• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eşim happn uygulaması kullanıyor sanırım

Kızlar merhaba, beni eşim sosyal medyadan bir kıza slm yazmış bu sabah gördüm bunu, sonra kıza ben mesaj attım kendi hesabımdan. Kocam sana mesaj atmış sende cevap verir misin ona, elimde çok net delil olsun dedim. Kusura bakma yapamam dedi kız. Ama size şöyle yardımcı olabilirim eşin happn kullanıyor olabilir beni de oradan bulmuştur dedi. Kesinlikle kullandığına eminim. Ne yapmam gerekiyor şimdi? Evi terk edicem yarın, ama bilmiyorum kafam o kadar çok karıştı ki . Kafamda her şey çok net artık. Boşanmak istediğime de eminim.
Ekran görüntüsü alabilir misiniz ?

Kızlar merhaba, beni eşim sosyal medyadan bir kıza slm yazmış bu sabah gördüm bunu, sonra kıza ben mesaj attım kendi hesabımdan. Kocam sana mesaj atmış sende cevap verir misin ona, elimde çok net delil olsun dedim. Kusura bakma yapamam dedi kız. Ama size şöyle yardımcı olabilirim eşin happn kullanıyor olabilir beni de oradan bulmuştur dedi. Kesinlikle kullandığına eminim. Ne yapmam gerekiyor şimdi? Evi terk edicem yarın, ama bilmiyorum kafam o kadar çok karıştı ki . Kafamda her şey çok net artık. Boşanmak istediğime de eminim.

Zaten boşanmayacaksınız niye kurcalıyorsunuz?

Tanımadığınız bir kadına da kocamın mesajına cevap yaz elimde kanıt olsun deme cüretini nasıl gösterdiniz,hayret.

Aslında en başından beri uygulama reklamı yapmak için üye oldunuz belki de ama bunu bir anda yapamayacağınızı bildiğiniz için böyle bir konular silsilesi oluşturdunuz.. Ben gerçek olduğuna inanmıyorum konularınızın ve sizin. Tamamen reklam amaçlı burada olduğunuzu düşünüyorum. Yönetime bir şikayette bulunayım bakalım. Gerçekseniz de beynim gerçekliğinizi reddediyor olabilir..

Git dalganı başka yerde geç ya sıktın

Her yazdığın olayda evi terk edicem, eşyalarımı topluyorum felan yazıyorsun artık bırak şu kocanıda bizde rahatlayalım sende. Bitmiş işte sevgi,saygı,güven,sadakat daha ne bekliyorsun.

Boşanacaksan boşan artık ya ne bu böyle iki günde bir konu açıyorsunuz. Kafanız boynuz tarlası gibi olmuş.

her konunun sonunda "şimdi eve geldim, şimdi eşyalarımı toplayacağım, artık kesin eminim, yarın boşanacağım" yazmaktan usanmadınız mı ya. 3 günde bir bizi keklemeye geliyorsunuz sanki
Allah Allah ne keklemesi ya ne tuhafsınız gerçekten. Ben zten bayramdan sonra ayrılacağım diyorum hep üstüne bugün de bu olay oldu bu yüzden yazdım anlattım

Back
X