Kızlar eşlerinizi telefon rehberine ne diye kaydettiniz ve nasıl hitap ederseniz :)

bende ADAMIM diye kayıtlı ondada HATUNUM diye kayıtlıyım hitap konusunda da her şeyi derim ama ilk günden beri ismiyle hiç hitap etmedim bir türlü ismiyle hitap edemiyorum nedendir bilmiyorum

@nooption @darkmore @nscckts @WanHeda kızlar geçenki muhabbetten sonra belki merak edersiniz :rolleyes:

Mr. Y(soyadı) olarak kaydettim, arada X Bey diye hitap ederim, çok keyfim yerinde ise XCan derim

:KK66: :KK70:bizimki beni minik kedi diye kaydetmisti cok igrenc ama simdi degistir desem moktan bise koyar da uzulurum diye ses etmiyorum
Ben de onu edi diye kaydettim :KK66:

Ben onda "Kıymetlimmm" diye kayıtlıyım.
Bende ne olarak kayıtlı olduğunu söylemeyeyim, vazgeçtim.
Deşifre olmak istemiyorum, malum beni arıyor buralarda :rolleyes:

Çok komiksiniz.. ve tatlısınız.. :-):-):-):-):-)
Bende "herşeyim" diye kayıtlı, ben kendimin ne olarak kayıtlı olduğunu söylemeyeceğim.
Çünkü deşifre olmaktan korkuyorum... Yıllardır o şekilde kayıtlıdır bizde, hiç değiştirmedim - o da değiştirmedi :KK68:

Ama baya yaratıcı şeyler gördüm yani... :-)

Çimen gözlüm diye kayıtlı telefonumda
O da beni aşk melegim diye kaydetmis:KK37:

Ikimizde askim diye kayit ettik. Sevgiliykende evliykende en cok 'tatlim' der bende daha cok 'askim' derim cok standard ama olsun :KK70:

4 yillik evliyim. En çok sevgilim diye seslenirim. Beyceğizim diye kayıtlı telefonumda

Ya bizimkisi çok aksi ihtiyarlar gibi davranıyor herşeyde bende, Huysuz:p diye kaydettim :olamaz: Doğrusu iyi oldu soylediklerine dikkat etmeye başladıysa da ismi kaldı böylece :KK5:

Bende Aşk diye kayıtlı :KK200:
Onda Cansum diye kayıtlıyım :anneadayı:
Hayatım derim hep:KK60:

Önce "kocammmm"dı sonra "koca" oldu sonra ismiyle kaydettim sonra ve an itibariyle"???" şeklinde kayıtlı

X