- 15 Mayıs 2016
- 348
- 348
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimki beni minik kedi diye kaydetmisti cok igrenc ama simdi degistir desem moktan bise koyar da uzulurum diye ses etmiyorum
bende de dırek ısmı kayıtlı
ama herıfcanın telınde hatun dıye kayıtlıyım ben
bizimki beni minik kedi diye kaydetmisti cok igrenc ama simdi degistir desem moktan bise koyar da uzulurum diye ses etmiyorum
Ben de onu edi diye kaydettim
Sebebe bakhahha ben de kendisi b.b. diye kayıtlı ama açılımını öğrenmeniz başka bahara kaldı
aynı şekilde o da beni o şekilde kaydetmişti ancak geçen sene aşkım olarak değiştirdi başına birşey gelirse yolda izde insanlar kimi arayacağını bilsinmiş
Ben de onu edi diye kaydettim
hahha ben de kendisi b.b. diye kayıtlı ama açılımını öğrenmeniz başka bahara kaldı
aynı şekilde o da beni o şekilde kaydetmişti ancak geçen sene aşkım olarak değiştirdi başına birşey gelirse yolda izde insanlar kimi arayacağını bilsinmiş
Sebebe bak
hahha ben de kendisi b.b. diye kayıtlı ama açılımını öğrenmeniz başka bahara kaldı
bebitom benim ?
"benim" var mı?
en azından sade diğerine çalışayım