Kızlar eşim happn uygulaması kullanıyor sanırım

Allah Allah ne keklemesi ya ne tuhafsınız gerçekten. Ben zten bayramdan sonra ayrılacağım diyorum hep üstüne bugün de bu olay oldu bu yüzden yazdım anlattım

Hani geçen gun evi terkediyodunuz? Konunuza yazanlara cevap bile vermediniz. Bosanmayacaksaniz bu kadar didiklemeyin, bilmiyormus gibi yapin

O ne ki?

Allah Allah ne keklemesi ya ne tuhafsınız gerçekten. Ben zten bayramdan sonra ayrılacağım diyorum hep üstüne bugün de bu olay oldu bu yüzden yazdım anlattım
tuhaf olan biz miyiz siz misiniz? 15 günde 15 konu açıyorsunuz bugün şunu yakaladım, bugün şunu düşündüm. hepsinde de evde eşya topluyorsunuz normal mi gerçekten? bir önceki konuda eşya toplamaya gelmiştiniz eve neden çıkardınız eşyaları geri?

Kolay değil vicdanımla aklım arasında gidip geliyorum. İnanır mısın onu sevmiyorum artık ama üzülüyorum.. keşke bu kadar vicdanlı olmasaydım

Kolay değil vicdanımla aklım arasında gidip geliyorum. İnanır mısın onu sevmiyorum artık ama üzülüyorum.. keşke bu kadar vicdanlı olmasaydım

Evliliğe devam etmek için motivasyonun nedir?

Nil555:
Vicdanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…