermiyor sahte geliyor üzülmesi eğer bu kadar üzülüyorsa gayret ederdi üzmemek için böyle düşün

Ayrıl kız önemsemiyor belli ki ama neden üzülüyor diyorsun haliyle. Yani sadece elinin altında tutmak istiyor da olabilir pek güven vermiyor sahte geliyor üzülmesi eğer bu kadar üzülüyorsa gayret ederdi üzmemek için böyle düşün

Görmüyorum ama düzelebileceğini inanıyorum bilmiyorum sizce bu çocuk nası biri mesela sevmiyor mudur
Bir insan düzelmek istemese düzelmez . Siz istediğiniz kadar düzeleceğine inanın bu sizin için boşa zaman kaybı olur. Ayrılıp yolunuza bakın derim bu yaşlar en güzel yaşlarımız sizi ikilemde bırakmasına izin vermeyin . Anlatığınız kadarıyla da sizi sevdiğini düşünmüyorum toksik biri bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…