- 6 Nisan 2023
- 1.082
- 246
- 53
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Sen bayramdada evi terk ediyordun ne oldu şimdi yarinmi oldu valla senin evi terk etmeye bu kocayida bosamaya niyetin yok burda iki de bir konu açıp insanların sinirlerini zıplatıyorsun dell olsa ne çekişmeli bile olsan bosanirsin şayet istiyorsanKızlar merhaba, beni eşim sosyal medyadan bir kıza slm yazmış bu sabah gördüm bunu, sonra kıza ben mesaj attım kendi hesabımdan. Kocam sana mesaj atmış sende cevap verir misin ona, elimde çok net delil olsun dedim. Kusura bakma yapamam dedi kız. Ama size şöyle yardımcı olabilirim eşin happn kullanıyor olabilir beni de oradan bulmuştur dedi. Kesinlikle kullandığına eminim. Ne yapmam gerekiyor şimdi? Evi terk edicem yarın, ama bilmiyorum kafam o kadar çok karıştı ki . Kafamda her şey çok net artık. Boşanmak istediğime de eminim.
AncaEn son bavul topluyordunuz ne oldu?
Gerçekten konularınızi ciddiye almak mümkün değil.
Adam sen evden git diye her türlü çapkınlıgi yapıyor kart zampara işte sizde her seferinde kaldiramam bosaniyorim diyorsunuz ama hala aynı evdesiniz .Kızlar merhaba, beni eşim sosyal medyadan bir kıza slm yazmış bu sabah gördüm bunu, sonra kıza ben mesaj attım kendi hesabımdan. Kocam sana mesaj atmış sende cevap verir misin ona, elimde çok net delil olsun dedim. Kusura bakma yapamam dedi kız. Ama size şöyle yardımcı olabilirim eşin happn kullanıyor olabilir beni de oradan bulmuştur dedi. Kesinlikle kullandığına eminim. Ne yapmam gerekiyor şimdi? Evi terk edicem yarın, ama bilmiyorum kafam o kadar çok karıştı ki . Kafamda her şey çok net artık. Boşanmak istediğime de eminim.
Kıza yazmanız çok saçma.Kızlar merhaba, beni eşim sosyal medyadan bir kıza slm yazmış bu sabah gördüm bunu, sonra kıza ben mesaj attım kendi hesabımdan. Kocam sana mesaj atmış sende cevap verir misin ona, elimde çok net delil olsun dedim. Kusura bakma yapamam dedi kız. Ama size şöyle yardımcı olabilirim eşin happn kullanıyor olabilir beni de oradan bulmuştur dedi. Kesinlikle kullandığına eminim. Ne yapmam gerekiyor şimdi? Evi terk edicem yarın, ama bilmiyorum kafam o kadar çok karıştı ki . Kafamda her şey çok net artık. Boşanmak istediğime de eminim.
Kızlar merhaba, beni eşim sosyal medyadan bir kıza slm yazmış bu sabah gördüm bunu, sonra kıza ben mesaj attım kendi hesabımdan. Kocam sana mesaj atmış sende cevap verir misin ona, elimde çok net delil olsun dedim. Kusura bakma yapamam dedi kız. Ama size şöyle yardımcı olabilirim eşin happn kullanıyor olabilir beni de oradan bulmuştur dedi. Kesinlikle kullandığına eminim. Ne yapmam gerekiyor şimdi? Evi terk edicem yarın, ama bilmiyorum kafam o kadar çok karıştı ki . Kafamda her şey çok net artık. Boşanmak istediğime de eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?