• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimm çok pis kokuyo :(((

Giderlerden kaynaklı olabilir,boruların arasında kalmış bir fare ölüsü olabilir,tıkanık lavabolar olabilir.
Evin her yeri temizlenmişse sorun büyük ihtimalle tesisattan kaynaklanıyordur.

Tuvaletin lavabosundan geldiğini anladığım ağır kokuyu birkaç kez lavabo açıcı kullanarak giderebilmiştim,ama çok çok ağır bir kokuysa yeterli olmayabilir.

Son düzenleme:
kızlar gerçekten çok tatlısınız :54: :54: aranızda ceset var diyip beni korkutan da oldu giderrlerdendir deyip içimi rahatlatanlarda :18: :1:
sizin dediğiniz gibi yaptım sirke filan döktüm denedim.ama maalesef tesisatçı çağıramadım eşim dün akşam şehir dışına çıkmak zorunda kaldı bende tek başımayken olmasın diye düşündüm onun için eşimi beklemek zorundayım :37: bu arada dün gece yatarken banyonun kapısını kitledim korkudan ceset filan olur diye.sanki öyle bişey olsa hortlayıp çıkıcak ordan :53: ilahii ben :9: :9:

kızlar gerçekten çok tatlısınız :54: :54: aranızda ceset var diyip beni korkutan da oldu giderrlerdendir deyip içimi rahatlatanlarda :18: :1:
sizin dediğiniz gibi yaptım sirke filan döktüm denedim.ama maalesef tesisatçı çağıramadım eşim dün akşam şehir dışına çıkmak zorunda kaldı bende tek başımayken olmasın diye düşündüm onun için eşimi beklemek zorundayım :37: bu arada dün gece yatarken banyonun kapısını kitledim korkudan ceset filan olur diye.sanki öyle bişey olsa hortlayıp çıkıcak ordan :53: ilahii ben :9: :9:

Hakkaten ilahi sen:9::9::9::9:
Şaka yaptık en fazla fare ölür olsa olsa :) İnşallah çözülür sorunun canım bunca yorumdan sonra evi boşaltmaman bile bir mucize:53::53::53:

hanımlar ,yorumların hepsini okudum.bende bu konudan muzdaribim..evim dublex ve üst katın tuvaletinde oluyor koku.yağmurlu ve esintili günlerde alt kattada oluyor ama genelde yukarıdaki banyoda sık sık oluyor..sık sık temizlerim.kullanmadığım halde gelir gider sifonu çekerim ama nafile..bazen hiç koku yok,bazen iğrenç oluyor,bütün balkon kapılarını açıyorum..üst katlar kokuyu dahamı çok çekiyor aceba anlamadım

Yazdığım yorumla topiğin bayağı okundu :D yazım dikkat çekmiş baya :D

aslında bu gerçek oldu ya istanbulda
geçen seneydi sanırım 3 genç ev tutmuş 2si daha sonra taşınmış birini gören bilen yok
ev sahibi evi kiraya vermek için gelince kokudan şüpheleniyo
mutfak dolabı altına beton atılmış görüyo
bi açtılar ki ceset
olmaz olmaz deği ki
bu ülke ne domuz bağları gördü
hey yavrım hey

hanımlar ,yorumların hepsini okudum.bende bu konudan muzdaribim..evim dublex ve üst katın tuvaletinde oluyor koku.yağmurlu ve esintili günlerde alt kattada oluyor ama genelde yukarıdaki banyoda sık sık oluyor..sık sık temizlerim.kullanmadığım halde gelir gider sifonu çekerim ama nafile..bazen hiç koku yok,bazen iğrenç oluyor,bütün balkon kapılarını açıyorum..üst katlar kokuyu dahamı çok çekiyor aceba anlamadım

En iyisi bir usta cagirin baksin ustalarin dedigine gore bu tur kokulari 1. katlar ve son katlarda daha cok hisseldirmiss.Dublex olduguna gore ust katinizda kimse yok eger varsa onlardan kaynaklida olabilir

canım konuyu baştan sona kadar okumadım ama klozetinin yerine oturmamaış olmasındanda kaynaklanabilir eğer sallanıyorsa kenarlarına silikon çekin komşumun başına gelmişti o bu şekilde halletmişti..

