- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Gerçekten bıktım arkadaşım kayınbabamdan. Beşik onun evinde durcakmış oğlum doğunca onun evinde yatcakmış bende lohusa lohusa orda durcakmışım öyle diyordu o zamanlar saçmalığa bak. Yanımda arkanı dön emzır diyodu başka odaya götürüyon çocuğu diyodu hep. Oğlumla bozmuş kafayı. Ayda birkez gittiğimiz halde böyle yapıyor napcam bilmiyomAllah yardımcınız olsun işiniz çok zor gerçekten. Kayınpederinin böyle yaparak aslında torununu da uzaklaştırıyor çünkü sizinle arasını bozdugunda siz evine gitmezseniz torununu da göremeyecek. Bir insan bu kadarını düşünemez mı ya. Neden insanlar yaşlandıkça böyle huysuz oluyorlar ki.
Kaldıramıyom demekten anlamaz ki kaldır kaldır diye azarladı beniKolunu aşağıya uzatıyorsa muhtemelen mesafe çok az bişey. Yaptığı yanlış ama sanki bungee jumping yapmışcasına panik ve üzüntü yaşamayın.
Kaldıramıyorum baba eve giriyoruz zaten deseniz Emin'im kimse kızmaz size. Olayları dramatik hale getiren sizsiniz.
Ayrıca ben 174 boyundayım balkon benim boyumdan yüksekKolunu aşağıya uzatıyorsa muhtemelen mesafe çok az bişey. Yaptığı yanlış ama sanki bungee jumping yapmışcasına panik ve üzüntü yaşamayın.
Kaldıramıyorum baba eve giriyoruz zaten deseniz Emin'im kimse kızmaz size. Olayları dramatik hale getiren sizsiniz.
Ya allah aşkına çocuğu uzanıp alabileceği bi mesafeymiş demek ki :) Tamam bence de gereksiz bi hareket ama 5. kattan beline kadar sarkıp çocuğu bana fırlat dememiş ya..Oğlumu 2 dakka önce sevcem diye bahçe kapısından girmemi bile beklemiyor balkondan zorla alıyor, çocuk yere betona düşebilir farkında mısın bu mu abartı
Ya arkadaşım madem tehlikeliydi çocuğu vermeyecektin. Annesin sen. Böyle kararları alabiliyor olman lazım. Allah korusun dediğin gibi çocuk betona düşseydi haberlerde hem senden hem de kayınpederinden bahsediyor olurlardı.. Sadece onun değil ikinizin de hatası olurdu. Çocuğu riske atıp sonra da böyle paragraflarca yazı yazman çok saçma.Ayrıca ben 174 boyundayım balkon benim boyumdan yüksek
Kayınbabamla aramızda ki en büyük sorun çocuk konusu oğlumu benden aşırı kıskanmasıOğlunuz büyüdükçe biz de kalsın senelere başlayacak sanırım kayınbabaniz. Bu kadar sevgi ve ilgi normal değil. Dediğiniz gibi oğlunuz sizden uzaklaştırmaya çalışıyor.
Kayınbabaniz aranızda farklı sorunlar varsa bu da etkiliyor olabilir. Size olan öfkesini cocugunuzu sizden uzak tutmakla hafifletecek gibi sanki
Eğer ayda bire indirdiyseniz bu iyi bir gelişme. Çat kapı evinize falan gelmiyorsa bu da iyi birsey.Gerçekten bıktım arkadaşım kayınbabamdan. Beşik onun evinde durcakmış oğlum doğunca onun evinde yatcakmış bende lohusa lohusa orda durcakmışım öyle diyordu o zamanlar saçmalığa bak. Yanımda arkanı dön emzır diyodu başka odaya götürüyon çocuğu diyodu hep. Oğlumla bozmuş kafayı. Ayda birkez gittiğimiz halde böyle yapıyor napcam bilmiyom
Canım ben vermicektim çocuğu zorla aldı kucağımdan. Çocuğumun doğum gününde tatsızlık çıkmasın diye sustum sonra 4 gün hastalandım kayınbabamdan bütün aile korkuyorYa arkadaşım madem tehlikeliydi çocuğu vermeyecektin. Annesin sen. Böyle kararları alabiliyor olman lazım. Allah korusun dediğin gibi çocuk betona düşseydi haberlerde hem senden hem de kayınpederinden bahsediyor olurlardı.. Sadece onun değil ikinizin de hatası olurdu. Çocuğu riske atıp sonra da böyle paragraflarca yazı yazman çok saçma.
Kaldıramıyom demekten anlamaz ki kaldır kaldır diye azarladı beni
Ozaman duymamış gibi davranın, eve girince bişeymi dedin baba çocuk ağladı duyamadım diyin bu kadar. Eşin senin yanında bişey derse o verir zaten cevabı.Ayrıca ben 174 boyundayım balkon benim boyumdan yüksek
Malesef çat kapı evimize geliyorEğer ayda bire indirdiyseniz bu iyi bir gelişme. Çat kapı evinize falan gelmiyorsa bu da iyi birsey.
Çocuk ağlamıyordu yalan söyleme diye 1 saat kavga eder çünkü o sırada ağlamıyordu. Doğumgünü mahvolmasın oğlumun diye sustum bin pişmanım. Eşim pısırık ödü kopuyor babasındanOzaman duymamış gibi davranın, eve girince bişeymi dedin baba çocuk ağladı duyamadım diyin bu kadar. Eşin senin yanında bişey derse o verir zaten cevabı.
Ben 174 boyundayım balkon benden yüksekYa allah aşkına çocuğu uzanıp alabileceği bi mesafeymiş demek ki :) Tamam bence de gereksiz bi hareket ama 5. kattan beline kadar sarkıp çocuğu bana fırlat dememiş ya..
Evet canım ilk gelinleriyim.Benden bir sene sonra eltim gelin geldi. Benim oğlum 3.torunları. Görümcemin 2 oğlu var benim oğlumdan büyükler. Kayınbabam sanki benim oğlum ilk torunmuş gibi davranıyor. O anda birşey diyemedim, pastamızı aldık oğlumun doğum gününü kutlamaya gittik oraya, daha evlerinin önüne gelir gelmez kavga çıkmasın oğlumun doğum günü mahvolmasın diye sustum. Ama oğlumu tehlikeye attı, ordan gelince 4 gün hastalandım bu konu yüzünden. Bana yardım et napiyim sence.Canım çok haklısın aslinda..Ama ne yapacaksın durumu telore etmeye çalış.ilk torunları filanmi? Aynı kaynana modunda bı kayınbaba:) bazıları öyle oluyormuş gerçekten.ben senin o an bişey diyemiyor olmanida anladım aslında.İlk gelinmisin?
Bende arkadas gibi dusunuyorum abartiyorsunuz cunku o cocugu verip vermemek sizin elinizde , bekle baba kapidan giriyoruz deyip kapidan gireceksinizOğlumu 2 dakka önce sevcem diye bahçe kapısından girmemi bile beklemiyor balkondan zorla alıyor, çocuk yere betona düşebilir farkında mısın bu mu abartı
Tabikide hiçbirşey oğlumun canından kıymetli değil, ordan gelince 4 gün boyunca hastalandım ben bu konu yüzünden. Oğlumun doğum günü kavga çıkmasın diye sustum ama bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?