Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumoş lavanta oda spreyi çoookk kalıcı
Yeni taşındığım evimde alışamadığım bir koku var. hani eski evlerin bayat bir kokusu olur ya öyle bir şey. duvarlara sinmiş sanki. rutubet falan yok. boyası da yapıldı.
evi temizleyip çıkıyorum, dışarıdan girdiğimde temizlik hissi değil de hala o kokuyu duyuyorum. girince mis gibi koksun istiyorum artık. oda parfümü de kalıcı koku bırakmıyor. tavsiyeniz?
Eski evimizde benim de bir türlü gideremediğim bir koku vardı.Sigara kokusu gibi...Küçük bardaklara elma sirkesi doldurdum.Birkaç odaya koydum. Evdeki koku uçtu gitti sanki. Ben de internette bulmuş denemiştim. Umarım işine yarar.
Benim sanırım bununla ilgili bur konum var.Yeni taşındığım evimde alışamadığım bir koku var. hani eski evlerin bayat bir kokusu olur ya öyle bir şey. duvarlara sinmiş sanki. rutubet falan yok. boyası da yapıldı.
evi temizleyip çıkıyorum, dışarıdan girdiğimde temizlik hissi değil de hala o kokuyu duyuyorum. girince mis gibi koksun istiyorum artık. oda parfümü de kalıcı koku bırakmıyor. tavsiyeniz?
önerileriniz için teşekkür ediyorum.
oda parfümü kullanmamaya karar verdim. zaten eşimde faranjit var.
şu turunçgiller de eskisi gibi orijinal olsa miss gibi koku yayacak
ama plastik mi doğruyorum meyve mi doğruyorum anlamıyorum
huzurunuz eksik olmasın bayanlar
Eski evimizde benim de bir türlü gideremediğim bir koku vardı.Sigara kokusu gibi...Küçük bardaklara elma sirkesi doldurdum.Birkaç odaya koydum. Evdeki koku uçtu gitti sanki. Ben de internette bulmuş denemiştim. Umarım işine yarar.
Canım şu an evde üzüm sirkesi var o da işe yarar mı? Babam yüzünden bizim ev de leş gibi sigara kokuyor da. :/
Kötü kokular için bende sirke kullandım, ama üzüm, elma sirkesi değil, bildigimiz temizlik sirkesi. Cok miktarda'da kullanmaya cekindim, sert bir kökü bırakdıgi için. Ama yüzde 99.% işe yarıyor:)Canım şu an evde üzüm sirkesi var o da işe yarar mı? Babam yüzünden bizim ev de leş gibi sigara kokuyor da. :/
bu koku olayı bizim evde de var. sırf bu yüzden bu evden taşınasım var. birinci katta oturuyoruz. eve girdiğimde tuhaf bir koku oluyor. lavabolara şu top gibi olan naftalinlerden koydum. ama küfsü koku bir türlü geçmiyor. ev nemli değil. köşe dip bucak her yeri yıkadık kuruladık taşınalı zaten üç ay oldu. evi her sildiğim suya da yumuşatıcı dökerim kimi zaman çamaşır suyu. bizim sıkıntımız evi yeterinde havalandıramamak sanırım. ikimizde çalışıyoruz. gündüz pencereleri açık bırakamıyorum. biz yokken yağmur falan yağsa halılar batar. gece de çok soğuk. ne yapabilirim ki ya. bir fikri olan varmı.
T
Benimde banyoda nerden geldigi belli olmayan bir koku vardı, iyirencdi!
Lavobaya sirke döktüm, ve bir kapta su doldurup icine sirke dökdüm bunu bir kaç saatde beklete bilir, bütün günde bekletersin. Bekletikden sonra, suyu wc icine döktüm. Mis gibi koktu.
Ama bir kaç hafta sonra koku yine biraz kendini belirti. Sanırım yerin altındaki, bir birine bağlı olan borularda bir sorun var...o kötü kökü ordan geliyordur.
neyse, ama benim kurtarıcım temizlik sirkesi:)
Cok dogru, zaten bende haftada 1 yada, 2 haftada bir yapıyorum. Kokuya bağlı, bir ay bile yapmana gerek olmaya bile bilir.bunu yapıcam çok teşekkür ederim o zaman haftada bir aynı şeyi yaparsak koku olmaz. deniceem