ceset konusuna gelince:=)) evet fare olabilir benim mobilya fabrikadan gelirken 4 tane misafir getirmiş yeni evliydim zehirledik kurtulduk birkaç gün eve giremedik korkudan neyse eve geldikki nefes alınmıyor...bir bakın bakalım buda bir ihtimal

canım konuyu baştan sona kadar okumadım ama klozetinin yerine oturmamaış olmasındanda kaynaklanabilir eğer sallanıyorsa kenarlarına silikon çekin komşumun başına gelmişti o bu şekilde halletmişti..

ceset konusuna gelince:=)) evet fare olabilir benim mobilya fabrikadan gelirken 4 tane misafir getirmiş yeni evliydim zehirledik kurtulduk birkaç gün eve giremedik korkudan neyse eve geldikki nefes alınmıyor...bir bakın bakalım buda bir ihtimal

Son düzenleme:
bende herkes gibi giderlerdengeldiğini düşünüyorum
benim mutfak borularında bulaşık çamaşır ve lavabonun gideri aynı yerdeydi
çamaşır makinesinin bağlı olduğu kısımda conta yokmuş aman ne koku oluyodu sonradan farkettik
ayrıca banyo giderine banyoyu yıkadıktan sonra azıcık sıvı el sabunu veya yumuşatıcı dökün

bende herkes gibi giderlerdengeldiğini düşünüyorum
benim mutfak borularında bulaşık çamaşır ve lavabonun gideri aynı yerdeydi
çamaşır makinesinin bağlı olduğu kısımda conta yokmuş aman ne koku oluyodu sonradan farkettik
ayrıca banyo giderine banyoyu yıkadıktan sonra azıcık sıvı el sabunu veya yumuşatıcı dökün

senin leştir o bi kere:9::9::9:

ne cesedi ayol:53:ALLAH korusun öyle şeylerden AMİN
ev sahibini de vesvese yaptırıcaksın şimdi

Bencede kesinlile gider problemi cok kokar ve fare bile girer hatda belki girmisdir bir yerde siksit öldü oda kokuyor olabilir.
Ilk etapda belki kircöz sicak su biraz olsun faydasi ola bilir

evet başlıkta da yazdıgım gibi evim çokk piss kokuyo.neyse ben konuya giriyim.evimden felaket pis bir koku geliyo. banyodan geldiğini düşünüyorum ama emin diğilim bazen koridorda bi koku oluyo. bu koku tüm evimi sarıyo.temizliğimi yapıyorum oda spreylerimi sıkıyorum evim bi yarım saat güzel kokuyo sonradan çekilmez iğrenç bi koku banyodan geldiğini düşünüp banyomun kapısını kapattım ama bu koku yinede odalara yaılmıs durumda .özellikle yağmur yağdıgında bu koku 2 katına çıkıyo.sanki çirkef kokusu gibi bişey.hem çekilmez hem çok iğrenç hem çok ağır bi koku.geçen gün alttaki komsu geldi sizin koku bize kadar geliyo filan dedi.o kadar sinirlendim ki tabi ağzının payını verdim.bana böyle bişey demesi çok zoruma gitti.düşünün nasıl bi koku oldugunu taa alttaki komsuya kadar gidiyomus.sonra temizlikçiyi tuttum bi yandan o biyandan ben halıları yıkamaya verdim koltukları yıkadık perdeleri battaniyeleri herşeyi yıkadık.dolaplarımı boşaltıp içindeki yorganları filan herşeyi yıkadım belki bişey kokuyodur filan diye.ama yok yinede koku gitmedi :14: napıcam hiç bilmiyorum nolur bi fikir verin bi komsum banyodaki lavoboya giderlere kirçözle kaynar su filan dök dedi sizce etkisi olurmu lütfen fikirlerinizi söyleyin.artık bu koku yüzünden evime gelmek istemiyorum bazen.. :43:

canım ya yağmur yağdığında yogunlasıyorsa bu koku tuvaletın yada mutfak gıderının borularının tıkanması ya da paslanması sonucu olabılır bı baktır derım..

