• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar evimizi nasıl güzel kokutacağız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
airwick top şeklinde olandan turuncu olan hani kavun gibi kokandan kullanıyorum odalarda çok güzel kokuyor ve uzun süre dayanıyor

sulu elektirik süpürgesi kullananlar her kullanımda suya oda parfümü sıksın mis gibi kokuyor..
ben top naftaini evin muhtelif gizli köşelerine koyuyorum öyle naftalin kokmuyorama hijyen kokuyor..
yer silme suyuma oda parfümü ve yumuşatıcı koyuyorum..

ben sprey şeklinde olan glade aldım halıma koltuklarıma perdelerime sıkıyorum oh mis gibi kokuyor ve gün boyu kokusu kalıyor çok menun kaldım tavsiye ederim

canım ben gladenin dikdörtgen camın içinde jelini lullanıyorum adını unuttum,turuncu renkli..salonuma ondan bir tane koydum.odaya girer girmez harika kokuyor..çok yumuşak bir koku..o püskürtmeli olanlar yapay ve ağır geliyor bana..ben çok memnunum,tavsiye ederim...

La havle, bu hatunların koku merakı beni deli etcek. Kardeşim kokmasın eviniz nolcak? Temiz olun, havalandırın yeter. Bilmeden hem ailenizi hem kendinizi kanser ediyosunuz. O koku nasıl yayılıyor sanıyorsunuz? Kullandığınız oda spreyinin, deterjanının mikro partikülleri havada sürekli dolanıyor, sonra da akciğerlerinize, kanınıza, organlarınıza. Yapmayın etmeyin. Temiz olun yeter.

La havle, bu hatunların koku merakı beni deli etcek. Kardeşim kokmasın eviniz nolcak? Temiz olun, havalandırın yeter. Bilmeden hem ailenizi hem kendinizi kanser ediyosunuz. O koku nasıl yayılıyor sanıyorsunuz? Kullandığınız oda spreyinin, deterjanının mikro partikülleri havada sürekli dolanıyor, sonra da akciğerlerinize, kanınıza, organlarınıza. Yapmayın etmeyin. Temiz olun yeter.

Tam da yazmak istediklerimi yazmissin arkadasim; ekleyecek birsey birakmamissinvereliniortak

Evin kaloriferliyse minik seramik kapların içine sıcak su koy. Bir kaç damla lavanta yağı damlat ve kaloriferlerin üzerlerine diz. Çok iyi sonuç alacaksın.
Seramik kap olarak kaktüs saksısı kullanabilirsin. Lavanta kokusu sevmiyorsan başka kokular da alabilirsin.

elektrikli oda kokuları güzel kokmasına kokuyorda, zararlı aslında kızlarrrr, astım hastalığını tetikliyorrrrr
bilginize

Evin icinde güzel kokular olusturmak icin kokulu mum kullanabilirsiniz! Ben bugün IKEA´dan aldim..hertürlü ebat & koku var....tavsiye ederim!

Ayrica evi süpürge makinasina tutarken, posetinin icine bir top Naftalin koyarsaniz, her evi süpürmede evin ici güzel güzel kokar!!

ben biraz su kaynatıp lavanta yağıyla karıştırıyorum buharıyla bütün evi geziyorum çok güzel kokuyor uzun süreli koku istiyorsan o suyu küçük bir kaba koyup odanın bi köşesinde tutabilrsin (sigara kokusunu şıp diye geçiriyor )

bende bunu deniycem bakalım nasıl olcekk

ben herşeyi denedim ama airwick kavun kokulu tombul bi cam şişede o çok güzel kokuyo eve her gelen ne kaar hüzel kokuyo diyo. o elektirikli pıslayan falan olanlardan memnun kalmadım ama bu harika kokuyo hem indirimde 2 tanesi 15 lira

Prize takılan elektirikli kokulardan kullanmanızı tavsiye ederim ama sürekli..

Ayrıca 2 tane kullanırsanız daha iyi olur zamanla o güzel koku evinize siniyor bence en kalıcısı bu..

Prize takılan elektirikli kokulardan kullanmanızı tavsiye ederim ama sürekli..

Ayrıca 2 tane kullanırsanız daha iyi olur zamanla o güzel koku evinize siniyor bence en kalıcısı bu..

Katılıyorum... bende kullanıyorum ve o fısss diye öten makinelerden daha iyi...
Ben korkuyorum eğer yanından geçiyorsam gece fısladığında sempatiksalakcinni

evet lamba olayını bende yapıyorum gerçekten yayıyor spreyi...

burda okumuştum sanırım bi arkadaş küçük bi bardak suyun üzerine bi kaç damla lavanta yağı damlatın s,gara kokularuna iyi geliyo demişti. teşekkür ediyorum evim mis gibi kokuyo dekoratif mum bardaklarında çok ad şık üstelik

burda okumuştum sanırım bi arkadaş küçük bi bardak suyun üzerine bi kaç damla lavanta yağı damlatın s,gara kokularuna iyi geliyo demişti. teşekkür ediyorum evim mis gibi kokuyo dekoratif mum bardaklarında çok ad şık üstelik

Yararını görmüş olmana çok sevindim canım. Benim evim her zaman lavanta kokar bu yöntemle...

arkadaslar prize takilan kokulardan kullanmayin cunku onlar ev yanginlarina sebep oluyor. ben de onlardan kullaniyordum ama artik biraktim bu yuzden :CüvCüv:

canlar ben her tur oda kokusunu denedım en kalıcısı yumoşun lavanta kokusu ama ben bundan daha dayanıklı koku bılıyorum çiçekcıye gidip şebboy alıyosunuz evınız 10 gun mıs gıbı kokuyor hele su aralar sumbul var kesınlıkle alın bıtane eve gırer gırmez mısler gıbı kokuyor

cnm bende temızlık kokusuna bayılıyorum evımı daha temız hıssedıyorum ama hıc bı koku aslında kalıcı olmuyor yada henuz ben rastlamadım :uhm: ben yerlerımı camasır yumusatıcısıyla sılıyorum kokusu sankı dıgerlerıne gore bıraz daha kalıcı oluyor bıde elektrılıklı kokulardan aldım 2 tane 1. kademe de kullanıyorum sureklı hos bı koku verıyor.bı dene derım cnm...ınsallah az da olsa yardımcı olabılmısımdır..

cnm bu dr mat kokusavar diye bi ürün var onu dene

baya baya kalıcı vallaa böle tam temizlik kokusu gibi bi kokusu var

ben internetten buldum mağzalarda hiç görmedim

du link i verim :54:

Koku Giderici Koku Savar Sprey GittiGidiyor.com'da #37248069

Back