• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar erken gebelik testi 40 dakika sonra çizgi çıkardı?

Erken gebelik testi hiç almadım internetten. Sadece laboquik kaset test aldım 40 50 ye yakın yaptım bir tane bile kuruma çizgisi çıkmadı.

Evet valla🤣 isin tuhafi daha once hic boyle de yapmamisti. Ben bazen internetten aldigimiz testlerin sahte oldugunu dusunuyorum ya
AA ben de internetten almıştım bekledikçe çizgi koyulaşiyodu en sonunda çöpe attım. Mantıklı aslında internetten almayalım

Çok haklısınız. Bu zamana kadar awox markada hiç kuruma görmemiştim. Laboquik sipariş vermiştim cuma günü daha elime ulaşmadı. Dayanamadım bugün bu testi almıştım 2 adet. Bakalım sabah ne göreceğiz☺️
Ben de yarın tekrar denicem yine çizgi çıkarsa farklı marka alıp denicem

Benimde aynı şekilde umudum yok yine olmazsa baya bir kilo verip profesör doktora gitmeyi düşünüyorum bu üçüncü denemeydi çatlama iğnesiyle
Hakkımızda hayırlısı olsun. Sabah tekrardan testleri içine kadar inceleyeceğiz🙂 benim bazen gözlerim ağrıyor ki ne kadar dikkatli bakıyorsam😂

Aynen benimde gözlerimiz bozulacak artık 🤣 inşallah bariz çizgiler görürüz yarın sabah
ayy inşallah canım benim. Şeytan dürtüyor arada bi hadi yap yap diye ama hiç pas vermiyorum sabahı bekleyeceğim çünkü aynı şekil çıkacağını biliyorum😂

Maşallah canım Allah bağışlasın 😊 ağrın var mı benim baya kasık ağrım var bugün
Amin canım. Bi kaç gün hafif kasıklarımda adet sancısı gibi yaşadım yan tarafımdan belime kadar vurdu birde bacak üstümde bi ince sızı gerilme hissettim. Valla göğüs ağrısı hiç yok çünkü ameliyat oldum sanırım ondan kaynaklı hissetmemde. Bugün benimde bi baş ağrısı yokladı birazda yüzümde bi sıcaklık hissettim ateşim çıkacak gibi

Amin canım. Bi kaç gün hafif kasıklarımda adet sancısı gibi yaşadım yan tarafımdan belime kadar vurdu birde bacak üstümde bi ince sızı gerilme hissettim. Valla göğüs ağrısı hiç yok çünkü ameliyat oldum sanırım ondan kaynaklı hissetmemde. Bugün benimde bi baş ağrısı yokladı birazda yüzümde bi sıcaklık hissettim ateşim çıkacak gibi
Aslında sen tecrübelisin gebelik belirtileri mi bunlar sence ? Bende sadece kasik ağrısı var bı de bacak ağrısı. Göğüs ağrısı illa olmak zorunda mı bende de yok

Gebeliğimi awoxla öğrendim bende ama 5 dk içerisinde çıkmıştı benim silik çizgim. Awox bildiğim kadarıyla bekleme çizgisi vermiyor daha sonrası için o yüzden olabilir gebelik
İnşallah öyledir sabah tekrar yapıcam başında durcam kaçıncı dakikada çıkıyor bakmak için

İnşallah öyledir sabah tekrar yapıcam başında durcam kaçıncı dakikada çıkıyor bakmak için
Sabah yapmayın hcg hormonu 2 günde bir yükselir o yüzden emin olmak için 2 gün bekleyin derim daha net olur. Yaptığınızda ilk 5 dakika içinde çıkması lazım silikte olsa 💐

Back