Kızlar lütfen yardım

Yapmadım ama güvenli olduğu yönünde yorumlar okumuştum.. sadece sana şunu soyleyebilirim adet öncesince Kimyasalla karşılaşmak çok yüksek onyuzden aceleci davranıp kana gitme derim geçen ay bu konuda çok üzüldüm yıprandım beta 60 ile öğrenip adet gününden sonra düşüşe geçti ve kimyasal gebelige döndü 😔 bekle betan artsın gebelik varsa gecikmeden üç beş gün sonra kan verirsin
Çok sağolun evet bende bekleyeceğim adet günüm geçmesini. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🙏

Yapmadım ama güvenli olduğu yönünde yorumlar okumuştum.. sadece sana şunu soyleyebilirim adet öncesince Kimyasalla karşılaşmak çok yüksek onyuzden aceleci davranıp kana gitme derim geçen ay bu konuda çok üzüldüm yıprandım beta 60 ile öğrenip adet gününden sonra düşüşe geçti ve kimyasal gebelige döndü 😔 bekle betan artsın gebelik varsa gecikmeden üç beş gün sonra kan verirsin
Aynen benim de adetin 2.3.günler gecikmelerim olmustu ama kimyasal olmustu. Bir daha pozitifi çok koyu çift çizgi görmeden gitmem muhtemelen kan vermeye 😔 beklemek en iyisi şöyle 1 hafta geçsin öyle gitmek lazım kan vermeye

İnsallah vardır kuzucum. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Laboquickte kolay kolay kuruma cizgisi bile çıkmıyor öyle diyim. Bazen ertesi gün bakarsan belllki bazı testlerde oluyor. Baska test varsa elinde sabah ilk idrar ile de tekrar yap. Daha net çıkar va
İnsallah vardır kuzucum. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Laboquickte kolay kolay kuruma cizgisi bile çıkmıyor öyle diyim. Bazen ertesi gün bakarsan belllki bazı testlerde oluyor. Baska test varsa elinde sabah ilk idrar ile de tekrar yap. Daha net çıkar varsa zaten 💐
evet var elimde sabah ilk idrarla yapayım eşime söylemedim zaten bakalım inşallah vardır yorumunuz için çok teşekkür ederim 🤲🏻💞

Kızlar şimdi daha netleşti bakar mısınız
IMG_0299.webp

Aynen benim de adetin 2.3.günler gecikmelerim olmustu ama kimyasal olmustu. Bir daha pozitifi çok koyu çift çizgi görmeden gitmem muhtemelen kan vermeye 😔 beklemek en iyisi şöyle 1 hafta geçsin öyle gitmek lazım kan vermeye
Kesinlikle öyle aynı şeyi bende düşünüyorum erken test bile yapmicam gecikince yaparım onuda çift çizgi koyu olmadan gitmem kana. Rabbim tekrardan sevindirsin inşallah hayırlısıyla ne diyim 😓

Back
X