Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar evli bayanlar acil fikrinize ihtiyacım var lütfen mihir!!!
- Konu Sahibi Laraaa12
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
İşletme mezunları mısınız?Gmail hesabimdan görmüş hesabın benim tele bağli oldunu ve beni de kendisi işleti soylemedi son zamana kadar bu yüzden boşanmadim milet haho dinlemiyor
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
Eşi bunu işletmiş bu da eşini işletmişÖncelikle söylediklerinden bişey anlamadım. Büyük konuşmak istemiyorum ancak, beni aldatan erkeği erkek diye yanımda tutmam.
- 27 Haziran 2022
- 570
- 2.161
- 33
- 33
- 11 Haziran 2023
- 286
- -46
- 18
Benim onu işletimi başindan beri biliyormuş hesaba girip ss almış herşeyi oyunumu bozmadı son ana kadar en son kendisi gelip anlatı bana böyle gelme bekleme böyle seyler diyrekÖncelikle söylediklerinden bişey anlamadım. Büyük konuşmak istemiyorum ancak, beni aldatan erkeği erkek diye yanımda tutmam.
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, hadi gidelim burdan burhan. Bize ekmek çıkmazEşi bunu işletmiş bu da eşini işletmiş
- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Mihir imam nikahında belirlenir. Hocaya söylersiniz miktarını. Takılanları mihir olarak kabul ettim mi dediniz? Ayrıca araba daha mantıklı sizin üzerinize olacaksa ama eşinizle güven problemleriniz varmış mihirden önce düşünmeniz gereken başka şeyler var sanırımMerhabalar arkadaşlar 8 aydır evliyim sıkıntılar yaşadım şu an onları açmayacağım eşime tekrardan Son kez bir şans verdim çünkü gerçekten pişman olduğunu göre göre ve benim kendim onu işlettiğimi bildiğim için bu kadar büyütmedim ama kendime hep bunu dedim bana bir hata yaparsa gururumu kıracak yanında duramam onu çok seviyorum ama duramam ailem o zamanlar yanına gideceğimi söylediğimde hep onlar beni durdurdu Bu yüzden ben dedim aileme de kendime de son bir şans ve Allah'a şükür şu an Eşim çok iyi Aramız iyi Fakat Ben ona olan güvenimi tamamen bitirdim kirada yaşıyoruz �lk zamanlar sürekli evlendiğimizde borçları çıkmıştı mobilya takımı hiçbir şey almamasına rağmen her şey Ailesi yaptı ama borçları çıkıyordu ve benden altın istiyordu borçlarını kapatmak için bir iki kere de kirayı ödeyememişti gecikmemesi için tekrar altın istemiştim Her neyse her defasında beni getirdi işte yok Yapacağım edeceğim Tamam dedim sattık Artık yavaş yavaş yerine koyacağını söyledi fakat ilk zamandan beri ona dediğim şey Mehir bir kadınındır bunu ilk zamanlar söylediğimde Mir ne olduğunu bilmiyorum Dedi söyledim öyle bir şey olamaz Biz kaç yıldır çalıştı ailem yaptı etti konusuna girdi Ondan sonra yavaş yavaş anladı fakat ben başıma tekrar bir olay gelirse En azından güvencim olarak onları saklamayı düşünüyorum ailem de bana bir ev alırlarsa Altınların hepsini ver dedi eşim hep arabalara bakıyordu son zamanlarda sürekli bir erkek kardeşi var Her aradığın der konuştuklarında Sadece işle ilgili kendilerini patron yapabilecekleri ile ilgili konuşma tarzına giriyorlar eşimin hiçbir şeyi yok ailesinin biraz varlığı var kardeşi de çalışıyor başka bir yerde bana bir kahve açacaklarını söylediler Ben de istemiyorum dedim neye güveniyorsun dedi altınları satarız Hayır dedim onlar benim mihrim dedim yok dedi falan filan verirsin annesi bana söylediğinde ben vermek istemiyorum dedim Sadece ev için veririm o konu kapandı gitti ama son zamanlarda şimdi araba konusu açıldı eşim Araba istiyor Tabii bunu ilk başta da istiyordu Ben istemiyordum Ben kendime ehliyet çıkartayım deyince hep geciktirmeler yapmamalar tahmin ediyorum Araba olsa gezecek tozacak neler yapacak bu yüzden güvenmiyorum güvenim olmadığı için zaten istemiyorum kardeşi tam bir bela Bunlar sadece Benim altıma güvenerek bir şeyler kafalarına sürekli kuruyorlar altınımda o kadar olmamasına rağmen Mir bir kadın hakkı değil midir arkadaşlar
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
A0 Türkçe'ye daha fazla tahammül edemeyeceğim. Yürü kız gidelimTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, hadi gidelim burdan burhan. Bize ekmek çıkmaz
- 11 Haziran 2023
- 286
- -46
- 18
İmam nikahinda ne istedigimi sordumda bana takılan altınlar dedimMehir , imam nikahı kıyıldığı sırada erkeğin kadına vermeye söz verdiği bir miktar ... Para altın takı mal mülk ... Neyse..
Yani eşinizin haberi bile yokken, siz kendi kendinize düğün takılarınızı kendinize mehir yapamazsınız ki?
- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Nasılmış evlileri konudan kovmakA0 Türkçe'ye daha fazla tahammül edemeyeceğim. Yürü kız gidelim
- 11 Haziran 2023
- 286
- -46
- 18
Bu altınlarımi mehir olarak istedim altınlar o kadar da çok değil 6bilezik 1kupe 3yuzuk bir kolye eşim bir bilezimi kupemi bir yüzümü saatitakılan altınlar mehir olmuyor benim bildiğim.
imam nikahında hoca sormadı mı mehir ne istiyprsun diye mehir dediğin o.
bunun dışında aldatmış adama altın falan vermem.
- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
Faşistsiniz.Nasılmış evlileri konudan kovmak
- 27 Haziran 2022
- 570
- 2.161
- 33
- 33
İmam nikahinda ne istedigimi sordumda bana takılan altınlar dedim
Ama konunuz da eşiniz için mehirin ne olduğunu bilmediğini, öyle bir şey olmaz diyip kabul etmediğini söylemişsiniz.
- 11 Haziran 2023
- 286
- -46
- 18
Evet takılanları istedimMihir imam nikahında belirlenir. Hocaya söylersiniz miktarını. Takılanları mihir olarak kabul ettim mi dediniz? Ayrıca araba daha mantıklı sizin üzerinize olacaksa ama eşinizle güven problemleriniz varmış mihirden önce düşünmeniz gereken başka şeyler var sanırım
- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
- 468
Ben seni hiçbir yerden kovmam ama, sadece bekarlar diye açtığın konuya gücenmiştm. Biz mi faşistiz:)Faşistsiniz.
Aşgolsun
- 20 Haziran 2023
- 612
- 1.482
- 28
Mehir kadinin hakkidir isterse verir istemezse vermez. Guvenmediginiz bir evlilik ne kadar surebilir bunu dusunun bence. Guven bir iliskideki en onemli seydir.Merhabalar arkadaşlar 8 aydır evliyim sıkıntılar yaşadım şu an onları açmayacağım eşime tekrardan Son kez bir şans verdim çünkü gerçekten pişman olduğunu göre göre ve benim kendim onu işlettiğimi bildiğim için bu kadar büyütmedim ama kendime hep bunu dedim bana bir hata yaparsa gururumu kıracak yanında duramam onu çok seviyorum ama duramam ailem o zamanlar yanına gideceğimi söylediğimde hep onlar beni durdurdu Bu yüzden ben dedim aileme de kendime de son bir şans ve Allah'a şükür şu an Eşim çok iyi Aramız iyi Fakat Ben ona olan güvenimi tamamen bitirdim kirada yaşıyoruz �lk zamanlar sürekli evlendiğimizde borçları çıkmıştı mobilya takımı hiçbir şey almamasına rağmen her şey Ailesi yaptı ama borçları çıkıyordu ve benden altın istiyordu borçlarını kapatmak için bir iki kere de kirayı ödeyememişti gecikmemesi için tekrar altın istemiştim Her neyse her defasında beni getirdi işte yok Yapacağım edeceğim Tamam dedim sattık Artık yavaş yavaş yerine koyacağını söyledi fakat ilk zamandan beri ona dediğim şey Mehir bir kadınındır bunu ilk zamanlar söylediğimde Mir ne olduğunu bilmiyorum Dedi söyledim öyle bir şey olamaz Biz kaç yıldır çalıştı ailem yaptı etti konusuna girdi Ondan sonra yavaş yavaş anladı fakat ben başıma tekrar bir olay gelirse En azından güvencim olarak onları saklamayı düşünüyorum ailem de bana bir ev alırlarsa Altınların hepsini ver dedi eşim hep arabalara bakıyordu son zamanlarda sürekli bir erkek kardeşi var Her aradığın der konuştuklarında Sadece işle ilgili kendilerini patron yapabilecekleri ile ilgili konuşma tarzına giriyorlar eşimin hiçbir şeyi yok ailesinin biraz varlığı var kardeşi de çalışıyor başka bir yerde bana bir kahve açacaklarını söylediler Ben de istemiyorum dedim neye güveniyorsun dedi altınları satarız Hayır dedim onlar benim mihrim dedim yok dedi falan filan verirsin annesi bana söylediğinde ben vermek istemiyorum dedim Sadece ev için veririm o konu kapandı gitti ama son zamanlarda şimdi araba konusu açıldı eşim Araba istiyor Tabii bunu ilk başta da istiyordu Ben istemiyordum Ben kendime ehliyet çıkartayım deyince hep geciktirmeler yapmamalar tahmin ediyorum Araba olsa gezecek tozacak neler yapacak bu yüzden güvenmiyorum güvenim olmadığı için zaten istemiyorum kardeşi tam bir bela Bunlar sadece Benim altıma güvenerek bir şeyler kafalarına sürekli kuruyorlar altınımda o kadar olmamasına rağmen Mir bir kadın hakkı değil midir arkadaşlar
Bosamayacaksan neden islettin?Adam nereden tutsak elimde kalıyor evlilik adamı degil sen de baya safsın yakinda konu acarsin hamileyim aldatiliyorum diyeKendim işletim eşimi
- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
Kocanız sizi sizinle aldatmış madem adamın sadakatini ölçtünüz sonuç pozitif çıktı eee yaptırım ne oldu? Bosanmayacaksaniz niye böyle atraksiyonlara girersiniz ki?Kendim işletim eşimi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.