Kızlar eşlerinizi telefon rehberine ne diye kaydettiniz ve nasıl hitap ederseniz :)

bende ADAMIM diye kayıtlı ondada HATUNUM diye kayıtlıyım hitap konusunda da her şeyi derim ama ilk günden beri ismiyle hiç hitap etmedim bir türlü ismiyle hitap edemiyorum nedendir bilmiyorum

Bende kalbim diye kayitli eşim de ise gönlüm hep seni arayinca da altta da ariyor yazisi cikiyor

@nooption @darkmore @nscckts @WanHeda kızlar geçenki muhabbetten sonra belki merak edersiniz

Mr. Y(soyadı) olarak kaydettim, arada X Bey diye hitap ederim, çok keyfim yerinde ise XCan derim

bizimki beni minik kedi diye kaydetmisti cok igrenc ama simdi degistir desem moktan bise koyar da uzulurum diye ses etmiyorum
Ben de onu edi diye kaydettim

Ben onda "Kıymetlimmm" diye kayıtlıyım.
Bende ne olarak kayıtlı olduğunu söylemeyeyim, vazgeçtim.
Deşifre olmak istemiyorum, malum beni arıyor buralarda

Çok komiksiniz.. ve tatlısınız..
Bende "herşeyim" diye kayıtlı, ben kendimin ne olarak kayıtlı olduğunu söylemeyeceğim.
Çünkü deşifre olmaktan korkuyorum... Yıllardır o şekilde kayıtlıdır bizde, hiç değiştirmedim - o da değiştirmedi

Ama baya yaratıcı şeyler gördüm yani...

Çimen gözlüm diye kayıtlı telefonumda
O da beni aşk melegim diye kaydetmis

Ikimizde askim diye kayit ettik. Sevgiliykende evliykende en cok 'tatlim' der bende daha cok 'askim' derim cok standard ama olsun

4 yillik evliyim. En çok sevgilim diye seslenirim. Beyceğizim diye kayıtlı telefonumda

Ya bizimkisi çok aksi ihtiyarlar gibi davranıyor herşeyde bende, Huysuz diye kaydettim Doğrusu iyi oldu soylediklerine dikkat etmeye başladıysa da ismi kaldı böylece

Bende Aşk diye kayıtlı
Onda Cansum diye kayıtlıyım
Hayatım derim hep

Önce "kocammmm"dı sonra "koca" oldu sonra ismiyle kaydettim sonra ve an itibariyle"???" şeklinde kayıtlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…