kızlar erkekler eski sev lütfen bakın acil

cananyts

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
16
0
1
21
arkadaşlar eski sevgilimin bana yaptıklarından nefret ediyorum 2 yıldır ağlıyorum ama onunla olan eski günlerimi çok özlüyorum sürekli 20 güne bir mesaj atıyorum bir şey yapıyorum ya da son kez görüşelim diyorum bu şey tamamen bitsin konusalım sonra eve geliyorum ama yine üzülüyorum kendimi anlamadım bu sevmek değil bence acaba takıntı falan mı yaptım bana önerir misiniz bir şeyler

Yazma. Arama. Özlü sözler, özlemini belli edecek hiçbir paylaşımda bulunma. Aksine unutmuş gibi davran. Her sey yolundaymış gibi, cok mutluymuşsun gibi davran. Hali hazırda cepteki kadının peşinden hiçbir erkek koşmaz. Özleyip barışmaz. Ha şu da var. 2 sene geçmiş. Sevse zaten bir seyler illa değişirdi. 2 sene sensiz çok rahat yapan adam, bundan sonrasında da yapar. İstersen her sey yolundaymışcasına paylaşımlar yapmayı vs dene. Ama cok da ümitlenme derim. Adil yıldırım var youtube da videoları falan var eski sevgili konusunda falan. Ona bir bak

hiçbir yerden stalklama. arama, yazma, gizli gizli takip etme. beklentini tamamen kesmezsen iyileşemezsin. iki yıldır bir şey olmadıysa artık bekleme

Arıyor musun cidden, yüzsüz gibi, bağımlı gibi, bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirmeye devam et beyzadene, böyle sürün aferin sana. Hıc yakışıyor mu genceciksin. Yeni sayfa açıp yeni insanlar tanı, ne bu böyle saçma sapan tripler, git birileriyle kahve falan iç kaliteli seviyeli ilişkiler kur, vıç vıç bı ilişki yaşama, onursuzlasmanin alemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…