• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar evimizi nasıl güzel kokutacağız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

KUZUMMMMM

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar temizlik kokusuna bayılıyorum evim hep güzel koksun istiyorum.
temizlik yaptıktan belli bi süre sonra koku geçiyor. önerileriniz varmı ?
evimizi nasıl sürekli olarak mis gibi kokutabiliriz?

cnm bende temızlık kokusuna bayılıyorum evımı daha temız hıssedıyorum ama hıc bı koku aslında kalıcı olmuyor yada henuz ben rastlamadım :uhm: ben yerlerımı camasır yumusatıcısıyla sılıyorum kokusu sankı dıgerlerıne gore bıraz daha kalıcı oluyor bıde elektrılıklı kokulardan aldım 2 tane 1. kademe de kullanıyorum sureklı hos bı koku verıyor.bı dene derım cnm...ınsallah az da olsa yardımcı olabılmısımdır..

ben bitmiş camsil şişesine vernel koyuyorum birazda suyla karıştırıyorum koltuklara ve halılara sıkyorum mis gibi kokuyo ben kokuyu hissetmesemde gelenler hemen fark ediyor.tavsiye ederim vernelin extraları çok güzel kokuyora.s.

ben dönüşümlü ve sık perdelerimi yıkıyprum 1 hafta mis gibi kokuyor ev

cif banyo cif mutfak jelinin kokusuna bayılıyorum butun ev kokmuyor tabi ama banyo super kokuyor saatlerce... tum ev için de elektrıklı koku kullanıyorum prize takılanlardan

Perwoll mavi deterjanın kokusuna bayılıyorum ve onu bir sprey şişsine koyup sulandırıyorum çok güzel kokuyor ev bu arada ne yaparsan yap bir süre sonra burnun kokuya alışıyor ve kokuyu sen duymuyorsun ama evime gelen herkes evin mis gibi kokuyor dedikçe çok hoşuma gidiyor.

Bende camsil şişesine yumuş doldurup suyla karıştırıp perdelerime sıkıyorum çok güzel kokuyor ev..

Glade ya da diğer markaların oda kokuları var ama elektrik prizine takılan. Onlar sürekli prizde takılı olduğu için 24 saat koku yayıyor hemde uzun süre gidiyor.

Yumoşu kaynatıyorum mis gibi okuyor odadalar.

arkadaşlar kullandığınız elektrikli oda kkokularına dikkat edin. çünkü yangın sebebe hepsi. o kokuların yangın çıkarttığını bir haberde okumustum. lütfen dikkat. en azından geceleri çıkartın. allah korusun

ben biraz su kaynatıp lavanta yağıyla karıştırıyorum buharıyla bütün evi geziyorum çok güzel kokuyor uzun süreli koku istiyorsan o suyu küçük bir kaba koyup odanın bi köşesinde tutabilrsin (sigara kokusunu şıp diye geçiriyor ):hulya:

bende yumus koyuyorum ve kaynatiyorum suyla mis gibi kokuyo:))

evet canım vernel extra,başka hiç bişeyde böyle kalıcı güzel bir koku bulamazsın.

arkadaşlar size bunun formülünü söylüyorum...

lambalarınıza parfüm sıkın akşama doğru, böylelikle ışıkları yaktığınızda koku etrafa yayılacaktır.

kocalarınızı mis gibi kokularla karşılamış olursunuz =))))))))))))))))))))))))))))

aa lambaa patlamasınn kaç saat önceden sıkcazzz:sinifsinif:

patlamaz patlamaz ben yanarken bile sıkıorm hiçbişe olmuo

Bende glade ın buyuk kokularından kullanıyorum duvara taktırdım hem banyoya hem salona 36 dk da bır atıyo koku valla bayılıyoruz esımle ılla ev guzel kokacak :)

ben airwick otomatik sprey ve glade elektrikli kullanıyorum miss gibi kokuyorhihoyyyt

Back