- 25 Eylül 2024
- 81
- 19
- 3
- 40
Bende gördüm canım çizgiyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gördüm canım çizgiyi
Belki yerleşme kanamasıdır bekle bakalım devamı gelecek mi.Bugun cok acik kahvereng akinti oldu birazda sancim var.. adetmi gebelikmi bilmiyorumcok uzgunum wuan
Belki yerleşme kanamasıdır bekle bakalım devamı gelecek m
dun de gelmisdi sonra kesildi simdi yine azicik olduBelki yerleşme kanamasıdır bekle bakalım devamı gelecek mi.
Yarin sabah yine tekrarlicam bakalim canim hayirlisiBende gördüm canım çizgiyi
Hayırlısı olsun Allah herken gönlüne göre versin inşallah….Yarin sabah yine tekrarlicam bakalim canim hayirlisi
Çatlatma iğnesi hiç iğnesi olmadım hiç yan etkisi varmıdır yokmudur hiç bilmiyorum. Ama halen sonunda sende pozitif çıkacağını hissediyorum öylede bir his var içimdeKızlar çatlama iğnesinden sonra 14. gündeyim kasık bölgem ve bacaklarım çok ağrıyor sabah kaset test yaptım negatif çıktı saatler sonra çok zor görülen bir hayalet çizgi çıktı. Daha önce erken gebelik testleride yapmıştım yarım saat sonra hayalet çizgi olmuştu. Sizce regl belirtisi mi bu ağrı. İğnenin yan etkileri hala devam ediyor mudur çünkü çok ağrıyor
Ben de böyle aşırı ağrı olunca şüphe ediyorum en geç salı çarşamba gebelik yoksa zaten regl olurum ama pazartesi sağlık ocağında bir test vermeyi düşünüyorum inşallah hislerin gerçek olur :)Çatlatma iğnesi hiç iğnesi olmadım hiç yan etkisi varmıdır yokmudur hiç bilmiyorum. Ama halen sonunda sende pozitif çıkacağını hissediyorum öylede bir his var içimde
Kislar ben adet oldum…. InsAllaahh siz hamilesinizdirBen de böyle aşırı ağrı olunca şüphe ediyorum en geç salı çarşamba gebelik yoksa zaten regl olurum ama pazartesi sağlık ocağında bir test vermeyi düşünüyorum inşallah hislerin gerçek olur :)
İnşallah bir dahaki aya olur canım üzülmeKislar ben adet oldum…. InsAllaahh siz hamilesinizdir![]()
Hayırlısı böyleymiş canım. Nefes aldıkça umut kesilmezKislar ben adet oldum…. InsAllaahh siz hamilesinizdir![]()
InsAllah canim cok sagolİnşallah bir dahaki aya olur canım üzülme![]()
Evet canim hayirlisi olsun sizin icinHayırlısı böyleymiş canım. Nefes aldıkça umut kesilmez![]()
Çok sağol canım bekliyoruz bakalım bizdeEvet canim hayirlisi olsun sizin icin![]()
Nasıl durumlar?Çok sağol canım bekliyoruz bakalım bizde
Yarın yine yapBenimki de tam tersi oldu önce silik çizgi çıktı 15 dk sonra kuruyunca çizgi kayboldu anlayamadım![]()