• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimm çok pis kokuyo :(((

Okadar ısrarla bir ceset görmek isterseniz, zaten sonunda o tafşan ya çapkadan yada paçadan çıkacaktı.

Bu en son düşünelicek, oranı en düşük bir fikir. Ondan önce kokunun asil nedenini araşdirmak. o kişilerde cikdi, diye bizim evlerimizdedemi tafşan yada, fare cikmali? Ama hayvan ölüsünden önce insan cesedi ile bir fikir yokmuydu?
Valla boruları akıl etmeyenler bencede hala cok bilmişlik taslıyorlar ısrarla.

bu soru erkeklere yönelmiş olsaydı, 100'de 1% belki bir ceset olabileceğini söylemiş olabilirdi.

hem ben artık pes edip tamam, hepimizin evinde bir ceset olduğunu kabul etmemişmiydim:27:

şimdi lafı nerden nereye getirdin, hiç olmadı bak:1:

senin mantığa göre herkes en yüksek ihtimali söylesin ve diğerleri sussun. forum yahu burası aklımıza geleni söylüyoruz :ssz:

hayvan ölüsü fikrini ben söyledim, birkaç kişi de söyledi, sen bize bir şeyden anlamıyorlar demeye getirdin. cık cık cık olmaz :1:

lafımızın nereye gittiğini bilelim,benim lafı getirdiğim nokta bu :34:

senin mantığa göre herkes en yüksek ihtimali söylesin ve diğerleri sussun. forum yahu burası aklımıza geleni söylüyoruz :ssz:

hayvan ölüsü fikrini ben söyledim, birkaç kişi de söyledi, sen bize bir şeyden anlamıyorlar demeye getirdin. cık cık cık olmaz :1:

lafımızın nereye gittiğini bilelim,benim lafı getirdiğim nokta bu :34:
Senin mantığına görede elimize baltayı alıp inceliyeceksek vay halimize:9:
Ben sadece korkutmayı, cezetmiş, cinmiş bu tür mantığı anlamıyordum.
Boru giderlerinde bur sorun ola bileceğini anlatmaya calisiyorumki bu mantıklı 100'de 99 evde yaşanılan bir şey ama kimse fark etmiyor konu nerden nereye çekildi. Ama tamam canım! Ben eve gittiğimde bir balta alıp ceset varmi diye çalısmaya başlayacağım! Çünkü cok mantıklı geldi! Eşim korkacak artık bu davranişimdan ama beni mecbur burakdın:43:

ayrica burda tek ceset olabileceğini siz yazmadınız;) niye bu kadar hircinlaşdin anlamadimki:(
iyilikde yaramıyor ama:(

Son düzenleyen: Moderatör:
bütün giderleri değiştirtin bence tek çözüm o bizim evdede vardı o kadar ağır bi koku değildi ama giderleri değiştirince gitti koku fln kalmadı boruları filanda mutlaka kontrol ettirin

Senin mantığına görede elimize baltayı alıp inceliyeceksek vay halimize:9:
Ben sadece korkutmayı, cezetmiş, cinmiş bu tür mantığı anlamıyordum.
Boru giderlerinde bur sorun ola bileceğini anlatmaya calisiyorumki bu mantıklı 100'de 99 evde yaşanılan bir şey ama kimse fark etmiyor konu nerden nereye çekildi. Ama tamam canım! Ben eve gittiğimde bir balta alıp ceset varmi diye çalısmaya başlayacağım! Çünkü cok mantıklı geldi! Eşim korkacak artık bu davranişimdan ama beni mecbur burakdın:43:

ayrica burda tek ceset olabileceğini siz yazmadınız;) niye bu kadar hircinlaşdin anlamadimki:(
iyilikde yaramıyor ama:(

ne hırçınlığı yahu, ettiğin lafa cevap veriyorum. evde ceset olabilir demedim, kimsenin bakmayı akıl edemeyeceği, görülmeyen bir yerde, bir borunun içinde fare ölüsü olabilir dedim.

az önce yazdıklarımdan bunları çıkardıysan bravo doğrusu, baya baya uğraşmışsın bunları anlamak için :1:

hadi sana kolay gelsin, baltayla ceset ara evinde :3:

Giderleri değiştirin. Havalandırma bacası nı kontrol ettirin . Bazen kapatıyorlar üstünü saçma sapan şeyler yapıyorlar ... Tuvalet , banyo giderlerini kapaklı yapın. Birde tüm lavabolara , tuvalate deliğine , ve banyo küvet deliğine 5 er tane ( tesisatçı söylemişti) lavabo açıcı dökün. Tıkalı pislik varsa çözsün onları. Binalar eskidikçe tesisatlar böyle sorun çıkarmaya başlayabiliyor. Tüm bunlara rağmen düzelmezse yöneticiyle konuşun. Tüm tesisatı kontrol ettirsin. Olmuyorsa da taşının. Koku en dayanamadığım şeydir evde.

ne hırçınlığı yahu, ettiğin lafa cevap veriyorum. evde ceset olabilir demedim, kimsenin bakmayı akıl edemeyeceği, görülmeyen bir yerde, bir borunun içinde fare ölüsü olabilir dedim.

