Gebelik ola bilir canim mutlaka kan testi verÇatlama iğnesinden sonra bugün 13
gün erken gebelik testi yaptım ilk on dakika bir şey yoktu sonra kahvaltı yapıp baktım gölge gibi çizgi vardı sizce kuruma çizgisi mi?
InwAllah hamilesindirrGebelik ola bilir canim mutlaka kan testi ver
Yarın sabah tekrar yapıcam ona göre kan veririm pek ümidim yok ama Allah nasip etsin inşallah tez vakitte bizlere hayırlısıylaInwAllah hamilesindirr
Bende yarin yapicam test inwAllah haber veririz bir birimizwYarın sabah tekrar yapıcam ona göre kan veririm pek ümidim yok ama Allah nasip etsin inşallah tez vakitte bizlere hayırlısıyla
Canım 40dk çok uzun bi zaman. Testlerin üzerinde ilk 5dkyı baz alın yazar genellikleÇatlama iğnesinden sonra bugün 13
gün erken gebelik testi yaptım ilk on dakika bir şey yoktu sonra kahvaltı yapıp baktım gölge gibi çizgi vardı sizce kuruma çizgisi mi?
Benim bir akrabamda 7-8 saat sonra cikmishdi silik cizki hamileydi.. herkesde farkli ola biliyoCanım 40dk çok uzun bi zaman. Testlerin üzerinde ilk 5dkyı baz alın yazar genellikle
Çok nadir de olsa evet var böyle örnekler. İnşallah gebedir konuyu açan arkadaşımız.Benim bir akrabamda 7-8 saat sonra cikmishdi silik cizki hamileydi.. herkesde farkli ola biliyo
Markası awox muBu da1 buçuk saat sonraki hali
Eki Görüntüle 3533479
Awox silik çizgi çıkarmıyor canım var bence inşallah yarın sabah yeniden test yapÇatlama iğnesinden sonra bugün 13
Evet awox marka yarın tekrar yapıp bekliycem kaç dakika sonra çizgi çıkacak diye ya da çıkacak mı. İnşallah hayırlısıyla hepimize nasip etsin rabbimAwox silik çizgi çıkarmıyor canım var bence inşallah yarın sabah yeniden test yap
İnşallah canımBende yarin yapicam test inwAllah haber veririz bir birimizw
Eski konulara baktım başka birinde bu şekilde olup daha sonra negatif çıkmış sonuç. İnşallah bizim öyle olmaz ama her şeye hazır olmak lazımBende bugün öğlen aynı marka testle yaptım sizin ki gibi bi görüntü oluştu. 30 dk gibi bir süreyle. Çizgimiydi bilemedim. Sabah tekrardan yapacağım aynı markayla
Çok haklısınız. Bu zamana kadar awox markada hiç kuruma görmemiştim. Laboquik sipariş vermiştim cuma günü daha elime ulaşmadı. Dayanamadım bugün bu testi almıştım 2 adet. Bakalım sabah ne göreceğizEski konulara baktım başka birinde bu şekilde olup daha sonra negatif çıkmış sonuç. İnşallah bizim öyle olmaz ama her şeye hazır olmak lazım
Bugün hepimiz bi awoxla sınanıyoruzBende de de kil gibi incecik bisey cikti sabah sonra 15-20 dk icinde boyle oldu. Aksam geldim baktim goremedim ama cok tuhaf
Marka awox
Ben kirmizi cizgi gormedikce inanmam, muhtemelen testin kendi cizgisi
Evet vallaBugün hepimiz bi awoxla sınanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?