Kasıktan bacağa doğru vuran bir ağrımı bende öyle ağrı vardı göğüslerimde çok ağrıyordu kimyasal gebelik yaşadım amaAslında sen tecrübelisin gebelik belirtileri mi bunlar sence ? Bende sadece kasik ağrısı var bı de bacak ağrısı. Göğüs ağrısı illa olmak zorunda mı bende de yok
Valla çok sene geçti üzerinden önceki belirtilerimi hiç hatırlamıyorum dersem.Aslında sen tecrübelisin gebelik belirtileri mi bunlar sence ? Bende sadece kasik ağrısı var bı de bacak ağrısı. Göğüs ağrısı illa olmak zorunda mı bende de yok
Valla çok sene geçti üzerinden önceki belirtilerimi hiç hatırlamıyorum dersem.Aslında sen tecrübelisin gebelik belirtileri mi bunlar sence ? Bende sadece kasik ağrısı var bı de bacak ağrısı. Göğüs ağrısı illa olmak zorunda mı bende de yok
Ahh 2 gün durabilsekSabah yapmayın hcg hormonu 2 günde bir yükselir o yüzden emin olmak için 2 gün bekleyin derim daha net olur. Yaptığınızda ilk 5 dakika içinde çıkması lazım silikte olsa
Ay bekleyemem ki yarın bı de cuma tekrar yaparım olmazsaSabah yapmayın hcg hormonu 2 günde bir yükselir o yüzden emin olmak için 2 gün bekleyin derim daha net olur. Yaptığınızda ilk 5 dakika içinde çıkması lazım silikte olsa
Olabilir hem kasik hem bacaklar ağrıyor hatta geceleri bile ağrıyor iki gecedir zor yatıyorum regl belirtisi de olabilir ama hiç bilemiyorum. İnşallah seninde hayırlısıyla tekrar sağlıklı bir gebeliğin olurKasıktan bacağa doğru vuran bir ağrımı bende öyle ağrı vardı göğüslerimde çok ağrıyordu kimyasal gebelik yaşadım ama
Kasıktan bacağa doğru vuran bir ağrımı bende öyle ağrı vardı göğüslerimde çok ağrıyordu kimyasal gebelik yaşadım amaAslında sen tecrübelisin gebelik belirtileri mi bunlar sence ? Bende sadece kasik ağrısı var bı de bacak ağrısı. Göğüs ağrısı illa olmak zorunda mı bende de yok
Aminnn çok teşekkür ederimOlabilir hem kasik hem bacaklar ağrıyor hatta geceleri bile ağrıyor iki gecedir zor yatıyorum regl belirtisi de olabilir ama hiç bilemiyorum. İnşallah seninde hayırlısıyla tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur
Gebelik belirtileri yaşıyorsun sen canım kuzenimde gece uyuyamıyorum ağrıdan diyorsu kızını dün doğurdu çok şükür bende öyle bir durum olmamıştı dikkat et ağır işler yapma sakınOlabilir hem kasik hem bacaklar ağrıyor hatta geceleri bile ağrıyor iki gecedir zor yatıyorum regl belirtisi de olabilir ama hiç bilemiyorum. İnşallah seninde hayırlısıyla tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur
Ay inşallah inşallah ağzından bal damlıyorGebelik belirtileri yaşıyorsun sen canım kuzenimde gece uyuyamıyorum ağrıdan diyorsu kızını dün doğurdu çok şükür bende öyle bir durum olmamıştı dikkat et ağır işler yapma sakın
Naptiniz kizlae benim bugun iynenin 17 ci gunu test yaptim neqativ(( adetde olmadim ama dr bana adet gununde yine yap dedi beklicem simdi de 15 ne kadarAy inşallah inşallah ağzından bal damlıyorrabbim yüzümüzü güldürsün
Kacinci gunuydi iyneninMaalesef negatif çıktı bugün benim ki
Adet olana kadar ümit var benimde ağrılarım çok yine şimdi yapıcamNaptiniz kizlae benim bugun iynenin 17 ci gunu test yaptim neqativ(( adetde olmadim ama dr bana adet gununde yine yap dedi beklicem simdi de 15 ne kadar
Test mi negatif dün çizgi var demiştin silikte olsa bugün başka markayla mi yaptınMaalesef negatif çıktı bugün benim ki
İnşallah şuan bişey gözükmüyor ama bekliyorumİnşallah seninki pozitif olur canım bekliyorum haberini
İnşallah şuan bişey gözükmüyor ama bekliyorum
Bendede alt karinda sadece bir yerde nokta kadar bir yerde yani sanci oluyo siddetli 5dk sonra geciyo anlamadm adetmi geliyoAdet olana kadar ümit var benimde ağrılarım çok yine şimdi yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?