Kızlar eşlerinizi telefon rehberine ne diye kaydettiniz ve nasıl hitap ederseniz :)

Türkü Gözlüm diye kayıtlı.

Hitap değişiyor aramız iyiyse kociko:-)
Aramız kötüyse adını bile soylemem

Bende (Kalbimin Sahibi) diye kayitli ben onda hayatım diye kayitliyim

Nooption Nooption darkmore darkmore N nscckts @WanHeda kızlar geçenki muhabbetten sonra belki merak edersiniz :rolleyes:

Mr. Y(soyadı) olarak kaydettim, arada X Bey diye hitap ederim, çok keyfim yerinde ise XCan derim
:KK66: :KK70:bizimki beni minik kedi diye kaydetmisti cok igrenc ama simdi degistir desem moktan bise koyar da uzulurum diye ses etmiyorum
Ben de onu edi diye kaydettim :KK66:

Nooption Nooption darkmore darkmore N nscckts @WanHeda kızlar geçenki muhabbetten sonra belki merak edersiniz :rolleyes:

Mr. Y(soyadı) olarak kaydettim, arada X Bey diye hitap ederim, çok keyfim yerinde ise XCan derim

:KK70:
bende de dırek ısmı kayıtlı
ama herıfcanın telınde hatun dıye kayıtlıyım ben :KK70:

:KK66: :KK70:bizimki beni minik kedi diye kaydetmisti cok igrenc ama simdi degistir desem moktan bise koyar da uzulurum diye ses etmiyorum

hahha ben de kendisi b.b. diye kayıtlı ama açılımını öğrenmeniz başka bahara kaldı :KK70::KK70:
aynı şekilde o da beni o şekilde kaydetmişti ancak geçen sene aşkım olarak değiştirdi başına birşey gelirse yolda izde insanlar kimi arayacağını bilsinmiş :KK70:

Ben onda "Kıymetlimmm" diye kayıtlıyım.
Bende ne olarak kayıtlı olduğunu söylemeyeyim, vazgeçtim.
Deşifre olmak istemiyorum, malum beni arıyor buralarda :rolleyes:

hahha ben de kendisi b.b. diye kayıtlı ama açılımını öğrenmeniz başka bahara kaldı :KK70::KK70:
aynı şekilde o da beni o şekilde kaydetmişti ancak geçen sene aşkım olarak değiştirdi başına birşey gelirse yolda izde insanlar kimi arayacağını bilsinmiş :KK70:
Sebebe bak :KK66:

Sen minik kedi :KK70:

Aaaa o bahar yakındır :KK70:
Eşin haklı hak verdim şimdi. Düşündümde bende değiştireyim en iyisi. :KK70:

Ben esimde Tektanem diye kayitliyim. Oda bende Tektanem diye kayitli. 3.5 4 sene olacak tanistigimiz gunden beri hic degistirmedik. Degistirsek kiyametler kopar:KK54: he ek olarak ben ona askim oda bana askim. Kavga ettiysek o bana selin ben ona okayyyy standarttir yani :)

Son düzenleme:
X