Kızlar erken gebelik testi 40 dakika sonra çizgi çıkardı?

hayal_27

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
736
116
23
Çatlama iğnesinden sonra bugün 13
gün erken gebelik testi yaptım ilk on dakika bir şey yoktu sonra kahvaltı yapıp baktım gölge gibi çizgi vardı sizce kuruma çizgisi mi?

Eklentiler

• 20250108_113017.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 83
  • 20250108_113419.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 20250108_113551.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 87
gün erken gebelik testi yaptım ilk on dakika bir şey yoktu sonra kahvaltı yapıp baktım gölge gibi çizgi vardı sizce kuruma çizgisi mi?
Canım 40dk çok uzun bi zaman. Testlerin üzerinde ilk 5dkyı baz alın yazar genellikle

Awox silik çizgi çıkarmıyor canım var bence inşallah yarın sabah yeniden test yap

Bende bugün öğlen aynı marka testle yaptım sizin ki gibi bi görüntü oluştu. 30 dk gibi bir süreyle. Çizgimiydi bilemedim. Sabah tekrardan yapacağım aynı markayla

Bende bugün öğlen aynı marka testle yaptım sizin ki gibi bi görüntü oluştu. 30 dk gibi bir süreyle. Çizgimiydi bilemedim. Sabah tekrardan yapacağım aynı markayla
Eski konulara baktım başka birinde bu şekilde olup daha sonra negatif çıkmış sonuç. İnşallah bizim öyle olmaz ama her şeye hazır olmak lazım

Eski konulara baktım başka birinde bu şekilde olup daha sonra negatif çıkmış sonuç. İnşallah bizim öyle olmaz ama her şeye hazır olmak lazım
Çok haklısınız. Bu zamana kadar awox markada hiç kuruma görmemiştim. Laboquik sipariş vermiştim cuma günü daha elime ulaşmadı. Dayanamadım bugün bu testi almıştım 2 adet. Bakalım sabah ne göreceğiz

Bende de de kil gibi incecik bisey cikti sabah sonra 15-20 dk icinde boyle oldu. Aksam geldim baktim goremedim ama cok tuhaf
Marka awox
Ben kirmizi cizgi gormedikce inanmam, muhtemelen testin kendi cizgisi

Eklentiler

• IMG_4076.jpeg
    477,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…