• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar evimizi nasıl güzel kokutacağız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar temizlik kokusuna bayılıyorum evim hep güzel koksun istiyorum.
temizlik yaptıktan belli bi süre sonra koku geçiyor. önerileriniz varmı ?
evimizi nasıl sürekli olarak mis gibi kokutabiliriz?

cnm bu ürünü ben kullanıyom o airwickler falan fasa fiso
Koku Giderici Koku Savar Sprey GittiGidiyor.com'da #37248069

mağzalarda yok sanırım bende sevaltan diye bi kullanıcı tavsiyesiyle aldım aşırıı memnunum yumuşatıcı gibi kokuyoo airwick lerden heralde 10 kat daha kalıcıdır.:46:

merhaba arkadaşlar temizlik kokusuna bayılıyorum evim hep güzel koksun istiyorum.
Temizlik yaptıktan belli bi süre sonra koku geçiyor. önerileriniz varmı ?
Evimizi nasıl sürekli olarak mis gibi kokutabiliriz?

senin gibi bende aynı dertten muzdariptim ama bingo bebeğimin dünyası diye beyaz renkli yüzey temizleyici var yumuşatıcıya benziyor resmen temizlik kokuyor harıka yenı aldım denedım harıka kokuda hemen geçmiyor ayrıca küçük bir kase içinde birazcık suyla karıştırıp evde bekletirsen koku hiç geçmiyor.tavsiye ederim!!!:34:

airwick şişede olanlar var camsil şişesi gibi fısfıslı onların moru beyazı pembesi yeşili hepsi harika kokuyor

Son düzenleme:
Bol bol osurun.O evinizi kokutsun diye aldığınız kanserojenlerden daha faydalı hiç değilse vücuda.:37:

Vernel extrayı sulandırıp cam sil şişesine koymak ben ce de iyi bir fikirmiş:)) teşekkürler:))

Back