az önce yazdıklarımdan bunları çıkardıysan bravo doğrusu, baya baya uğraşmışsın bunları anlamak için :1:

hadi sana kolay gelsin, baltayla ceset ara evinde :3:

Vah wah! Bugün anlaşılan hasas bir gün olmalı.
genel olarak konuşan ben, size hitap etmeyen ben,
alinti yapıp bir şeyleri kanıtlamaya çalışan siz, sonra uğraşan ben oldum ha? Neyse canım :) sizede iyi günler:63: ( :27: )

baltami alıp gidiyorum! :18:( :9: )

Vah wah! Bugün anlaşılan hasas bir gün olmalı.
genel olarak konuşan ben, size hitap etmeyen ben,
alinti yapıp bir şeyleri kanıtlamaya çalışan siz, sonra uğraşan ben oldum ha? Neyse canım :) sizede iyi günler:63: ( :27: )

baltami alıp gidiyorum! :18:( :9: )

güle güle... yolun açık, gazan mübarek olsun :1:

evet başlıkta da yazdıgım gibi evim çokk piss kokuyo.neyse ben konuya giriyim.evimden felaket pis bir koku geliyo. banyodan geldiğini düşünüyorum ama emin diğilim bazen koridorda bi koku oluyo. bu koku tüm evimi sarıyo.temizliğimi yapıyorum oda spreylerimi sıkıyorum evim bi yarım saat güzel kokuyo sonradan çekilmez iğrenç bi koku banyodan geldiğini düşünüp banyomun kapısını kapattım ama bu koku yinede odalara yaılmıs durumda .özellikle yağmur yağdıgında bu koku 2 katına çıkıyo.sanki çirkef kokusu gibi bişey.hem çekilmez hem çok iğrenç hem çok ağır bi koku.geçen gün alttaki komsu geldi sizin koku bize kadar geliyo filan dedi.o kadar sinirlendim ki tabi ağzının payını verdim.bana böyle bişey demesi çok zoruma gitti.düşünün nasıl bi koku oldugunu taa alttaki komsuya kadar gidiyomus.sonra temizlikçiyi tuttum bi yandan o biyandan ben halıları yıkamaya verdim koltukları yıkadık perdeleri battaniyeleri herşeyi yıkadık.dolaplarımı boşaltıp içindeki yorganları filan herşeyi yıkadım belki bişey kokuyodur filan diye.ama yok yinede koku gitmedi :14: napıcam hiç bilmiyorum nolur bi fikir verin bi komsum banyodaki lavoboya giderlere kirçözle kaynar su filan dök dedi sizce etkisi olurmu lütfen fikirlerinizi söyleyin.artık bu koku yüzünden evime gelmek istemiyorum bazen.. :43:
banyonun ve ya wc nin lavabolarından gelebilir. bide banyoda yerdeki su gideri varya orası her zaman içinde biraz su bulunmalı oradanda gelebilir. çünki yağmurda fazlalaşıyormuş .dışarıda rüzgar çok essin yine gelir yani bi tesisatçı çağırın derim kontrol ettirin ..

henüz bulunmadı ama yağmur perisi kararlı, bulacak :9:
Bak öyle dedinde aklıma ne geldi, bundan bir ay önce eşim aynı şaka ile bir kaç kez, bizim alta eskiden kasap varmış, bir gün karısını kesmiş ( aldatıgi için sanırım) ruhlar, muhlar dolaşıyor diye kandirmişdi.

Belkiiiiii:18:hani belkiiiii:27:

Bak öyle dedinde aklıma ne geldi, bundan bir ay önce eşim aynı şaka ile bir kaç kez, bizim alta eskiden kasap varmış, bir gün karısını kesmiş ( aldatıgi için sanırım) ruhlar, muhlar dolaşıyor diye kandirmişdi.

Belkiiiiii:18:hani belkiiiii:27:

Muhtemelen bu yorumlardan sonra ''sorunne'' o sorunun çaresine bakmak yerine evini boşaltıyordur:9::9::9::9::27:

sonucu beklemekteyim haberin olsun.çünkü bu ciddi bir sorun.herkee lazım olabilir

Son düzenleme:
Ya genellikle böyle kokuların gitmemesinin sebebi evde bir ceset olmasıdır. Sizi korkutmak istemem ama o evde ne zamandan beri otruyuorsunuz? Önceki sahiplerinde öldürme gibi bir durum olmamıştır umarım. Bence iyi bir batırtın eve koku nereden geliyorsa orayı kırıp bir baksınlar mulüm haberlerde sık sık görüyoruz böyle şeyleri. Adamın haberi olmuyor ama evinde 2-3 yıllık ceset sonradan kokmaya falan başlıyor.

Korku filmi gibi...

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yav ceset meset tırstım yav :18::18:
biri öldürülse o mekanda koku mu kalırmış:18::18:
korkutmayın beni ya..apartmanda evde bi yaşlı teyze evde vefat etti ama öyle koku felan yoktu....
mezarlık gibi töbe töbe...:53:

Back