- 15 Şubat 2015
- 13.350
- 47.080
- 798
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Allah Allah ne keklemesi ya ne tuhafsınız gerçekten. Ben zten bayramdan sonra ayrılacağım diyorum hep üstüne bugün de bu olay oldu bu yüzden yazdım anlattım
Bizi de didiklemesin habere aynı hikayeHani geçen gun evi terkediyodunuz? Konunuza yazanlara cevap bile vermediniz. Bosanmayacaksaniz bu kadar didiklemeyin, bilmiyormus gibi yapin
Bizi de didiklemesin habere aynı hikaye
O ne ki?Kızlar merhaba, beni eşim sosyal medyadan bir kıza slm yazmış bu sabah gördüm bunu, sonra kıza ben mesaj attım kendi hesabımdan. Kocam sana mesaj atmış sende cevap verir misin ona, elimde çok net delil olsun dedim. Kusura bakma yapamam dedi kız. Ama size şöyle yardımcı olabilirim eşin happn kullanıyor olabilir beni de oradan bulmuştur dedi. Kesinlikle kullandığına eminim. Ne yapmam gerekiyor şimdi? Evi terk edicem yarın, ama bilmiyorum kafam o kadar çok karıştı ki . Kafamda her şey çok net artık. Boşanmak istediğime de eminim.
Aldım canımEkran görüntüsü alabilir misiniz ?
tuhaf olan biz miyiz siz misiniz? 15 günde 15 konu açıyorsunuz bugün şunu yakaladım, bugün şunu düşündüm. hepsinde de evde eşya topluyorsunuz normal mi gerçekten? bir önceki konuda eşya toplamaya gelmiştiniz eve neden çıkardınız eşyaları geri?Allah Allah ne keklemesi ya ne tuhafsınız gerçekten. Ben zten bayramdan sonra ayrılacağım diyorum hep üstüne bugün de bu olay oldu bu yüzden yazdım anlattım
Kolay değil vicdanımla aklım arasında gidip geliyorum. İnanır mısın onu sevmiyorum artık ama üzülüyorum.. keşke bu kadar vicdanlı olmasaydımtuhaf olan biz miyiz siz misiniz? 15 günde 15 konu açıyorsunuz bugün şunu yakaladım, bugün şunu düşündüm. hepsinde de evde eşya topluyorsunuz normal mi gerçekten? bir önceki konuda eşya toplamaya gelmiştiniz eve neden çıkardınız eşyaları geri?
ahahahaKolay değil vicdanımla aklım arasında gidip geliyorum. İnanır mısın onu sevmiyorum artık ama üzülüyorum.. keşke bu kadar vicdanlı olmasaydım
O da içinden diyo ki napalim o da bu kadar salak olmayaydı.Kolay değil vicdanımla aklım arasında gidip geliyorum. İnanır mısın onu sevmiyorum artık ama üzülüyorum.. keşke bu kadar vicdanlı olmasaydım
Kolay değil vicdanımla aklım arasında gidip geliyorum. İnanır mısın onu sevmiyorum artık ama üzülüyorum.. keşke bu kadar vicdanlı olmasaydım
Tam gülmelik ama yaO da içinden diyo ki napalim o da bu kadar salak olmayaydı.
ay yazıık.. telefondan her bku yiyen kocanız için üzülüyorsunuz demekKolay değil vicdanımla aklım arasında gidip geliyorum. İnanır mısın onu sevmiyorum artık ama üzülüyorum.. keşke bu kadar vicdanlı olmasaydım
Hangi bayramAllah Allah ne keklemesi ya ne tuhafsınız gerçekten. Ben zten bayramdan sonra ayrılacağım diyorum hep üstüne bugün de bu olay oldu bu yüzden yazdım anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?