apartman yada site yönetiminizle konuşun isterseniz,foseptik geri basabilir bazen yada adını ben yanlış biliyorumdur ama bi görüşün temizlenmesi gerekiyodur belki de ama öyle bi sorun varsa bi tek siz değil bütün bina sakinleri bu duruma maruz kalıyordur

canım bence evde ki tüm mutfak banya wc kısımlarında bulunan lavobalara küçük top şeklinde olan naftalinler var onlardan koy banyoda duş aldığın yerin giderinin etrafınada günde 2 kere biraz vernel ve çamaşır suyu dök bence özellikle yagmurlu gunlerde demıssın o koku gıderlerınden kaynaklanıyor bence bunları yaparsan sorunu çözersin gibime geldi

evet başlıkta da yazdıgım gibi evim çokk piss kokuyo.neyse ben konuya giriyim.evimden felaket pis bir koku geliyo. banyodan geldiğini düşünüyorum ama emin diğilim bazen koridorda bi koku oluyo. bu koku tüm evimi sarıyo.temizliğimi yapıyorum oda spreylerimi sıkıyorum evim bi yarım saat güzel kokuyo sonradan çekilmez iğrenç bi koku banyodan geldiğini düşünüp banyomun kapısını kapattım ama bu koku yinede odalara yaılmıs durumda .özellikle yağmur yağdıgında bu koku 2 katına çıkıyo.sanki çirkef kokusu gibi bişey.hem çekilmez hem çok iğrenç hem çok ağır bi koku.geçen gün alttaki komsu geldi sizin koku bize kadar geliyo filan dedi.o kadar sinirlendim ki tabi ağzının payını verdim.bana böyle bişey demesi çok zoruma gitti.düşünün nasıl bi koku oldugunu taa alttaki komsuya kadar gidiyomus.sonra temizlikçiyi tuttum bi yandan o biyandan ben halıları yıkamaya verdim koltukları yıkadık perdeleri battaniyeleri herşeyi yıkadık.dolaplarımı boşaltıp içindeki yorganları filan herşeyi yıkadım belki bişey kokuyodur filan diye.ama yok yinede koku gitmedi :14: napıcam hiç bilmiyorum nolur bi fikir verin bi komsum banyodaki lavoboya giderlere kirçözle kaynar su filan dök dedi sizce etkisi olurmu lütfen fikirlerinizi söyleyin.artık bu koku yüzünden evime gelmek istemiyorum bazen.. :43:

Benim evimdede yağmur yağacağı zaman koku oluyor ölüyorum sinirime banyonun yer süzgecinden geliyor. Süzgeci flaster bant ile kapatıp bütün lavabo giderlerine naftalin koyup kokuyu biraz azalttım sende bir dene istersen

yawww ne cesedii :))):23::23::23::23: öyle bir şey oldugunu hic zannetmiyorummm

benimde mutfagıımdan cok koku geliyor işte Allahım ne kötü üstelik kendi evim 0 ama malesef olmuyor

Ya kızlar ben banyoyu temizleken, şu bahsettiginiz gider kapaklarından 3 cm bir şeyi nasıl çıkardıysam, birden su alıp götürdü:(
Tekrar kapak takmazsam koku yaparmi? Birde aslında küvetden bir akıntı geliyor. Silip, temizliyorum bir gün sonra kum renginde yine bir akıntı belirleniyor, sanki asıl koku ordan geliyor:(

Nazarmi dediydi ne, eşim sırf banyosuna aşık olduğu için tutu bu evi, şimdi resmen banyo başımın belası oldu..

Ya genellikle böyle kokuların gitmemesinin sebebi evde bir ceset olmasıdır. Sizi korkutmak istemem ama o evde ne zamandan beri otruyuorsunuz? Önceki sahiplerinde öldürme gibi bir durum olmamıştır umarım. Bence iyi bir batırtın eve koku nereden geliyorsa orayı kırıp bir baksınlar mulüm haberlerde sık sık görüyoruz böyle şeyleri. Adamın haberi olmuyor ama evinde 2-3 yıllık ceset sonradan kokmaya falan başlıyor.

Ağlasam mı gülsem mi bu yoruma :1::1::1:

Back